sahadaki adam13
profili

  • fenerbahçe'nin rennes maçındaki bilet politikası

    sezon başından beri uygulanması gereken yönteme yeni geçilmiştir. karaborsa yapan ahlaksızlar yüzünden 100 liralık bilet 400'e satılıyor.

    edit: bakın bu iş tahmin edildiğinden daha büyük. twitterda sayfalar açmış hırsızlar sırf bilet satışından binlerce tl para kazanıyorlar her maç. ekşi'de maç başlıklarında görüyoruz. bana kalırsa kulüp geriye dönük inceleme yapmalı ve şüpheli kombineleri, 3'ten fazla devredilen kombineleri vs tespit etmeli ve savcılığa suç duyurusunda bulunmalı. mahkemede aklasın aklayan kendini.

    hırsızlıktan hiçbir farkı yok karaborsanın.

    kulübün aldığı bu kararın arkasında durulmalı.

  • sokakta kadını döven zorbanın burnunu kıran adam

    videonun sonunda kadın ayağa kalkıp neden vurdunuz mu dedi? eğer öyle dediyse hakikaten ben artık anlamakta zorlanıyorum bu nasıl bir motivasyon... sırf bu sebepten o kadar duyarsız biri oldum ki etrafımda olan olaylarda kulaklığımda müziğimi dinlemeye devam ediyorum artık. kimi savunsak işin sonunda suçlu biz olabiliriz.

  • google chrome'a alternatif en iyi web tarayıcı

    firefox düşerse savaş biter. aklı olan firefox kullanır. kullanıcı dostu olan firefox'tur.

  • sergen yalçın

    beşiktaş teknik direktörü. sormak istiyorum merak ettim acaba idman sistemi mi sıkıntılı hocam bence idman sistemini bi incele derim 9 sakat oldu barcelona'dan gelen topçu da sakatlandı....

    medya konuşmuyor hocam bunları ama vitor olsa konuşurdu da seni seviyorlar demek canını sıkma hocam sakatlıklar geçer.

  • erol bulut

    şu başlıkta üşenmedim baştan sona okudum bugün yazılan entryleri.

    fenerbahçe taraftarı olarak hala bu hocaya şans verelim, ya da takımın oyunundan memnunun diyenler gördükçe kahkaha ile gülüyorum. ama bu histerik bir gülüş.

    ulan kafayı yedirdiniz insana. takımın kondisyon eksiği olur, sakat oyuncuları olur ne bileyim birlikte oynamaları gerekiyordur hocanın bir sistemi vardır zamana ihtiyaç duyar anlarım.

    ortada bir sistem yok erol bulut özelinde. diyin bana şu sistemi oynatmaya çalışıyor tamam diyeceğim. kontra atak oynatmıyor, top sürekli bizde değil, uzun top oynamıyoruz, kanat organizasyonları yapıyor diyorlar ama aslında olan caner’in klasik caner ortaları... e bu takım ne diyor kardeşim?

    bir tane hücum planı var mı? varsa ne? 11 maç oynandı, 1.5 ay kamp yaptı, 4 hafta milli maç arası verildi. bu erol bulut isimli hoca hala ne istiyor veya ne bekliyor?

  • felipe melo

    aynı maçta rakibinin şu hareketle neredeyse kolunu kırıyordu.

    https://twitter.com/…tatus/1325525663026122756?s=21

    ama daha sonra kariyeri boyunca insanlara acımazsızca yaptığı müdahalelerden birisi şanssızlıkla başına geldi ve ayak bileği kırıldı.

    geçmiş olsun. hiç ama hiç anlamadım basit bir oyun için bu sahadaki karakteri nasıl bir motivasyon...

  • jailson marques siqueira

    bu adamı satmakla çok büyük bir hata ediyoruz. adamın tam gelişim gösterdiği zaman orta sahadan alıp stoper oynatıp sonra da bütün özgüvenini bitirmesine sebep olmaktı bütün mesele. bu sene yeniden mevkisinde oynasa, 40 maçlık bir lig maratonunda gustavo'nun yedeği olurdu, seneye de onun yerine 11 oyuncusu olurdu. gustavo kadar yetenekli bir adam en az. çin'den tekrar avrupa'ya dönecektir.

  • vegan kediler

    üstteki şahıs umarım dalga geçiyor aksi halde bir hayvana aleni şekilde eziyet ediliyor.

    edit: duygulara tercüman olmuşum çok sayıda mesaj ve beğeniler geldi. bir yazar da uyardı bu tip başlıklara prim vermeyin diye çok haklı gerçekten şu tip başlıklarda espri yaptığını sananlar lüzumsuz uğraştırıyor.

    edit 2: 400 fav oldu şaka gibi.

  • prens harry'nin kadın uğruna kraliyet reddetmesi

    düşünsene ileride bir gün prens'in soyundan geliyorsun ama senin soyunda büyük büyük deden kraliyeti büyük büyük ninen için reddetmiş. dolayısıyla sen de kraliyet ailesine dahil olamıyorsun. şaka gibi. ben olsam iyi söverdim.

  • vedat muriqi

    1 gol 1 asist bir de son saniye zekice çift sarı kart görüp başakşehir maçında çekeceği sarı kart cezasını kırmızı ile hafta içi kupada çekecek. tam bir forvet. takımı sahiplendi, sırtlıyor. helal be sana.

  • 12k kalitesiyle new york'a gökyüzünden bakmak

    video altındaki bir yorum yarmıştır.

    ''bu görüntü için render alma işlemi aralık 2012'de başladı.''

  • 28 aralık 2017 fenerbahçe doğuş real madrid maçı

    hoca bobby artık ne zaman oynayacak? ilk çeyrek girdi iki tane taş gibi üçlük attı sonra havlu salladı. wannamaker, kostas bu ikili kaç son topu mahvetti sayamadım.

  • burçların bir cümlelik özeti

    ikizler: bugün 3 aylık bir tatil planı yapabilirim yarın ise bunu iptal edebilirim. bugün evet sana final projende yardım ederim yarın ise düşündüm de final projende yardımcı olamayacağım.

    arkadaş bir ikizler tanıdığına pişman eder kişiyi. onunla plan yapmak kumar gibidir, ne çıkacağı belli olmaz altından.