vamos bien md19
profili

  • fırtınalı havada kurye çağırmak

    şu vasıfsız elemanlar kadar şımartılan başka bir grup yok. işi bu olm, yapacak. fırtınada motosiklet güvensizse arabayla getirsin.

  • bir yıl boyunca sinyal alınamayan imei silinecek

    sonra faturayla beraber itiraz edince sike sike açılacak. boşa uğraştıracaklar milleti. bunlara göre eski kırık telefonu kenarda yedek olarak tutmak bile lüks bu millet için. yetmez aq herkese 1 pantolon 1 gömlek hakkı verin, ülkecek minimalizme geçelim.

  • danıştay'ın hakimlerin üst aranmasına dair kararı

    iyice boku çıktı memleketin aq. suyun başını tutmuş bir grup torpilli şimarık istediği gibi at koşturuyor. hız cezası yer bir dilekçe yazar sulh cezaya hoop ceza iptal edilir, uçağa aranmadan binmek isterler biri, hemen başka bir meslektaşı "tabi kanka senin benim hakkımız yaa bu" diyip onaylar. ne güzel memleket yaa. gardaşım siz marketten mağazadan istediğinizi bedava da almalısınız yaa. hırsızı direkt salan, tecavüzcüyü katili içeri atıp toplumu bunlardan kurtarmak yerine ilk duruşmada salmak için kırk takla atıp, illa ceza alacaksa da hiçe yakın yatıp çıkacağı şekilde kararlar alan bir güruhsunuz. sizin eşiniz dostunuz belli, işinizi yaparken ortaya koyduğunuz omurgalı duruştan şerefiniz haysiyetiniz de belli, tabi aranmadan binin uçağa, bana koymaz ama güvenilir bir meslek grubu olmadığınız aşikar, neye dayandırdınız diye merak etmiyorum ama ne yüzle dayandırdınız burası biraz komik olabilir.

  • avmlerin otoparkinda yer bulunmayan kriz ülkesi

    ""bu amına kodumum ülkesi 80 milyon, ırzı kırık piç" demeyin sakın." şeklinde uyarıda bulunma ihtiyacı hissetmeme sebep olan ülke ve başlık.

  • beş evin olsa çalışır mısın

    gün içinde 50 kere gördüğüm ve her seferinde "boş evin olsa" şeklinde okuduğum başlık. ruhum fakir.

  • sahibinden.com'da satılan 259 bin tl'lik teneke

    almanya'da 250 eurodur, demek ki; 1 euro=1000 tl.

  • doktorlara 5 bin tl zam gelmesi

    hükümetin yine doktorları halkın önüne atması olayıdır. zam falan yok. pratisyen için konuşmak gerekirse 4800 maaş + 2500 sabit döner olan ödeme 7300 maaş şekline çevriliyor. emeklilikte falan işe yarayacak bir şey. aylık elimize geçen parada bir değişiklik yok yani. herkes sakin olsun.

    edit: çok soru geliyor buradan cevap vereyim.

    sabit döner kalktı diyebiliriz, performans döner duruyor. ysp nin performans dönerini artıran düzenleme sayılarının çokluğuyla birleşince hekimlerin performans dönerini sıfırlıyordu. şimdi getirilen düzenleme bizim sabiti hazineye çekip, hastanenin döner sermaye gelirini tamamen performans dönere aktarmayı sağlayacak bir düzenleme oldu. ysp ye dağıtılacak performans düzenlemesinin dediğim gibi sayılarının bizden kat kat fazla olmasının etkisiyle bizim performansların düşeceğini düşünüyorum.

    geçen aylarda aile hekimlerine 1000 lira kesinti yaptılar, aile hekimleri ayaklanınca 6 ay ertelediler, iptal etmediler ertelediler. bizde de kesinti olacak. kalıbımı basarım zam falan zaten yok aksine maaşlarımızda azalma olacak. yanlış çıkarsa şerefsizim. doğru çıkarsa şerefsizin kim olduğunu ben söylemem siz anlayın.

    edit 2: şöyle bir görüş de mevcut, bakalım kim haklıymış aybaşında görürüz.

    tüik enflasyonu düzgün açıklasa 2 yılda toplam yaklaşık %100 zam olması lazımken, 2500 lira lütfedilerek verilecek. tabi eğer verilirse.

  • fuckbuddy'de türklerin lider olması

    benim buddylerimi kim fuckıyorsa haram zıkkım olsun.

  • benzine 3 tl zam olacak iddiası

    hala gelmiş avrupada 13 lira diyorlar. ben türkiye'de yaşıyorum lan, türkiye'ye göre kazanıyorum, türkiye'ye göre bir fiyatı olmalı. maaşı verirken tl olarak ver, ekonomiyi eleştirene "dolarla ne işin var" de, ürün fiyatlarken avrupa böyle. ne güzel ıstanbul be. adamların asgari ücretleri doktor maaşından yüksek, onu ne yapacaz?

    edit: imla

  • okulların açılması ile vakaların patlaması

    bu sefer başlık yanlış. "salgın patlamasına rağmen okulların açılması" olmalı. bir önceki sefer için başlık doğruydu, aşı yok bir şey yok patlamanın sebepleri arasında okulların açılması vardı. ancak bu sefer hali hazırda vakalar patlamış durumda. pikin de pikini yaptıracaktır okulların açılması, onu kabul ederim ama başlık böyleyken sanki ortalık sütliman da okul açıldı diye sıkıntı çıkacak gibi oluyor.

  • mbaye diagne

    kırmızının hakkını vermiştir, daha haklı bir kırmızı kart görmedim. ne bileyim sahada pompalıyla vursan adamı sarı olabilir ama bu hareket net kırmızı.

  • misvak dergisi'nin zamları eleştiren paylaşımı

    başlarına taş düşmüş, kıblelerini şaşırmışlar, hainler, vatan hainleri.

  • iban'ı ekran görüntüsü olarak gönderen insan

    ziraat bankasında sorun olmayandır, fotoğraftan algıla diyorsun şak alıyor ibanı. yazıp gönderenin de mesajının ekran görüntüsünü alıyorum. güzel hizmet, ziraat kedi olalı bir fare tutmuş.

  • maske tartışmasında yolcuyu bıçaklayan şoför

    keşke ölseymiş piç. hayatımda daha haklı bir şoför görmedim. hele ki otobüs şoförü. hatta daha haklı bir insan görmedim. kendi geberseymiş, anası da kalpten gitseymiş. 40 orospunun bir araya gelse doğuramayacağı bir piçi doğurmuş, aile boyu silinsinler bu dünyadan. suçun bireselliği falan eyvallah ama armut da dibine düşer.

    ben sövünce sövdü diyorsunuz da buna piç demek bile hafif değil mi, elinizi vicdanınıza koyun.

  • kktc ile türkiye arasında mega köprü

    öyle köprüye de nasıl bir ayak lazım bilemedim ki. neyse temel bir kıyıdan dursun diğer kıyıdan başlasın. ortada buluşurlarsa sorun yok, buluşamazlarsa 2 tane köprümüz olur.

  • serenay sarıkaya'nın instagram'ı salladığı poz

    amaaaan ben de heveslenip peçete hazırladıydım.

  • bir maaşımızı devletimize bağışlıyoruz kampanyası

    %100 ümüz 1 ay diş sıkacağına, %50 miz 2 ay diş sıksın der geçerim.

  • hepsiburada.com

    sitenin adı eksik olmuş, son 15-20 gündür bunu deneyimlemiş bulunmaktayım. gayet adil bir şekilde konuşmak gerekirse hiç ama hiç taraflı olmadığımı düşünüyorum, sitenin tam adı orospucocuklarininhepsiburada.com olmalıymış.

    olayı okumak isteyenleri çok boğmadan kısaca anlatıcam. ayın 6 sında xiaomi mi6 128 gb marka ve modelli ürünü aldım kendilerinden. telefonu açar açmaz ekranın sağ üst köşesinde ölü pikseller olduğunu farkettim, ufak bir alan ama sıfır bir üründe bunu istemezsiniz haliyle. neyse efendim hemen aradım kendilerini ürünü göndermemi iadeyi kabul edeceklerini söylediler, sabah ilk iş gönderdim kendilerine, rapor gerekli diyerek tekrar bana göndereceklerini söylediler, istanbul sivas arası mekik dokumaya gerek yok siz gönderin servise dedim tabi öyle de yapabiliriz dediler sonuçta tabi ki ürün bana geldi servise falan gitmedi, çözüm odaklı olmadıkları burdan belli zaten. neyse efendim teknik servise güvenmediğim için bindim istanbula gittim telefonu elden teslim ettim servise, bir gün sonra raporu ve telefonu almaya gittim ürün bizde kalacak dedi teknik servistekiler, yanlarında aradım orospucocuklarininhepsiburada.com müşteri temsilcilerinden aysun hanımla görüştüm cihazı bırakıp raporu almamı söyledi, yetinmedim tekrar aradım ceyhun bey çıktı bu sefer, o da aynısını söyleyince ürünü serviste bıraktım çıktım. atladım uçağa sivasa geldim, şimdi ürünü almanız gerekliydi ürünü siz bize gönderecektiniz diyorlar. siker misin sabaha mı bırakırsın, elimde bütün belgeler mevcut, hakem heyeti yetmezse mahkeme yetmezse icra kanallarında çat çat koyacam ortaya. kaçarları yok. uyanık paşalarım benden faturanın ve raporun orjinalini yollamamı istiyor şimdi, yalvarsalarda yollamam, fotokopisini istiyosanız veriyim dedim yok orjinali olmalı diyor, iyi aq para sizde, telefon sizde, belgeler de sizde kalsın ben neyle hakkımı arayacam.

    sonuç: sıkıntı yaşayana kadar orospucocuklarininhepsiburada.com gayet güzel ancak bir sorun yaşadığınızda gerçek yüzlerini görüyorsunuz. kesinlikle uzak durun. adamlar cayma hakkımı bile kullandırtmıyorlar kendi rızalarıyla, sike sike alacam ama o parayı. ki şöyle bir olay var o ürünü alıp yenisini yollamalarına razıydım, bunlar işi yokuşa sürünce sikerim dalağınızı verin paramı moduna geçtim. güzellikle halletmek varken, telefonun ücretini verip kurtulmayı seçmediler. durduk yere tüm belgeleri notere onaylatıcam üstüne bir de mahkemeye gidicem, noter masraflarını, mahkeme masraflarını ve avukat ücretini sokturacaklar kendilerine. maddi açıdan zararlı çıkacaklar zaten de bir de müşteri kaybetmiş olacaklar, umarım bu yazımı gören en az bi 10 kişi daha uzak durur da bunlardan, başları ağrımaz. ciğeri beş para etmez insanlarmış gerçekten.

    edit: yaw bırakın yalan entry yazmayı, tablet almışta bir yıl sonra iade etmiş parasını vermişler, kimi kandırıyorsun? daha kutuyu açtım sim kart takmadan, telefonu açma düğmesine bastım malum dil seçeneğini seçmeden ilerleyemiyoruz, dil seçeneğini seçtim sonra basıp kapattım. telefonda en ufak bir kişiselleştirmem yok, hepi topu tr dil seçeneğini seçtim lan, 2-3 dk açık kaldı telefon. ne kullanılmış ürünü iadeyi kabul etmesi, ürün ambalajını değil kargo paketini açmasam bile iade kabul etmiyorlar. mağdur ettikleri bunca insan varken sizin gibi üç beş kişiyi satın almaları kendilerini kurtarmaz.

  • ekşi sözlük kimseye 1 kuruş vermiyor

    lan ne bitmez geyiğiniz varmış, ocak maaşı, şubat maaşı, sodexo veriyor, şirket arabası altımda, eskort yolladılar koynumda, sıkıcı birader sıkıcı, çok sıkıcı. eğlence anlayışı bu kadar boktan olan bu kadar geniş bir insan sürüsü olamaz yaa. boşuna yer kaplıyor yazdığınız o başlık, başlığa zaten girmiyorum, yanlışlıkla tıklarsam belki, o anlık yediğiniz 3-5 kb lık internetim haram olsun, boğazınızda kalsın, gözünüze dizinize dursun. gerçekten çok boktan bir eğence anlayışınız var.