mithradates pontus sovalyesi12
profili

  • evcil köpeğe saldıran pitpull

    bazılarının “kim bilir ne yaptı da pitbull saldırdı” diye yaklaşacağı olay.

    kayseri’de pitbullun paramparça ettiği kız çocuğu için bunu diyen hayvansever (!) şerefsizlere tanık oldu bu gözler.

  • suriyeli kardeşlerimin ekmeğini kesme

    5 milyon arap surinin türkiye’de kalıcı olması için götünü yırtan batının amacı suriye’de kürdistanı kurdurup demografik yapısı jet hızıyla değiştirilen türkiye’yi yüz milletin birbirine düştüğü iç savaş mekanı yapmak. hazırlık kulübesinde ısınma hareketi yaptırılan berivan gibi küçük suriler de planlanan o dekorda “özerklik isteriz” çığırtkanlığına hatay ve antep’i de ekleyen geleceğin x eyaletinden sorumlu eşbaşkanı yapıldı mı sahne tamamdır.

  • chp'li adayın şehit eşine hakaret etmesi

    “bu hendekler yapılırken ses çıkarmayan insanlarla şu anda birlikte olmanız bunu nasıl açıklayabilirsiniz?” diyen şehit eşi hendek kazılırken ülkeyi chp’nin yönettiğini sanıyor herhalde.

  • 28 mart 2019 orc anket sonuçları

    anketten bağımsız olarak söylüyorum; bu seçime gitmeyecek olanlar bir dahaki seçime isteseler de bizi bulamayacaklar, haberleri olsun. ben %60 geçici görme kaybıyla gidip oy kullanabildiysem, siz de hayli hayli oy kullanabilirsiniz. bir oy bile çok şeyi değiştirebilir, bunu unutmayın.

  • no ceiling'in tutuklanması

    alevilerden şehit olmaz diyenlerin, atatürk’ün annesine o..pu diyenlerin tutuklanmayıp gününü gün ettiği ülkede ikinci paketleme vakası.

    edit: ülkenin kurucusu büyük lidere “ayyaş”, balkan göçmeni türklere “ahlaksız” diyen şerefsizleri unutmuşum.

  • gülriz sururi

    mal varlığını ayakkabı kutularına değil, yardım derneklerine hibe eden merhum sanatçı. allah rahmet eylesin.

  • 18 haziran 2018 yavru kediye tecavüz

    facebook’unda şu fotoğrafları paylaşan sapığın vahşetidir. http://i.hizliresim.com/yqlyb0.jpg
    http://i.hizliresim.com/6nkgon.jpg
    http://i.hizliresim.com/gdk6dy.jpg
    http://i.hizliresim.com/zmv86b.jpg

    bu sapık bir gün içkinin kötülüğüyle ilgili paylaşım yapıyor, bir başka gün içki içiyor. bir gün tayyip’e hırsız derken, öteki gün erdoğan sevdalısı oluyor. bir an pkk’ya küfrederken, bir başka anda pkk’lıların fotosunu paylaşıyor. face’i suriyeli afgan ipsiz sapsızlarla ve çocuklarla dolu. kim bilir bu zamana dek hangi kadının, çocuğun, hayvanın canını ne şekilde yaktı. kesinlikle insan içine karışmadan imha edilmeli. çok tehlikeli çok.

  • kediden korkan insan

    korkabilir, saygı duyarım. ama korkusu şiddete meyleden insanın elini ayağını kırarım.

  • kadınlar yayılıyor hareketi

    vapurda eski sevgilimle oturuyoruz, saat sabahın körü (7-8 gibi, tam hatırlamıyorum zamanı). aşağıya indim, kahve almaya. akabinde eski sevgilim de indi aşağıya ama tedirgindi. karşımızda pergel açık oturan 55-60 yaşındaki adam ben indikten sonra iyice açmış bacağını, dal taşak yayıldıkça yayılmış. bu da rahatsız olup kalkmış. neyse aşağıda kahvemizi aldık, vapurun arka tarafında oturuyoruz. kızın kafası ileride, denize bakıyor. iki dakika geçmedi, yukarıdan şaak diye sıcak kahve döküldü eski kız arkadaşımın kafasına. bir baktım, yukarıda o adam. elinde kahve bardağı, sırıtıyor bir de. sen misin bunu yapan. peşinden koştum, adam yok ortada. kemerimi çıkardım, sinirden elim ayağım titriyor. aradık taradık, bu tuvalete gizlenmiş. oradan kaçmaya çalışırken bunu tutup yere yatırdım, başladım kemerle dövmeye. 5 dakika sonra üstü başı kan, elinde bond çantasıyla vapur limana yanaşır yanaşmaz attı kendini dışarıya. ama bir kaçışı var, bir kaçışı var... onun bunun çocuğu, 55-60 yaşındasın, torunun yaşındakine bacak açıp, kız rahatsız olup kaçınca üstüne kahve döküyorsun. sapığın cürete bak. tacizinden kaçana şiddet uyguluyor bir de.

    neyse adam farkında değildir, o alışkanlıkla bacağını açmıştır, bir şey diyemem.

    ama anlattığım olaydaki sapık zihniyeti bacağınızı açarak durduramazsınız. bu, ateşe körükle gitmek gibi olur. anlamazlar zaten. hatta hoşlarına bile gider diyebilirim.

    önce uyarın bence. dalgınlıkla yapmışsa düzeltir. artniyetliyse bu şerefsiz gibi çirkefliğe yatar. işte o zaman kafasını kırın. ya da etrafa ses edin, başkası kırsın.

  • 35 yaş üstü erkeklerdeki genç kız sevdası

    madem "kadının bedeni, kadının kararıdır" deniyor hep, kimseyi ilgilendirmeyen durum. kız reşit olup, kendi rızasıyla erkeğe partner oluyorsa, bik bik edene bok yemek düşer. bu kız 6 yaşında değil, 12 yaşında değil, 16 yaşında değil... nesi sübyancılık bunun, anlamış değilim. ben 50+ kadına da, 20+ kadına da ilgi duyuyorum ve bu benim meselem. aynı şekilde, beraber olduğum kadının da meselesi. sanki para karşılığı satın aldım, kandırdım ya da zorla alıkoydum!

  • 4000 tl maaş alan bir erkekle evlenmek

    maaşa göre erkek seçen kadın gidip kendine vesika çıkarırsa, ortalamanın üstü hayat yaşayabilir.

  • 9 ağustos 2017 yeni gümrük düzenlemesi

    bir kilo çikolatadan fazla almak yasakmış. içinde tonlarca altın olan uçağıyla ülkenin içini boşaltan reza zarraf da dahil mi bu düzenlemeye?