iriolankazansin16
profili

  • 23 nisan'da çocuk tekmeleyen drone operatörü

    malatya göt kadar yer şu çocuğun babası, dayısı, amcası ya da komşusu varsa ve şu lavuğu bulup da kafasını gözünü kırmazsa ortada adamım ya da insanım diye gezmesin. bu kadar basit.

  • cahil kesimin sevdiği aktiviteler

    güce tapıp güçlüyü övmek.

    nerede 2-3 cahil bir araya gelse güçlü olanı över över över doymak bilmez. ne o övdüğü şeye yaklaşacak nüfuzu ne de ekonomik durumu vardır ama yine güce tapmaya doymaz cahil.

    otobüs durağında otobüs beklerken mercedes'i över cahil, "alaman arabası gardaş" der. bim'de kasada beklerken belediye başkanı, milletvekili över mesela. "eyi adam eyi adam" der. köyün zenginini, patronunu, amirini, ondan bir tık fazla parası olan arkadaşını...

    övet över sonra da gider yatar uyur işte amk cahili.

  • köy meclisine el bombası atan ukraynalı

    attığı şey el bombası falan değil ya flashbang tarzı bir şey atıyor ya da sadece ses tesirli decoy tarzı bir şey. dikkatli izlerseniz odadakilerde parçalanma yok sadece sersemleme, yalpalama var. yoksa o ebatta bir odaya 3 el bombası atsa kendisi de dahil odada kimse sağ kalmaz.

    sevgili edit,

    bu mektubu sana, gelen onlarca mesajdan sonra yazıyorum. umarım iyisindir.

    01) "decoy" ingilizce kelime anlamıyla itibarıyla "yem, tuzak, kandırmaca" anlamına gelen bir sözcüktür.

    02) bahsedilen odanın büyüklüğü tahrip etkisinde önemli rol oynamaktadır.

    03) yukarıdaki entryde kimse ölmez denmemiş kimse sağ çıkamaz denmiştir.

    lütfen bana yıllarını vietnam'da ne bileyim kamboçya'da cephelerde geçirmiş gibi mesajlar atmayın. biz kullanıcısıyız diye mesaj atan yazar var soruyorum 2010'da askerde attıydık diyor. oğlum siz şaka mısınız ? * okuyun geçin neyin iddia kavgasındasınız. bu kadar gergin olmayın. savaş çok kötü bir şeydir. çocukları sevgi ve şefkatle büyütün.

    sevgiler, sıhhatler.

    lütfen yukarıdaki bilgiler ışığında entry'yi tekrar okuyun ya da google arama butonuna "en yakın türkçe dil kursu" kelimelerini kopyalayıp yapıştırın ve türkçe bilen bir tanıdığınızdan yardım alın.

  • yurtdışına gidenlerin geri dönmeye başlaması

    bre zır cahiller, sadece geçen yıl 139.500 kişi türkiye'den yurt dışına gitmiş.

    bir de kalkmış diyor ki aldığım duyumlara göre puhaha nasıl oluyor lan o ? mesela her hafta dünyadaki göçmenlik kurumları alfabetik sırayla arayıp da "abi gözünüz aydın, bugün bizim burdan bir türk daha yola çıktı" mı diyor ya da haftalık excel dökümü mü atıyor ? *

    3 yıl önce yurt dışına taşındım. şayet ailem türkiye'de olmasa sanırım kolay kolay tatile falan da gitmem o derece.

    zorluklar kısmına gelecek olursak da;

    yemek gibi bir dert artık yok, avrupa'nın neredeyse her yerinde türkler ve türk yemekleri var. en fazla 1-2 saat yol gidersin sonunda o lahmacuna, dönere, pideye kafayı gömersin kardeşim.

    ırkçılık falan filan denmiş, elbette ülkesine göre oranı değişir ama türkiye'de sokak köpeği tarafından parçalanmaktan, samuray kılıçlı şizofren tarafından yolda doğranmaktan ya da avm'de kekonun birinden durduk yere suplex yiyip de sakat kalmaktan daha acı bir durum değil bu.

    özetle arkadaşlar; 10 kişilik arkadaş çevrenizin bir tanıdığının arkadaşının başına gelen bir olayı kitleleri etkileyen bir şeymiş gibi büyütmeyin. 10 binde 1'dir o. ha bir de siz her yurt dışı dediğinizde yukarıdaki gibi zırvalayanlar olacaktır direkt muhabbeti kesin ve dil öğrenmeye devam edin. dünya çok büyük ve insanca yaşamak herkesin hakkı.

  • hamas'ın abd uçak gemisini vurma olasılığı

    ya arkadaşlar bulgur pilavı yiyip yanında ev yapımı ayran içmekten sizin iq ciddi ciddi düşmüş sanırım. başlığı da entry'yi de okudukça kahkaha atıyorum resmen. bak bak ne diyor bir de bir sürü roket atarsa elbet biri denk gelir zarar verirmiş. * tabi oğlum manyak mısın daha dur ebabil kuşlarıyla filler falan da gelecek hep. *

    not: dabi dabi vurulabilüüü dediğiniz uçak gemisinin üretim bedeli 18 milyar ayrıca bütün olarak yazılımıyla vs tüm programın bedeli de 30 milyar dolar.

  • kim parti aleyhine konuşursa partiden ayıracağım

    ya seni s.kine takan mı var lan vitaminsiz kukla. milyonlarca insanın geleceğiyle oynadın sen. önce yerel seçim sonra da genel seçimde baraj altı kalınca gidip köy derneği kurarsın artık bundan sonra.

    illa birini atacaksan da git önce atatürk'ün kurduğu partideki bölücüleri at sen.

  • yeni nesil meyhane

    en estetikli, platin saçlı, 2 - 3 kadın arkadaşınızı eve çağırın ve onlardan bulabildikleri en ama en açık kıyafetlerini giymesini isteyin

    üzerinize polyester gömlek, daracık y.vşak pantolonu ve tabanı 8 cm yüksekliğinde çakma bir ayakkabı giyin

    1 milyoncuda satılan renkli tabaklara dolapta saçma sapan ne varsa koyup üzerine tereyağ gezdirin

    masaya elektronik sigara, tüle sarılmış limon, 3-5 cep telefonu koyun

    arkaya da sırasıyla sezen aksu, neşet ertaş ya da berkay'dan bir şarkı açın

    duvara da üzerinde "içiyoruz gardaş" "içmekten anamız s.kildi" vb. sikindirik bir çakma led neon asın

    her 20 dakikada bir de masaya çay doldurup koyun

    alın size evinizde en az dışarıdakiler kadar leşşşş gibi bir yeni nesil meyhane.

    not: isteğe göre barzo, silahlı çatışma ya da 10'a 1 güvenlik dayağını da gece sonunda ekleyebilirsiniz.

  • onlyfans kapatılsın

    onlyfans kapansın da millet elinde mi gezsin aslanım ? bak dünyanın en yasaklı ülkesi afganistan'a ne halde ? erkek çocuklarına etek giydirip oynatıyorlar evlerde. bir balonu ne yönden sıkarsan tam aksinden patlar bunu hala anlayamadınız. kimse kimsenin rızası dışında anasını avradını çekip de onlyfans'a atmadığı sürece bir sorun yok. ülkede porno yasak, onlyfans yasak zaten çoğunluğun ebeveyni ile arasında 200 yıl fark var eee ne yapacak bu gençler ? erkekler önündekini kendi g.tüne sokup kadınlar da beton mı döksün kardeşim. bıktık bu anlamsız yasakçı kafadan. bırakın kim rızasıyla ve başkalarını rahatsız etmeden ne yaparsa yapsın.

  • nejat işler'in putin tezahuratı tweeti

    nejat işler nihat doğan'ın içkili kadıköy şubesidir.

  • zazaların italyanların atası olması

    arkadaşlar sene neredeyse 2022 oldu ve bu gibi şeyler artık antropologlar haricinde çok da kimsenin sikinde değil. günün sonunda italyan bir genç 18 yaşında arabasını alıp, ortalama 25 yaşında tamamladığı lisans eğitiminin ardından da hayatına bir zaza, türk, kürt vb. gencinden 5-0 önde başlıyor. hadi şimdi gelin aradaki bu farkları tartışalım. yoksa aryan, hint avrupa falan filan bunlar hep ego otuzbiri.

  • beyin göçünün bir tür hainlik olması

    (bkz: şu makarnayi yemeyin artık yemeyin)

  • tecavüz bizim hakkımız

    3 yıl evvel iş yerinin önünde arkadaşlarla çay içiyorduk. iş yerinden birinin uzaktan akrabası olan bir adam da geldi; o da bizle çay içiyordu. kaldırımda şort ve body giymiş bir genç kadın geçti. adam uzunca bir süre kadına baktı ve sonra dönüp o cümleyi kurdu "işte bunları alıp sikeceksin; sonra da gidip tecavüz diyecekler. e bu hak etmiyor mu şimdi" dedi.

    adamdan fiziken oldukça üstün olduğum her açıdan belliydi. ben de adama dönüp baktım ve sadece şu soruyu sordum;

    "güçlü olan, beğendiği ve arzuladığı güçsüz olana zorla sahip olabiliyor mu ? mesela ben şimdi abi, seni beğensem gözüme güzel görünsen örneğin. burada seni yatırıp üzerine çıksam olur mu ?"

    adamın yüzü bembeyaz oldu. nasıl konuşuyorsun vs. demeye başladı. "ben sadece soru sordum abi, seninle aynı fikirdeyiz aslında biz" dedim.

    adam sinirlendi. çayı bıraktı dükkana tanıdığının yanına girdi.

  • #digiturkbitti

    sadece şunu düşünün, salonunuzda oturmuş parasını tıkır tıkır ödediğiniz televizyon yayının izliyorsunuz ve ortadoğulu gerici bir tip elinizden kumandayı alarak "izleme lan şunları" deyip kanalı değiştiriyor. teknik olarak yöntem bu olmasa da dolaylı olarak size yapılan bu aslında.

    kendinizi salak yerine koydurmayın.

    digiturk'ün geçtiğimiz hafta kafasına göre yayından 2 kanalı kaldırması ve 1 ocak itibarıyla da birkaç kanalı daha yayından kaldıracak olması üzerine el ele verip başlatmak istediğim kampanyadır.

    malumunuz önceden gerçekleştirilen turkcell ve pınar boykotları oldukça ses getirmişti.

    şimdi her ay gayet güzel paralar ödediğimiz digiturk'ün yapmış olduğu bu emrivaki sebebiyle digiturk kullanıcılarını bu boykota katılmaya davet ediyorum. evet biliyorum ki ben de dahil pek çok kişinin kontratı var ve bu durum bizlerin elini kolunu bağlıyor. fakat kontrat iptal bedelleri çok yüksek değil. mesela sorduğumda, benim 1 yıllık kontratımın iptal bedeli 230 tl olarak çıktı. evet herkesin bütçesi ve cüzdanı farklı bunun farkındayım ama bu bedel zaten ortalamada digiturk'e 3-4 ayda ödenen bir para.

    ben bu hafta itibarıyla kontratımı iptal edeceğim sebebi de aleni olarak salak yerine koyulduğumu hissediyorum. özellikle niş yayın yapan kanalların kaldırılıyor olması da resmen birisinin bana gelip de "ne izliyon lan bunları sen de herkes gibi akşam otur dizi izle" hissini veriyor.

    lütfen bu boykota destek verin, eğer hemen kontrat iptaline yetecek gücünüz yoksa bile en azından müşteri hizmetlerini arayıp da kontrat iptali tutarınızı hesaplatın ki çok fazla insan bunu yaptığında onlar da bir an durup "hassiktir" olacaklardır.

    ayrıca bu kampanyanın büyüdüğünü gören rakip markalar kontrat bedellerini üstlenmeye bile yeltenebilir.

    https://www.digiturk.com.tr/contactusform.aspx linkte yer alan formu doldurup da göndermeniz ya da +90 (212) 473 73 73 numaralı telefonu aramanız yeterli olacaktır.

    edit: kapanan ve kapanacak olan kanallar nelerdir diye çok fazla mesaj geldi. şu an için bein comedy ve beinfestival kanalı gitti 1 ocaktan itibaren de eurosport ve foxsports kanallarının kapanacağı duyurumu yapıldı.

  • 2018 türkiye güzelinin bildiğin çirkin olması

    aydın'dan izmir'e ingilizce öğretmenliği okumaya gelmiş kız bu nerede görsem tanırım. ege üniversitesi'nde aynı modelden binlerce var. kendisi ve muadilleri için bornova küçükpark civarına bakabilirsin.

    özet: karakteristik bir yüz yapısına sahip olmayan sıradan bir kızdır kendisi.

  • 9 günlük tatile çıkmadan önceki son cuma

    ertesinin gününde düğünüm olduğu için beni pek de etkilemeyen cumadır.

  • yavaş yürüdüğü için eşini tekmeleyen adam

    durun size bizzat başımdan geçen bir olay anlatacağım.

    izmir otogarı’nda otobüsten inmiş dolmuş bekliyordum. tıpkı böyle bir öküz, yanında eşi ve iki çocuğuyla yürüyordu. çocuklardan bir tanesi 10 diğeri de en fazla 7 yaşındaydı. erkek olanı elinde; ufak, içerisinde birkaç oyuncak olan bir kutu taşıyordu. çocuk bir yandan oyuncaklara dokunuyor bir yandan da yürüyordu. babası bir anda epey sertçe kafasına vurup “yürü ulan!” diye bağırdı çocuğa.

    çocuk düştü; kutu düştü; oyuncaklar düştü. ufak kız olduğu yerde durup gözlerini kapattı. erkek olanı ses çıkarmadan ağzını açıp ağlamaya başladı.

    tam o an kanın beynime sıçradığı andı; adam çocuğa nasıl vurduysa ben de aynı şiddetle o adama vurdum. adam yere düştü; karısı bağırdı; çocuklar şok geçirdi. adam yerdeyken bana baktı. anlaşılan o ki fiziki üstünlüğümden dolayı yemedi bir şey demek “napıyorsun lan ?” gibisinden yükseldi; “kalk da sikeyim belanı!” diye bağırdım.

    sonra ne mi oldu ? o korkudan sindirdiği oğlu kızı kaldırdı o yavşağı yerden.

    bu işin nizamı budur; madem birileri hayvan gibi yaşıyor sen de ona hayvanın hayvana doğada davrandığı gibi davran. o kendinden güçsüzü eziyorsa ve sen ondan güçlü ondan cesaretli olan buna şahit oluyorsan aynı şekilde karşılığını ver.

    ver ki o yavşak bir daha sokakta elini kaldıracağı zaman “acaba birisi de bana vurur mu yine?” diye düşünüp elini indirsin.