hector812
profili

  • 2019-2020 sezonu galatasaray aleyhine operasyon

    ne istediniz de vermediler.

  • 13 haziran 2020 aa'nın fenerbahçe'ye fetöcü iması

    hükümetin fenerbahçe'yi hedef aldığı zaten bilinen bir gerçek. en komik olan ise diğer fanatik taraftarların siyaset söz konusu olduğunda ''ahaber, yandaş medya çöplüğü'' diye konuşup, fenerbahçe söz konusu olduğunda o çöplüğü desteklemeleri. bu adamların muhalif olduğuna bile ben inanmıyorum. demek ki menfaati olsa, paranın ucunu görse badem bıyık bile bırakır bunlar.

  • #pubgoynamaoynattırma

    oyuna puta tapma güncellemesi geldikten sonra twitter'da görebileceğiniz topic. insanımız yine bir acayip. oyunda millet birbirini öldürüyor, bombalıyor, yakıyor hatta ve hatta inanır mısınız ölseniz bile yeniden diriliyorsunuz ancak puta tapma birilerinin kırmızı çizgisi olmuş.

    şaka maka allah'a şirk koşmayın yazıyorlar.

    link1
    link2

  • h.kaplan'nın imamoğlu'nun duası ile dalga geçmesi

    rte bülent ersoy ile takılıp oy isterken sorun yok.

    edit; iki siyasinin de toplumun içinde var olan bir kesimi dışlamamaları doğrudur. hilal kaplan'ın tweeti ise iki yüzlülük.

  • istanbul'u mahalli yönetime bırakamayız

    aslında ''istanbul'un rantı bırakılamayacak kadar tatlı ve karlı''.

  • sakalsız erkekler istiyoruz

    benim sakalım, benim kararım.

  • bim'de patlayan le fanta

    kasiyer kadında o kadar rahat ki sanki her gün 3-4 tanesi patlıyor.

  • kadınların sekse ihtiyaç duymaması

    duymuyorlar mı? ne kadar çok salak var bu sitede yahu..

  • erkeklerin penisi 100 cm olsaydı olabilecekler

    ekşi sözlükte ortalama 300 cm olurdu.

  • dünyanın 13. büyük ekonomisi haline geldik

    gayrisafi yurtiçi hasılaya bakarsak doğrudur. ancak bu listeyi kim sallar amk? bu liste şu şekildedir.
    link

    bu listeye göre çin 1., abd 2., hindistan 3. sıradadır. akp demek ki savunacak bir şey bulamamış ki, yıllardır 17. olan ekonomiyi ileri taşımak için kategori değişikliğine gitmiş, sanki bir yerde ileri gitmişiz gibi halka yutturmaya çalışıyor.

    ayrıca dünyanın en büyük ekonomileri listesinde ileri gitsek bana ne faydası var? bir boka faydası yok. lüksemburg dünyanın en küçük ekonomilerinden birisidir. ancak kişi başına milli gelir avrupa'nın en iyisi. adamların ortalama zenginlikleri aşırı derece de fazla. şimdi sen kendine şu soruyu sor. bu listede 1. olan çin'de mi yaşamak istersin, yoksa küçük ekonomisi olan ama zengin lüksemburg'da mı?

  • beşiktaş'ın bu hale gelmesinin sebebi

    bir fenerbahçeli olarak fikir belirtmek haddime değil ama bence beşiktaş'ın sorunu yatırımda.

    yani beşiktaş krizden çıkmayı çok iyi becerdi. yıllar önce herkesin feda lafını anlamadığını düşünüyordum. o dönemde beşiktaş 3-4 senesini feda etti ama gençlerini pişirerek güzel bir kadro kurdu. ben slaven bilic tercihini de çok doğru bulurum ki pek çok genci adam etti.

    sonra beşiktaş şampiyon olunca, şampiyonlar ligine gidince ne yaptı? parayı yanlış yerlere yatırdı, işi şova döktü. negredo transferi nedir? pepe'ye bu kadar para vermeye ne gerek var? bu tarz şov transferlerle genç olan takım bir anda ligin en yaşlı takımına dönüştü. atsan atılmaz, satsan satılmaz bu adamlar.

  • sayıştay danıştay yargıtay üçlüsü

    (bkz: recep) (bkz: tayyip)(bkz: erdoğan)