158413
profili

  • akp gidince atv ne olacak sorunsalı

    yeni iktidarın tavrına göre belli olacak sorunsal. hiçbir şey yapmazsan muhalefetin kralını yapıp rahat rahat algı yönetirler.

    kılıfına uydurmak suretiyle kol gibi maddi cezaları sokup sokup çıkarıp batırmak en temiz çözüm gibi görünüyor.

  • galatasaray'ın uefa kazanırken oynadığı takımlar

    bu takımlardan biri de leeds united'tır. galatasaray leeds united'ı eledikten 5 ay sonra, beşiktaş şampiyonlar ligi'nde leeds united'tan tam 6 gol yemiştir.

  • beşiktaş taraftarı

    trabzonspor maçında gene ne mal olduklarını ortaya sermişler. iki gün sonra gene biz başkayız ağbi ya triplerine girerler. her derbide rakibinin kurucusunun * anasına söven tıynette bir kitleden bahsediyoruz. yani bir topluluk düşünün; her derbide, 100 yıl önce yaşamış bir futbol kulübü kurucusunun anasına ağzından tükürükler saça saça sövecek ne yaşamış olabilir?

    dolayısıyla rakibinin futbolcusunun annesini çok afedersiniz ama "g*tünden s*kmek" istemelerine çok şaşırmamak lazım. sonuçta b*şiktaş taraftarından bahsediyoruz. her derbide böyle vukuatları vardır bu topluluğun. yıllar da aralarında barındırıyorlar bu tipleri. demek ki sıkıntı münferit değil, kitlesel. muhtemelen de organize şekilde yapıyorlarlar bu mide bulandıran, leş ve iğrenç hadiseleri.

    dünyada genellemeyi dibine kadar hak eden bir topluluk varsa aha da bunlardır.

  • galatasaray'ın trabzonspor'u uefa'ya gammazlaması

    trabzonspor her işini doğru ve düzgün yaparken, uefa gibi saf bir oluşumun hiçbir şeyden haberi yokken galatasaray'ın araya girmesiyle patlak veren hadise.

    galatasaray diye diye kafayı yediler.

  • abdullah avcı

    antrenörlüğü sorgulanamazmış. böyle buyurdu sir abuzer hunter. bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi ve en başarılı hocası olan fatih terim'in antrenörlüğü her gün ve her dakika acımasızca sorgulanırken, türkiye'nin en büyük 3 takımından birinde 8 maçta 1 galibiyet alan, en büyük başarısı devlet ve hükümet destekli bir takımı diğer büyüklerin kötü olduğu sezonlarda ilk üçe oynatmak olan bu kimyagerin antrenörlüğü sorgulanamazmış. çünkü devlet ve hükümet destekli bir takımı ilk üçe oynatmıştır. kimse ağzını açamaz o yüzden. bu aşamada güvenç kurtar'ın derhal peygamberliğini ilan etmesi gerekmektedir. aykut kocaman ise çoktan tanrı olup, küçük dağları yaratmıştır bile.

    daha 43 yaşındayken, 5. torbadan elemelere katılan bir milli takımı, tarihinde ilk kez avrupa şampiyonasına götüren(bugün andorra'nın bizim gruptan çıkıp euro 2020'ye katılması gibi bir şey), 47 yaşında uefa kupasını kaldıran, daha 50 yaşını görmeden fiorentina'da, milan'da hocalık yapan, milli takımı avupa şampiyonasında yarı finale çıkaran, galatasaray'la şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale yükselen ki şampiyonlar ligi'nde buraya kadar gelebilen tek türk antrenördür, galatasaray'la 9 sezonda 8 kez şampiyonluk yaşayan fatih terim'in antrenörlüğü rakip takım taraftarları dahil olmak üzere bizzat galatasaray taraftarı tarafından her gün ve her dakika acımasızca sorgulanırken sen kimsin yahu? sen nesin? çapın ne cürmün ne? ne elde etmişsin, ne başarmışsın da sorgulanamaz bir seviyeye ulaşmışsın?

    adamı kendi mahallesinde nasıl pohpohlamışlarsa kendisini ciddi ciddi guardiola sanıyor.

    kusura bakmasın ama okan buruk'un attığı tırnak kadar antrenörlüğünü kanıtlamışlığı yoktur. etrafındakiler kimlerse iyi şişirmişler egosunu. bir de fatih terim'e egoist derler. öehh be kardeşim. bi yerinizi bi haddinizi bilin be.

  • vedat muriqi

    galatasaray'a gelmek için rize yönetimine rest çeken futbolcu.

    hadi rize yönetimini hasan kartal'ı falan anlarım. adam fenerlidir, fenerle iş yapmaya çalışıyordur, ali koç'a yaranmaya çalışıyordur, galatasaray'ı sevmiyordur, iş yapmak ticaret yapmak istemiyordur anlarım.

    ancak, muriqi bas bas her yerde galatasaray'a gitmek istediğini söylediği halde fenerli yöneticilerde nasıl bir yüzsüzlük var ki ısrarla adamı almaya çalışıyorlar. şu saatten sonra alsalar gerçekten içlerine siner mi merak ediyorum.

    rizespor'un artık oyuncuyu galatasaray'ın verdiği bedele satmaktan başka çaresi yok. bu şartlarda galatasaray'ın çıktığı 3,75'ten inmesi gerekiyor. 2,5-2,75 gibi bir bedeli önüne fırlatıp gideceksin bunların. rizespor yönetimi de artık el mahkum kabul edecek. ya da 1 yıl daha muriqi'den faydalanırlar veya kadro dışı bırakırlar. rize başkanındaki fenerbahçe aşkı normal düzeyde olmadığı için küme düşmeyi göze alarak muriqi'yi 1 sene kadro dışı bırakabilir.

  • 3 temmuz 2011 şike nedenli gözaltılar

    (bkz: reddedilmemiş şike görüşmelerini unutturmak)

    uefa, cas ve isviçre federal mahkemesi tarafından tescillenmiş olaylar silsilesinin başladığı tarih.

    (bkz: cas'ın fenerbahçe hakkındaki gerekçeli kararı)

    "consequently, the panel finds that fenerbahye is guilty of attempting to fix, through its officials, four matches in the turkish super lig in the 2010/2011 season. the panel concludes that the merits of the case warrant disciplinary sanctions to be imposed on fenerbahçe. "

    hadi şimdi siktirin gidin amk şikecileri.

  • bjk taraftarının 2 golde 180 derece dönmesi

    daha durun 2 gol sonra türk futbol tarihinin gördüğü en karakterli, en bi duruşlu, en efendi, en düzgün futbolcusu olacak. bu daha hiçbir şey.

    yıllardır o duruşa bir vuruş kaç kuruş diyorduk. 2 gollükmüş.

    dansözleri yetiştirme yurdu olan camiada yaşanan dönmedir. midemizi bulamdırmayın lem *

  • gomis'i 6m euro'ya satıp 20m euro'ya diagne almak

    gomis kalmak için sözleşmesinin uzatılmasını istiyordu. gomis'in yıllık alacağı 3,35 m euro ve 2 sene sözleşmesi kalmıştı. aynı şartlarda 1 sene daha uzatıldığını düşünelim. gomis'in galatasaray'a toplam maliyeti şöyle olacaktı.

    2,5 m euro bonservis + 2,5 m euro imza ücreti + 13,4 m euro geldiğinden bu yana 4 yılda kazanacağı para. yani galatasaray şu an 33 yaşında olan adama 18,4 milyon euro harcayacaktı toplamda. gomis sözleşmesi bittiğinde 36 yaşında olacaktı ve bu tinerci buraya gelip şu başlığı şöyle açacaktı;

    36 yaşındaki adama 18,4 milyon euro vermek

    buraya gelip paragraf paragraf türk kulüplerinin yaşlı futbolculara paraları saymasının yanlışlığını anlatacaktı. yaş ortalaması 38 olan kulübünü hiç anlatmayacaktı ama. 35 yaşındaki pepe'ye 2 yıl için 10 milyon euro gömdüklerini hiç söylemeyecekti. verilen çeklerin karşılıksız çıktığını, takımdaki futbolcularının para alamadığı için kaçıp gittiğini söylemeyecekti, çünkü bilmiyor. her beşiktaşlı gibi hayattaki en önemli gayesi galatasaray muhasebeciliği çünkü.

    bir beşiktaşlının bok atmak için her zaman bir sebebi vardır.

    şampiyon da olsan, uefa kupasını da alsan, ne yaparsan yap bok atacak, iftira atacak, çamur atacak bir şey daima bulacaklardır. boşa laf anlatmayın o yüzden.

  • yunus akgün

    önceliklike şunun gibi beyin ölümü gerçekleşmiş mal fenerlileri siklemeyin, bir kenara koyun;

    (bkz: yunus akgün/#86087710)

    (bkz: ali koç/#75517114)

    yunus 18 yaşında. ozan'la aynı jenarasyondan, aynı altyapıdan çıkma.

    şimdi bu çocuk 1. ligde 8. olan takıma karşı 18 yaşındayken 3 gol 1 asist yapıyor. ama biz bunu ölçü olarak almayalım. çünkü biz mal fenerliyiz ve embesil tinerciyiz.

    bu işler bu kadar kolaysa bana biri açıklasın;
    fenerbahçe nasıl 1. ligde 5. olan takıma as kadrosuyla iki maçta da yenildi?

    bu işler bu kadar kolaysa;
    başakşehir nasıl 1. lig üçüncüsünden yedek kadroyla 4 gol yedi.

    bu işler bu kadar kolaydı da fenerbahçe'de bir tane futbolcu yok muydu çıkıp şov yapacak. dünyanın parasını bayılıp kurduğu kadroyla. bi tane çöp yunus çıkaramadınız mı lan am bitleri?

    bu işler bu kadar kolaydı da yıllardır kadro derinliğiyle övülen, yedek kadrosuyla övülen başakşehir'den bir tane topçu çıkmadı mı? çıkıp şov yapsaydı. çok basit ya hani bu işler.

    değerlerinizi küçültmeyin, değerlerinizi küçülten insanlara müsaade etmeyin.

    bunların çok değil birkaç ay önce ozan hakkında yorumlarını hepiniz hala hatırlıyorsunuz. bunlarda utanma olmadığı için, suratlarına tükürülse yarabbi şükür diyeceği için bu kulüp 50 sene de ozanları yetiştirse gene de aynı beyinsizliği yapmaya devam edecekler.

    bu işler bu kadar kolaysa çıkıp söylesinler yıllardır neden alt lig takımlarına karşı etkili olabilen tek bir tane bile futbolcu üretip bu ülkeye hizmet edemediler? bu ülke futboluna yıllardır ne vermişler? ne üretmişler de utanmadan 18 yaşındaki bir çocuğu oturdukları yerden bokluyorlar? galatasaray altyapı ürünü sadık çiftpınar'a dilenmişken üstelik. bu ülkede galatasaray olmasa oynatacak stoper bulamıyorsun lan sen daha piç kurusu! kimsin de üç günde 18 yaşındaki çocuğu çöp ilan ediyorsun?

    önce kendi şikeci takımlarınızdan utanın. ondan sonra yüzünüz yerden kalkarsa bu ülkeye hizmet eden takımın yetiştirdiği çocukları boklarsınız gene.

  • burak yılmaz

    beşiktaş'a imza atmasından yaklaşık 1-2 hafta sonra türk futbol tarihinin görmüş olduğu en karakterli, en emekçi, en yetenekli, en iyi futbolcusu ilan edilecektir.

    (bkz: şeref is coming)

  • starbucks'ta sıra beklerken gelen asalet hissi

    migros'tayken gelen laiklik hissini bilirim de bunu ilk kez duyuyorum nasip olmadı daha.

  • survivor 2018 all-star

    adem şov yaptı gene. 3/3 yaptı. olaylara da karışmıyor. performans bahanesi de kalmadı artık eleştirenlerin. şu an erkeklerde ve tüm yarışmacılarda en iyisi. dolayısıyla şampiyonluğun 1 numaralı adayı.

    anıl, ramazan dinlemedi tokatlayıp yolladı. gönüllülerin en iyileri ramazan'la anıl'sa yazık bunlara. iki gündür ikisinin aldığı oyun sayısı 2 bile değil. gene de üzülmesin anıl. acun abisi panoramalarda çok güzel aile terbiyesi almış çok efendi çocuk dedirtip anneannelere oy attırır şampiyon yapar merak etmesin.