italiano2019
profili

  • 29 aralık 2021 fenerbahçe afyonspor maçı

    la arkadaş şu maçları seribaşı olmayan takımların evinde oynatın da adamlar büyük takım görsün, azıcık bilet parası kazansın.

    türkiye kupası tamamen büyük takımları finale taşıma amaçlı, atv’ye reyting getirsin diye oynanan tırt bir formata dönüştü.

    bu sezon şimdiye kadar oynanan 110 maçta sadece 29 deplasman takımı tur atlayabildi. yani deyim yerindeyse deplasman takımı elensin isteniyor. eskiden aşama sayısı azdı ve seribaşı olayı yoktu. mesela 22 aralık 2004 uşakspor fenerbahçe maçı muhteşem bir anı oldu uşak halkı için. bilet hasılatı, şehir tanıtımı vs. derken futboldan ayrı olarak bir getirisi oldu küçük takıma.

    şimdi yine o zamanki uşak’ın durumunda afyon var. tff 1. lige çıkma iddiası olan bir ekip, kadrosu kısıtlı ama sürpriz yapma ihtimali olan. fakat büyük takım isterse, afyonu konyayı dinlemez basar geçer. 2004’te fenerbahçe uşakspor’u as kadroyla 6-2 yenmişti. şimdi yarın fenerbahçe oynamak isterse ve 5 çekerse ne keyfi olacak maçın? ne fenerbahçe büyür ne afyon küçülür. stada da 5 bin kişi gitmez. ama şu maçı afyon’a versen, vatandaş bayram eder.

  • 28 aralık 2021 galatasaray denizlispor maçı

    az önceki pozisyonda alpaslan faul yaptı hakem faul verdi. sonra denizlili oyuncu topu alıp serbest vuruşu kullanmak istedi alpaslan topu sakladı ortalık karıştı.

    sonuç; hakem alpaslanla denizlili oyuncuya sarı kart gösterdi.

    takımdan bağımsız yazıyorum, denizlili oyuncunun hiç bir hareketi yok. tek amacı boşta duran topu alıp kullanmaya yönelik, alpaslan eline alınca da adamı itmeden yine topu almaya çalıştı tek hareketi bu. ama ikisi de sarı kart görüyor.

    türk hakemliği budur arkadaşlar, hemen hemen 2 maçta bir böyle pozisyon olur; hakem iki oyuncuya da sarı kart gösterir. olayı başlatanı kayırmaktır resmen bu, dediğim gibi her takımın başına geliyor o yüzden taraftarlığa gerek yok.

  • yabancı uyruklunun asansörde kadın istismarı

    amına kodumun yerinde, kadının bacağını bacak arasını sansürlemeye verdiğiniz önemi; o kadının güvenli bir şekilde yaşaması için verseydiniz de şu orospu çocuğu çöl vahhabilerini ülkemize doldurmasaydınız.

  • 5 aralık 2021 fenerbahçe çaykur rizespor maçı

    4. golde arda güler'in pası es geçilmemeli; soğukkanlılıkla atağı boşluğa taşıdı ezmedi topu helal len kerata.

  • 22 temmuz 2021 türkiye geneli uykusuzluk sorunu

    kafanızdaki türkiye 3 kişiden mi ibaret de amına koyayım şöyle başlıklar açıyorsunuz ya? ülkenin %86’sı fosur fosur uyuyor.

    ne salak salak başlık amk bunlar ya?

  • uşak ile ilgili bir anı

    sene olmuş 2021, hala uşak’ı karadenizle bağdaştırıyorsan o senin mallığın amk.

    kütüğünde erzincan, tunceli, muş vb. yazıp da anası babası zamanında istanbul’a ameleliğe giden tiplerin alayının bu uşak, bayburt, yozgat, bilecikle taşak geçmeye çalışması çok komik amk.

  • başıboş köpek çetesinin kediyi parçalanması

    kedi de cebinde mama taşısaymış amk.

  • dağ evi şömine netfilx spotify şarap yağmurlu hava

    arkadaşlar sizin gibi loser ama özenti bir topluluk daha görmedim.

  • zam yapmak yerine ürünü küçültme prensibi

    zenci siki kadar olan cocostar, çokonat gibi ürünlerin japon pipisine dönmesinin nedenidir.

    allah cezanızı versin.

  • 29 aralık 2019 çaykur rizespor fenerbahçe maçı

    bakın bir adet haysiyetsizin 3 dakika arayla attığı mesajlar:
    fener 1-0 öndeyken
    1-1 olunca

    bunlar böyle karaktersiz ipneler amk. birazdan fener 2.yi yaslasın, yine rize'ye yatıyor imasında bulunur amklarım.

  • 0.99 kredi ile ev almak

    birazdan,
    * baba yanı, öğrenci evi pijamalı 31ci ergenler,
    * hayat hep 30 yaşında yaşanacakmış gibi “o paraya dünyayı gez” deyip, 50-60 yaşında kira ödeyecem diye götü çıkacak olanlar,
    * sanki evi başka yerden alma şansımız varmış gibi “akp müteahhitlerini besleyin siz” diye atar yapanlar,
    * her allahın günü tiyatro, sinema, bienal, konser, sergi gezip; ev kredisi çekince dışarıya çıkamayacağınız zanneden “sosyal” tipler,
    * “işten çıkarılsan krediyi neyle ödeyeceksin” diyen ve kiradayken işten çıkarıldığında kiranı sakso olarak ödemeni düşünen geniuslar,
    * sanki adamın aileden kalan ya da biriktirdiği parası varmış da zevkten kredi çekiyormuşcasına kredi faizini eleştirip; 10 sene içinde boşa ödenen kiraları hesap edemeyen malların doluşup yazarı ev almaktan ve hayattan soğutacağı eylemdir.

    al kardeşim sen.

  • galatasaray

    7 kasım itibariyle, oynadığı son 30 avrupa maçında;
    2 galibiyet,
    9 beraberlik,
    19 mağlubiyet alıp,
    20 gol atıp,
    57 gol yemiştir.

    avrupa fatihidir.

  • 4 ekim 2019 fenerbahçe antalyaspor maçı

    helal be ersun hoca 81. dakikada savunma çıkarıp 2. forvet aldı.

    şu değişikliği yapacak göt kimsede yok, zira adam akıllı birisi 65’te alırdı amk.

  • kamil koç'un ikram hizmetini kaldırması

    #94251165 nolu entrymdeki kehanetim doğrultusunda giden olay.

    bu tip hizmetleri alıp da memnun olacak adam sayısı bayburt kadar lan bu ülkede. şark kafasıyla garp işi olmaz bu ülkede. uber uber diye yanıp tutuşuyordunuz, paket edip gönderdik amk. yurtdışında tinderla sikmediğim karı kalmadı, türkiye’de lololo yapıyorlar diyen sizsiniz.

    hadi göreyim ben kamil koç’un dönem sonu hostsuz eskişehir-izmir seferlerini. 2 kaptan 1 muavin 1 hostla başa çıkamıyorduk amk yolcularla. kızın boyu 1.48, 4 tane 1 metrelik bavulla gidiyo eve. orta kapıyı iptal edip oraya komple bavul yığdığımızı bilirim. “ay benim bavulun üstüne bavul koymayın” “ay kedimi nereye koyucam” falan fıstık; aydın, üniversite öğrencisi dediğiniz adamlar bile bıçak çeker birbirine.

  • mucize doktor

    ya sikicem doktorluğunuzu da, steteskopunuzu da, otizmli çocukların hepsi böyle değilinizi de. genel cerrah neden kvc yapıyormuş da bilmem ne. lan amk bizim tıp bilgimiz augmentin’den ibaret, hiç de sikimizde değil inan pnömatik toraksmış periferal comolokkoymuş. orda adamlar yan yana vajina estetiğiyle kbb ameliyatı yapsa sorgulamayız, bilmiyoruz çünkü. anca siz ego kasarsınız onu da sikleyen yok.

    bir siki de beğenin lan amk. ölüp bittiğiniz game of thrones’ta adam öz kardeşini sikiyodu, ağzınızın suyu akarak izlediniz.

    mantık aramayın lan azıcık, hata aramayın. tarihsel belgesel değil bu, olur o kadar.

    bizim türk halkına, en azından “otizmli çocuklar aslında öcü değilmiş” lan dedirtse bile yeter.

    tanım: başrol oyuncusu keratanın çok güzel rol kestiği, küçüklüğünü oynayan sıpanın çok tatlı olduğu dizi.

  • nasa'nın 110 ışık yılı uzaklıkta su tespit etmesi

    astronomi alanında bir gelişmenin ilk adımı hatta emeklemesidir.

    herkes 110 ışık yılı ne amk nasıl gidilecek diyor da, arkadaşlar gidilebilecek yerleri taramayı bitirip adamlar. yok amk işte, araca atlayıp gidebileceğin bir yerde hayat yok.

    adamlar da ne yaptı, uzaklara bakmaya başladılar. kimisi demiş ki nasıl olsa uzak ya sallayın su buldum diye demiş. lan oğlum bu adamlar barkod gibi çizgilerden oluşan kızılötesi dalga çıktılarını inceleyip hangi gezegende hangi materyal ne kadar var bulabilen adamlarla bugünlere geldi. sanıyor musunuz teleskopla zoom yapınca “sırma su” diye tabela görülecek.

    bulunan gezegen su bulunan gezegen kataloguna eklendi, şimdi sıra oraya gitmekte. şu an imkansız olabilir ama çok değil 1860 yılına gidip de amerikan halkına “ay’a gidilebilir mi” diye sorsanız “imkansız” derlerdi.

    insanoğlu karşısına zorluk çıkmadıkça onu aşmak için yol icat etmez. belki torunlarımız değil ama onlardan sonraki kuşak, o gezegendeki suyu içebilecek.

    neyse size hayırlı espriler.

  • ekşi sözlük yakıt tüketimi veritabanı

    amına koyim vodafonedan 1 gb internet kazanamadım diye söven ekşicilerin alayında merso bmw varmış dedirten veritabanı.

    seat ibiza 2012 1.4
    lpg-benzin farketmiyor
    şehir içi 9 lt/100 km
    şehir dışı 8 lt/100 km

  • baydöner vs hd iskender

    siz hala bunları mı yiyorsunuz, yarak yiyin demek istediğim versus.

    lan oğlum bi kere de insanlara sataşmadan, size sorulan soruya cevap verim dişimi kıracağım ya.

    başlık belli, baydöner mi hd iskender mi? adam kalkmış süleyman amcanın döner daha iyi bunlar döner mi yaa diyor. diyor da kim siker süleyman amcayı, adı geçiyor mu burada? eğer ki bu iki firmayı da beğenmiyorsan siktir git iskender başlığında ver tavsiyeni. bu başlıkta versuslanan dönerciler hakkında bilgi ver.

    ben iskender yemem ama eğer yersem baydöneri seçerim, çünkü hd iskenderin forum çamlıktaki şubesinde michelin yıldızlı restoran göt kalkıklığı var. gidip dondurucudan çıkarıp mikroda döndüreceksin işte amk havan kime.

  • hendek kazarken uçurulan ypg militanları

    uçabiliyorlarmış dedirten militanlar.

    o değil de birisi çıkmış yukarda “chplileri üzecektir xd” demiş, kendisine kasaptan dana beyni almasını tembih ediyorum. ulan zamanında iktidar partisi bu uçan arkadaşları davulla zurnayla karşıladı; stepnesi mhp desen akp’nin götünden ayrılmıyor ki geçen hdp ile aynı oyu verdiler mecliste ama adamın derdi imanı chp olmuş. soluduğu oksijeni sikeyim.