jewfro11
profili

  • fatih terim

    şu an kadar hep insanların aklıyla dalga geçiyor diyorduk. olay insanların aklıyla dalga geçme sınırı aştı.

    muazzam bir algı yönetimi var kendisi ve yardakçıları tarafından galatasaray taraftarına ve camiasına yöneltilen. nedir o? gençleşme, planlama vs vs. bir sürü ıvır zıvır safsata.

    sanki bana iskandinavya'dan 200-300 bin euroya topçu almış, altyapıdan iki üç tane futbolcu çıkarmış.

    futbolcularımız gençmiş, tecrübesizmiş. miş miş de miş miş.

    gelin bakalım bu sene galatasaray'da oynayan tüm futbolculara ve galatasaray'da ve öncesinde aldıkları sürelere;

    fernando muslera; 35 yaşında, tecrübesini tartışmaya gerek yok, 2388 dakika.

    ismail çipe; 27 yaşında, genç olmayan ama tecrübesiz olan kötü kere kötü sözleşme uzatılması bile skandal olan yedek kaleci. 577 dakika.

    berk balaban; 23 yaşında. futbol gençliğinin son aşamalarında, aldığı dakika 33.

    fatih öztürk; 35 yaşında. yaşlı ve gereksiz fatih terim transferi. 0 dakika

    marcao ; 25 yaşında. futbolunun orta yaşlarında ve artık tecrübeli bir isim. bu sezonluk dakikası 1854. futbol hayatında 184 maça çıkmış.

    victor nelsson; 23 yaşında. futbol gençliğinin son aşamalarında ama kesinlikle tecrübesiz değil. galatasaray'a gelmeden önce resmi olarak 150 civarı maçı var. bu sezon başı 7 milyon euro gibi yüksek bir fiyatla takıma dahil oldu. 2560 dakika.

    luyindama; pas futbolu oynacam da pas futbolu oynayacam diyen terim'in takıma toplam 8 milyon euro karşılığında transfer ettirdiği ve ayağı iyi değil diye üzerini kolayca çizdiği şu anda 28 yaşında olan futbolcu. genç değil tecrübesiz değil. yeterli olmadğını anlamak için 8 milyon euro ödemek gerekiyormuş. 1209 dakika.

    alpaslan öztürk; 28 yaşında, rotasyona yedeğe alındı. genç değil tecrübesiz değil. 675 dakika.

    ışık kaan arslan; altypıdan gelen genç ve tecrübesiz bir oyuncu. 20 yaşında. aldığı süre 48 dakika. bunun 30 dakikası da 2 3 dakikalığa bir şov için oyuna alınıp son dakika yenen gol ile maçın uzaması sayesinde oldu.

    patrick van aanholt; 31 yaşındaki hollandalı milli futbolcu. tecrübesini yazmama gerek var mı? 2220 dakika.

    ömer bayram; 30 yaşında, yaşlı ve yetersiz bir rotasyon yedek oyuncusu. 813 dakika.

    sacha boey ; tüm kötülüklerin anası olarak görülen genç ve tecrübesiz tanımına uyan oyuncu. 21 yaşında, sene başında 1 milyon euroya geldi. ancak işin komiği de şu ki sakatlanana kadar takımın en iyisiydi, bugün sahalara geri döndü. tecrübesiz dedik ama boey'in bile galatasaraya gelmeden önce 2'si avrupa ligi 28'i fransa ligue 1 olmak üzere 34 resmi maçtan oluşan 2351 dakikalık maç tecrübesi var. bu sezon galatasaray'daki dakikası 695. tam iyileşmeden sakat sakat sahaya sürüp tekrar sakatlayan fatih terim'e de burdan bir kez daha teşekkür edelim.

    deandre yedlin ; 28 yaşındaki abd milli oyuncusu. genç mi tecrübesiz mi? 71 abd milli maçı, 100 adet premier lig maçı vs vs. gs'deki süresi 1862 dakika.

    taylan antalyalı; allah allaaaah yine ne genç ne de tecrübesiz. 27 yaşında. kariyerinde 246 maç var. ateş gibiydi geçen sezon teklifler vardı, haberler vardı atalanta falan, fena da değildi? 1743 dakika.

    gustavo assuncao; kiralık geldi, 21 yaşında, 69 maç oynamış kariyerinde. tecrübesiz diyelim ama galatasaray'daki süresi sadece 134 dakika.

    alexandru cicaldau; 24 yaşında. bir nebze genç diyelim ama kesinlikle tecrübesiz bir isim değil, 20 romanya milli maçı ve romanya'daki diğer takımlarda tam 179 maç 33 gol 21 asist. tecrübesiz mi bu adam? 200 maçı var galatasaray'a gelene kadar. 6,5 milyon euro'ya alındı bu adam.

    berkan kutlu ; 23 yaşında, isviçre düşük liglerdeki maçlarını saymaycağım, alanyaspor'da 42 maçı var. tam genç değil ama hala biraz genç ve tecrübesiz de sayılabilir. 2402 dakika.

    aytaç kara ; 28 yaşında, büyük takım oyuncusu olmayabilir ancak tam bir süper lig oyuncusu ve tecrübesi de var. zaten rotasyon yedek zart zurt alındı. 458 dakika.

    atalay babacan ; altyapıdan gelen 21 yaşındaki başka bir tecrübesiz genç. [caps lock]aldığı süre 24 dakika [/caps lock]

    kerem aktürkoğlu ; 23 yaşında, futbol için her ne kadar 23 yaşındaki birine genç demek içimden gelmese de hadi genç diyelim. galatasaray öncesi kariyeri 2. ligde geçti hep, orada 97 maçlık tecrübesi var ama aradaki sıklet farklı ile net olarak tecrübesiz sayabiliriz kendisini. ancak tecrübesizliğine rağmen takımın en verimli ve iyi oyuncularından biri, 2364 dakika.

    barış alper yılmaz ; 21 yaşında. genç ve tecrübesiz. net, tartışmaya gerek yok. sene başında binbir uğraşla 2,1 milyon euroya alındı. 459 dakika.

    ryan babel; 35... 972 dakika.

    arda turan; bir başka üç noktalık oyuncu. 34 yaşında şükür ki geride kalan sezonun büyük kısmında sakattı yoksa şu an 265 olan dakikasını rahat x5,6 yapabilirdiniz. bunu fatih terim de onaylıyor zaten. sakatlanmasaydı bu kadar puan kaybetmezdik dedi.

    olimpiu morutan; yaş konusunda kerem'e yazdıklarım kendisi için de geçerli, 22 yaşında. galatasaray öncesi romanya liginde 173 maçlık tecrübesi var, 36 maçlık sezondan bölsen neredeyse 5 sezon! genç ama tecrübesiz değil. 1753 dakika.

    emre kılınç 27 yaşında. ne genç ne de tecrübesiz kadronun %90'ında olduğu gibi. 822 dakika.

    sofiane feghouli; 32 yaşında. tecrübe lafını açarak taş olup çarpılmaya gerek yok. 1300 dakika.

    oğulcan çağlayan; binbir türlü işle uğraştığımız fatih terim'in isteği üzerine bonservissiz diye alıp uğruna 1,5 milyon tazminat oynadığımız oyuncu. oynayamadığı dönemde fatih terim kendisini çok faydalı bir şekilde kullanabilirdik diyor. terim güveniyor, tecrübesizlerden saymıyor yani. 25 yaşında. 440 dakika.

    mostafa mohamed; tam 1 yıl oldu, basın karşısında fatih terim'in eski yönetimi yıpratmak için ismini verip transferi istiyorum dediği ve o transfer oldu. eleman mükemmel de geldi, fatih terim izleyip beğenmekte haklıymış ama fatih terim'in öngeremediği şey bu adamın kendi ellerinde ne seviyelere düşeceğiydi. her şeye rağmen sezon başından beri, hatta geçen sezon falcao'nun yerine dahi sürekli kendisinin oynatılmasıydı. ama geldiği ilk 6-7 maçlık periyot dışında hep 2. hatta 3. plana atıldı. 24 yaşında. mısır'da 117 adet üst seviye resmi maça çıkıp 9 kere de mısır milli formasını giymiş forvet. genç değil bir kere, 24 kesinlikle genç değil. 3. forvet olarak başladığı bu sezon 1138 dakikaya ulaştı.

    halil ibrahim dervişoğlu; genç ve tecrübesiz diyerek uzlaşabileceğimiz bir oyuncu. 22 yaşında ve dakikası 1229 dakika.

    mbaye diagne; genç ve tecrübesiz galatasaray'ın nasıl oluyorsa çoğunlukta olan orta yaşlı ve yaşlı oyuncu grubuna eklenen bir başka yaşlı oyuncu. 30 yaşında 1112 dakika.

    kim ulan bu takımı aşağıya çeken genç ve tecrübesiz oyuncusu kim kim kim? size söylüyorum öyle biri yok. yukarıda tüm oyuncuları yazdım o tanıma en fazla uyan oyuncu berkan. ancak bir futbolcu bir takımı bu kadar aşağıya çekemez ki kendisinin avrupa ligi'nde oynadığı oyun da ortada.

    galatsaray genç ve tecrübesiz değil. böyle bir sorun yok ortada. galatasaray'ın en iyi oyuncuları genç ve tecrübesiz olanlar hatta.

    galatasaray'ın sorunu teknik yönetim sorunudur. bir iki oyuncu hariç hiçbirinden verim alamayan, yanlış oyuncuları transfer eden, aldığı oyunculara uygun oyunu oynatmamakta ölümüne yemin etmiş fatih terim'in ta kendisidir sorun. milyonlar harcatıp hemen üzerini çizmekte bir beis görmeyen, aldığı spor arabayla karlı bir kış gününde uludağ'a çıkmaya çalışan fatih terim'dir.

    oynatmaya ve üzerinde ısrar etmeye devam ettiği taktiğin hiçbir geçerliliği yok galatasaray üzerinde ve her geçen gün de dibe çekiyor takımı. dinamitleri döşüyor altına ama sonuna kadar devam edecekmiş haspam.

    aldığı oyuncuları geliştirip pahalıya satacakmış bir de. lan sen geliştirme. vallahi billahi arap sen geliştirme. istemiyorum gelişmelerini, geldikleri ilk gündeki gibi oynasınlar, gelirken ki mevcut formlarıyla oynasınlar zaten pahalıya satılırlar. ama geri gidiyor bir iki oyuncumuz hariç her oyuncu.

    bu adam derhal defedilmeli galatasaray'dan çünkü galatsaray'ın en büyük problemi kesilip atılması gereken kanserojen, kötü niyetli bir ur olan fatih terim'dir.

  • bitcoin

    ülke bir yandan vuruyor, galatasaray diğer yandan vuruyor. sen de düş tamam mı? 3 4 bin dolara kadar düşmezsen ananı sikeyim.

    şortçulara da kafam girsin.

    sanal bir şey.

  • fatih terim

    oynattığı yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrak gibi futbolla, adaletsizliği ile canımı sıkan insan.

  • 9 nisan 2019 ysk kararı

    anasını siktiğimin başlığını önceden açıyorsanız yaşanan gelişmeleri ilk entrye de editle bir şeyle yazın bari sikeyim yapacağınız işi!

    edit: insanlar olur da şükela modunu kontrol ederse diye; https://www.youtube.com/watch?v=v9ask_qbfk8

  • hıristiyan terörü

    bireysel olduğu için tam da başlıkta olduğu gibi hristiyan terörü şeklide vuku bulmuyor. müslüman veyahut islam terörü dediğin zaman oldukça organize ve örgütlü büyük ölçekli gruplar var. misal ne zaman hıristiyanlar da bir el kaide gibi, boko haram gibi ya da ışid gibi örgütlü olur işte o zaman tam olarak hıristiyan terörü diyebilirsin.

  • askerlik anıları içerisinde ilk akla gelen şarkı

    manowar'lar, dio'lar gırla gitmiş. arkadaşlar galiba norveç'te falan askerlik yaptı. sizin en çok dinlediğiniz şahsi şarkılarınızı sormuyor olum. yoksa ben de her gece ranzamda kulaklıkla buckethead'ler, john petrucci'ler, frusciante'ler neler neler dinledim.

    ya da neyse ya.

    heh bak; https://www.youtube.com/watch?v=vi4ouxxrhpy

    amk şarkısı her yerde mi çalar ya? koridorda çalıyor, koğuşta çalıyor, tuvalette çalıyor. lan koğuş binasının önüne çıkıyorsun çalmıyor ama manyaklar söylüyor!

    he eğer şahsi olarak en çok dinlediğim ise; https://www.youtube.com/watch?v=uqlrqztp6rk

  • 8 haziran 2018 gezici anketi

    8 haziran değil 25-26 mayıs tarihli ankettir.

  • hemen çocuk istemiyoruz evliliğimizi yaşayacağız

    insanları neden bu kadar gerdiği konusunda hiçbir anlam yükleyemediğim bir görüş.

    sen git ilk gecenden koy çocuğu karışan mı var?

  • volvo

    ne kadar sattığı kimsenin sikinde olmayan araç. hatta kızılay'da dağıtılıyormuşcasına her baktığım yerde olmasın trafikte ender görünen güzel araçlardan biri olsun derdinde olan kalite düşkünü insanların mazda ile beraber ilk seçeneklerindendir. şişirilmiş boktan vw araçları gibi değil yani.

  • fernando muslera'nın beşiktaş'a transferi

  • 90000 dolar değerindeki böcek

    hakkari'den sonra da bursa'da görülmüştür

    http://linetv.com.tr/…asinda-gergedan-bocegi-buldu/

    türkiye dünyadaki gergedan böceği rezervlerinin %80'ine sahipmiş. ayrıca yakıt olarak da kullanılabiliyormuş bu böcekler.