heil titsler13
profili

  • adında j harfi olanların iyi dövüşmesi

    (bkz: jüneyt arkın)

  • 29 temmuz 2018 pence'in brunson tehditi

    ulan resmen kıskandım papazı, biz başka ülkede hücreye atılsak kimsenin skinde olmayız. heriflere bak, ne uğraşıyor.

  • muharrem ince'nin 3 yardımcısı kimler olmalı

    biri kesin müfit erkasap olmalı bence. yardımcı deyince benim aklıma ilk o geliyor.

  • görüldüğünde yaşama sevinci veren hayvanlar

    koaladır. gelgelelim hiç görmedim, yaşama sevincim de hiç yok zaten.

  • 13 ağustos 2017 trabzonspor atiker konyaspor maçı

    beşiktaşlıların başlığında trabzonspor üzerinden kendi takımlarını övdükleri maç.

    adamlar sevimsizlikte bir dünya markası resmen.

  • en kötü bira

    her şey dahil otel birası.

  • pkk'nın erzak vermeyen köylüyü öldürmesi

    yaa bak özge, o köylü vegan değildi ve ekolojik, demokratik konfederal toplumda bir yeri yoktu anlıyor musun? akşam ne yapıyorsun bu arada?

  • türkiye'de en iyi insanların ege-trakya'da olması

    uzun yıllar süren gözlemlerim sonucunda elde ettiğim sonuç. gerçekten de türkiye'de en iyi insanlar ege ve trakya bölgelerinde yaşamaktalar. burada yaşayan insanlar genel olarak daha sevecen, güler yüzlü, sosyal ve temiz ruhlu oluyorlar. illa ki her yerin iyisi kötüsü vardır, eyvallah ama orana vurduğumuzda bir tekirdağlı, bir kırklarelili, bir manisalı bence ortalama bir iç anadoluluya, doğuluya ya da karadenizli'ye göre daha iyi insandır. öyle milletin giyimine kuşamına, yediğine içtiğine karışmaz, durup durduk yere kavga etmez, en ufak olayda sopaları çıkarmaz vs.

    kısacası can'dır egeli ve trakyalı.

  • boks gibi bir sporun türkiye'de ilgi görmemesi

    çünkü türk milleti kavgayı sevse de teke tek ve sadece yumruklara güvenip kavgaya girmez. bir kavga anında hemen sopalar, levyeler çekilir, ne kadar adam varsa toplanır öyle gidilir. sonra da kendilerini delikanlı sanırlar.

    aslında bütün bir doğu dünyası böyle. zamanında çetin altan da demişti, batı'da düello, doğu'da pusu kültürü vardır diye. çok doğru bir tespit.

  • yurtdışında oy kullanmak yasaklansın kampanyası

    bir an önce başlatılması gereken kampanyadır.

    şimdi malumuz ki bu alamancı tayfa genel olarak eğitimsiz ve birikimsiz insanlardan oluşmakta. adamlar batının iyi yanlarını hiç almadıkları gibi geri, doğulu kültürel özelliklerini de aynen devam ettirmekteler. fakat buna rağmen, yaşadıkları ülkelerde kendilerine daha fazla hak tanıdıkları için sosyal demokrat partilere oy veriyorlar.

    ama gelin görün ki bu tipler kendileri medeni dünyanın içinde sol oluşumlara destek olurlarken türkiye'de gerici, dinci, faşist partilere oy vermekteler. düşünün; adam norveç'te, kanada'da güllük gülistanlık ülkelerde yaşıyor, gelip burada akp'ye oy atıyor. ulan o zaman ben seni o ülkeye alan norveç, kanada hükümetinin de kafasına sokayım, bu konuda karşı kampanya başlatmayan muhalefet partilerinin de.

    adam zaten türkiye'de yaşamıyor, buraya tüylü fötr şapkasıyla iki gün gezip eş dost akrabaya hava yapmak için geliyor. olmasın abicim bunların oy hakkı, ne kadar saçma bir şey yani.

  • kapanmadı diye 4 yaşındaki kızını öldüren baba

    hindistan'da, yemek yerken başını kapamayı unutmak gibi affedilemez bir suç işleyen kızını döve döve öldüren müslüman babadır. adı cafer hüseyin'dir.

    fakat tabi ki gerçek islam bu da değildir. bunlar hep batının oyunlarıdır, müslümler ise sevgi pıtırcıklarıdır. allahuakbar!

  • iphone 6'sı olan ama zengin olmayan insan

    çoktur. zira fakirle zenginin en ucuz ortak böleni coca-cola, en pahalı ortak böleni iphone'dur.

  • 2 temmuz 2015 rusya ve çin ile savaş açıklaması

    savaşsalar kesinlikle abd'nin yanında olacağım durum.

    aga her zaman söylerim; dünyanın birincil gücü ruslar, çinliler olacağına sonuna kadar abd'liler olsun daha iyi. adamlar en azından medeniyet sahibi. öbürleri ise türklerden bile geriler.

    abd dünya hegemonyasını kültürel, ideolojik, ekonomik vs. diğer unsurlarla da desteklerken, bunlar sadece kaba güçle iş yapmaya çalışır, ötesine zihniyetleri yetmez. allah bunların hakim olacağı bir dünyadan korusun.