ucankurbaga7
profili

  • michy batshuayi

    gomez’in ayağına top daha gelmeden gole sevinmeye başlardık, bunun ayağına top gelirken de üzülmeye başlıyorum. yalnızca hafif bir merak oluyor, bakalım acaba bu kez nasıl bir mallık yapacak diye.

  • bayburt üniversitesi öğretim görevlisiyle konuşmak

    yine bir rezalet okuyacağız herhalde diye başlığa girdim ama hoca tamamen haklı. akşam saat 11'de beni yok yazmışsınız diye whatsapp'tan yazan öğrenciye ne diyeceksin başka? sanki acil bir durum olmuş. arkadaşın mı bu senin? git mail at derdini anlat, mesai saati içinde cevap verir elbet. insanların özel hayatına biraz saygı duyun ya, hakikaten hadsizlik bu.

    ülkede kişisel alana saygı olmadığından, biri atm'de ensenden nefesini verir, biri gecenin köründe saçma sapan iş için mesaj atar. az bile söylemiş hocan, git özür dile.

  • cambridge'de görev yapan türk akademisyenin sitemi

    27 dakikalık dram çekmiş adam tek başına. trajikomik ya cidden. olacak o kadar skeci gibi. buraları okuyorsundur belki hocam; kendini bu açık hava tımarhanesinden kaçıp kurtardığına seviniyorum, elinden geleni yapmışsın ama biz dünya lideriyiz, duble duble yollarımız var. ilgilenmiyoruz böyle şeylerle, teşekkür ederiz. yolun açık olsun.

  • blutv

    masum dizisi için üye olmuştum, az önce üyeliğimi iptal ettim. dizisini de sikeyim, platformunu da sikeyim. baskıysa baskının kralını yapacağız, boykot edeceğiz.

  • samir nasri

    besiktas'a gelince selcuk'tan farki olmuyor ama ayni zamanda bu yil manchester city'de kalip seneye manchester united'a transfer olabiliyor? cunku buralar tam selcuk ayarinda yerler. ahahah. sonra biz tinerci oluyoruz. daha ne yazdiginin farkinda degil adam bok atmaya calisirken.

    gelirse muhtesem bir transfer olur. bu transfer doneminde beni en cok heyecanlandiran isim.

  • manuel neuer

    adamda acayip güven veren bir tip var. bir gomez'e bakıyorum, bir buna bakıyorum, enver paşa'yı daha iyi anlıyorum.

  • balazs dzsudzsak

    hay quaresma'nıza sokayım, sen gel mübarek dediğim futbolcudur.

    q7 gelmeden taraftarı ikiye böldü, gelirse takımın anasını sikecek belli ki.