adana kebapspor11
profili

  • tecavüzcüleri ilaç deneylerine kobay yapmak

    ya adam iftiraya uğramışsa ve gerçek 5 yıl sonra ortaya çıkarsa ne olacak? tecavüzcüler kıyma yapılsın diyorsunuz ama adama kadın tuzak kurmuşsa bunu nereden bileceksiniz?

  • ölürken yüz üstü düşen asker kafirdir

    böyle şeyleri duya duya hristiyan oldum hamdolsun. teşekkürler kadir bey.

  • kadınların özlememesi

    hayatın bir gerçeği bu. özlemek gibi gerzekçe duygular biz aptal erkeklere mahsustur. kadın uzakta kaldı mı bunu boşa çıkma olarak algılar ve arayışa girer. biz salaklar arayışa girmeyiz özleriz. neden? çünkü gerizekalıyız. özlemek gerizekalılara özgü bir duygudur. sen hayatında hiç seni çok özledim diye aniden arayan kadın gördün mü? göremezsin çünkü özlemez nemrut gibidir.

  • bitcoin ve kripto paralar caiz değil

    günah icat etme daire başkanlığı bildirdi. kardeşim günahlar ve sevaplar 1400 yıl önce belli olmadı mı? sen ne demeye habire günah icat ediyorsun?

  • maliye bakanlığı için alternatif vergi önerileri

    (bkz: tatlı vergisi)

    bir insan baklava gibi şeyler yiyebiliyorsa zengindir zaten. vergi ödesin.

  • post apokaliptik filmlerdeki retrofütürizm

    post apokaliptik film tasarımında olmazsa olmaz bir yaklaşım. şöyle bir ortam oluşturuyorlar. her şey yıkılmış bitmiş ve o meşhur atom bombasını dünyanın göbeğinde işleme almışlar. ardından geriye kalanlar için ilkel bir ortam oluşmuş. her şey ortaçağa dönmüşken biri elinde ileri teknoloji ürünü bir cihazla ortaya çıkar. veya darmadağın olmuş araçlar madmax'teki gibi retrofütüristik bir yaklaşımla yeniden tasarlanır. döküntü ve ilkelleşme içinde süper teknolojiler sergilenir. şu ana kadar bir retrofütürizm öğesi olmayan post apokaliptik film görmedim.

  • evlerdeki duvarların sabit olması saçmalığı

    örneğin salonu düşünelim. misafirin geldi ve daha çok alana ihtiyacın var. duvar raylı bir sistemin üzerinde olsa düğmesine basar odaya doğru kaydırır salonu genişletirsin. misafirin gittikten sonra alan ihtiyacı azalır geri çekersin. mutfakta yemek yiyeceğin zaman mutfağı genişletir diğer zamanlarda daraltırsın.

  • 3 ekim 2017 abd'nin rus konsolosluğu baskını

    diplomatik misyonlara savaş durumunda bile dokunulmaz. bu barbarlıktır.

  • ıslak çay kaşığını şekere sokmak

    yanlış anlama ama oto sanayinde bile artık ambalajlı kesme şeker veriyorlar gelene gidene. toz şeker dönemi seksenlerde kaldı.

  • kendini öldürenlerin %76'sının erkek olması

    hayatın yükü erkeklerin omuzunda ondan.

  • öğrenim kredisi borçları silinsin kampanyası

    keyfimizden aldık sanki siktimin kredisini. neymiş aç kalmış eve yürüyerek gitmiş siktir yarram derler adama at yalanı sikiyim inananı. devletin parasıyla gece alem yapmışım karı sikmişim lan yarak kafalı devletin verdiği ayda 250 yada 300 tl birşeydi zaten. ayda 250 tl ile alem yapılacak karı sikilecek bi mekan göstersene bana bi ayda 250 tl lan ikiyüz elli amk. bide devletin parasıyla diyor devletin suriyelilere yedirdiği ceplerini doldurduğu ayakkabı kutularına para sakladığı çocuklarına gemicikler falan aldığı para devletin parası değil tabi amınakodumun embesili. onların hesabını soracağı yerde öğrencinin aldığı 250 tl nin hesabını soruyor. sonra çomar yobaz falan diyince bozuluyor embesil kılıklı.