mantiksiz seyler23
profili

  • mansur ya da ekrem kazanabilir miydi

    mansur yavaş'a kürtler oy vermez aldatmacası akp tarafından üfürüldü chp seçmeni de bunu hemen sahiplendi. ya arkadaş sizin hangi seçiminiz başarılı ki bu konuda ön sezi yapıyorsunuz? size biri birşey üfürür siz de onu kabul edersiniz. zaten herkesin oy oranı belli. mevzu kararsız seçmeni kazanmak. hdp ile saf tuttu argümanını insanlar satın aldı chp yenildi. bu kadar.

    edit : arkadaşlar aşırı sağcı bir partinin vekil adayıydım. seçim işleri başkanımız diyarbakırlı kürt bir hanımdı kürtçe de biliyordu. kafanızı sosyal medyadan bir kaldırın da etrafınıza bakın. daha ne kadar kandırılacaksınız? sizin salaklığınız türkiye'nin çıtasını düşürüyor. cahilliğiniz bizi de etkiliyor.

  • yavaş'ın adaylığına hdp seçmeni asla sıcak bakmaz

    şaşırtmayandır. hdp' yi bu ''onurlu'' duruşundan dolayı kutluyorum. türkiye cumhuriyetinin düşmanı bile dost sandıklarımızdan daha dürüst. açık açık söylüyorlar.

    biz de o yüzden mansur yavaş diyoruz.

  • toyota corolla kullananların yavaş gitmeleri

    corolla sahibi olarak açıklık getireyim. bu araçlarla atik kullanmak sarmıyor. bak araba gitmiyor çekmiyor demiyorum. öyle kullandığında konforlu olmuyor. ne bileyim otomatik dizelse filan vites bir düşüyor. arada yarım saniye boşluk oluyor arabanın içinde bir ufak hopluyorsun, ses çıkıyor ama alman gibi tatlı bir şekilde hızlanmıyor. araba çektiği acıyı sana yansıtıyor.

    bir de aklına sürekli allaha şükür masrafsız araba aldım düşüncesi olduğu için bunu korumak istiyorsun. suyunu yağını koyuyorsun araba gidiyor. daha ne?

  • eyt'lilerin kırk yaşında emekli olmak istemesi

    50' li 60' lı yıllarda doğanlar bu ülkenin bütün kaynaklarını kara delik gibi yiyen bir güruhtur.

    bir arkadaş mesajla fikrime katılmakla beraber onlar eytli nesil değil dedi. onlar eytlilerin olmak istediği nesil. o neslin kamburluğuna ortak olmak isteyen parazit yaşama özenen nesil.

    edit: bana kalsa günde 4 saat haftada 4 gün çalışıp dağıtmamız lazım ama türk kamu yönetimi halkı halka kırdırma işinde master degree olduğu için birbirimize sallayıp duruyoruz. türkiyede kamu malının yağmalaması bugün bitse 2 seneye dedigim sisteme geçeriz. tabi bunun için zenginlerin artık doyması gerekiyor...

  • afgan ve paki'ler nasıl gidecek

    yunanistan sınırını açacaksın
    afganları surileri pakileri avrupaya göndereceksin.
    yunan askeri bunları vurdukça canlı yayında insanlık dramı olarak yayınlayacaksın.

    --- spoiler ---

    nüfusunun 5' te 1'i mülteci besleyen türk ekonomisi sonunda battı. daha iyi yaşam şartları için avrupaya gitmeye çalışan mülteciler yunan askeri tarafından öldürülüyor.
    --- spoiler ---

    burdan devlette yetkililere söylüyorum. bak bu tarz propagandayı yapacak ingilizce bilen az biraz kafası çalışan adamınız yoksa ben gelir hallederim.

  • yatırım için ev alanlar gelecek sene ağlayacak

    evet ama daha fazla almadığı için ağlayacak.

    ülkede yeni ev üretimi durdu. burayı iyi okuyun. ''dar gelirliyi ev sahibi yapmak'' için kurulan tokinin fikirtepede 2025 teslimi projesinde 1+1 60 mt brüt dairesi topraktan satış fiyatı 3 milyon lira.
    pendikte 1+1 ev 1.7 milyon.
    3 ay önce sancaktepede 1+1 kiralık 7000 liraydı...
    geçen ay ata 2 sitesinde 7.5 milyon civarında gezen 25 yıllık villalar 10 milyonu aştı.

    neden inecek ev fiyatları? çok mu ev yapılıyor? demir fiyatları mı düştü? hazır beton rezervi * mi bulduk? ulan neden insin ev fiyatları???

    ayrıca daha bekleyin. iklim krizi nedeniyle sahra altı afrikadan göç olacak. 10 seneye 100 milyon adam bekliyorum. akp veya altılı masadan birilerinin başkanlığında da dünya ile uyum sağlıyoruz ayağına mevlana hesabı yapacaklar bunu...

    türkiye 2023 seçimlerinde mantıklı bir karar vermezse, mülteci politikaları karşıtı bir politika izlemezse mahvolduk.

    yani aklınıza ne geliyor bilmiyorum bu adamları alalım diye baskı yapanlar o günden daha düşmanlar bize... ne geçti elimize? davidson haziranda vizesiz avrupa diyordu? o görüşmede metni okuyan kişi daha yeni açıklama yaptı öyle bir şey hiç bir zaman masada olmadı diye...

    koca bir milletin nasibi bir kaç kişinin yolsuzlukları yüzünden eriyor. kimseye sözümüz geçmiyor eminim değil abd yunanistan veya iran, ermenistanın bile elinde bizimkilerle alakalı bir şeyler vardır. bunlardan kurtulmak zorundayız.

  • 19 haziran 2022 çözüm süreci açıklaması

    pekakanın - başkan adayı akşener ve yavaş olursa oy vermeyiz - açıklaması şimdi yerine oturdu. hükumetten söz almasalar bu teröristler ortak adaya ses çıkaramazlardı. türkiyede vatansever vatandaş pekakalıdan fazla. son dönemeçteyiz. herkes aklını başına alsın.

  • isveçlilerin misafirlerine yemek ikram etmemesi

    şunu da savunan adam var ya sözlükte... daha kimse ortak aday filan aramasın aga...

  • mevlüt çavuşoğlu'nun gurur veren nato fotoğrafı

    en son hillary clinton 'a birisi çaak yapıyordu 10 milyon mültecimiz oldu.

  • rusya'yı destekleyenlerin hapse atılması

    barış kelebeği azınlık haklarının savunucusu insan haklarını icadeden avrupa mevzu kendine muhalefet olunca nasıl da eziyor kendi insanını...

    daha geçen gün 68 yaşında kuruçevi başkan görmüş orkestra şefine putini kınaması için 24 saat verdiler. adam kınamayınca görevden aldılar. almanyada ruslara servis yapılmayacağına dair restoranlarda ilanlar asılmaya başlamış. işinde gücünde rus varandaşlarını işten atmalar başlamış... ya amına koduğum almanyası.... burda gelir kafa sikerdin yıllarca yok azınlık hakları yok pekaka küt haklarını koruyor ana dilde eğitim almalılar... yok devlet verin.... noldu amına koduğum almanyası? 1000 km ötende savaş var korkudan ne bok yiyeceğini şaşırmışsın... çok azınlık hastasıysan bizde 10 milyon var. yürüme hızında haftaya sendeler... ister misin???

    ulan olmaz tabi de rusya bir almanlara girse ya... çok istiyorum... bize gelince demokrasi insan hakları diye kafa siken, ab kapılarında senelerce oyalamış iki yüzlü şerefsizler nasıl insan hakları katliamı yapacaklar...

    yemin ediyorum dünyanın en medeni ülkesi türkiye... türkiyede vatan haini ol ya milletvekili olursun mv maaşınla örgüt beslersin... iktidarı muhalefeti götünde gezer bize oy versin diye...ya da almanyada bedava yaşar geçinir gidersin.

    dw konu ile alakalı haber yapacak mı acaba?

  • kyk borçlarına 20 bin tl faiz eklenmesi

    yıllar evvel istimlak edilmiş bir arsamız var. arsanın üstünden tem geçiyor yaklaşık 300 m2. böyle bir arsa olduğunu iş takibi yapan avukattan öğrendik.

    tabi bunu öğrenince faiz hesaplama sitesinden kendi kafama göre bir hesaplama yaptım. öyle ya arsayı istimlak etmişler ben oraya ceviz ekecektim arıcılık yapacaktım hepsi yalan oldu... * bu hesapları yaparken avukat bey dedi ki, bu tarz işlemlerde faiz işlemez. hesaplama bilirkişinin güncel taktiri üzerinden yapılır.

    istimlakiı yapıldığı sene 1989. bu entryi okuyanların %80 i belki doğmadan önce. devletin yanlış işlemi sonucu olan bir olay avukat bulmasa ölene kadar haberimiz olmayacak bir iş.

    şimdi olayı tersten düşünelim. benim devlete 1989 yılından borcum olsun. 1989 u bırak 2019 yılından olsun. devlet %18 faiz işletir. almadan bırakmaz hiç bir şey yapamazsa e-haciz koyar. hesaplarımı kitler.

    eskilerin bir sözü var ''beylik çeşmeden su içme'' diye. devletle iş yapılmaz. teşvik adı altında boktan projelere dünyaları harcayan, (teşvikleri kime veriyorlar acaba) her bakanın altında uçağı olduğu ama yangın söndürmeye yetemeyen devletle...

    bu arada bana da e-haciz koymuşlardı kyk borcum yüzünden faiziyle almışlardı... parayı alırken demiştim ki '' nasıl olsa üniversite bitince işe girerim, bana paranın en lazım olduğu dönemdeyim'' . e-haciz konduğu sırada kurduğum şirket batmış 3 aylık evliydim... vizyonuma sıçayım... :)

    edit: göz kanatan imla hataları anlam bozuklukları.

  • deep turkish web

    entel feridun karakteri o kadar başarılıdır ki sözlükte bu feridunlari entry girerken görebilirsiniz.

  • fernando muslera

    defans hatası sonucu kaledeki tehlikeyi bertaraf ettikten sonra yüzüne bakın. resmen defans oyuncusuna -canım kardeşim bu yaptığın sana yakışıyor mu? diye bakıyor. adeta teessüf ediyor.

  • karakomik filmler 2

    benim gibi azılı bir cem yılmaz hayranını bile çileden çıkartmış filmdir. abi sen yahşi batı iki çeksene karakomikler aramızda kalsın.

  • ali koç

    hayatta en üzüldüğüm en çaresiz kaldığım en umudumu kestiğim insanlar zenginleri savunan fakirlerdir.

  • belediye kadrosundaki akp'lilere ne olacağı sorunu

    sen onları ayırt edebileceğini mi zannediyorsun?

    herkesten önce chpli olur onlar. sen de aval aval bakarsın. türkiyede sorun ahlak sorunu başka birşey değil.

  • yörsan gıda'nın konkordato ilan etmesi

    konkordato bilindiği gibi zenginin borçlarını ödemeden kaçmasının yeni adı. iflastan bile daha süper bir işleyişe sahip yaklaşık 12 bin liralık bir masrafı var hakime gidip bu işte uzmanlaşmış bir avukatla sunum yapıyorsunuz alacaklılarım bana gelmesin 2 sene zaman verin diye hakim de onaylarsa ki (sanki onaylamama ihtimali var gibi neyse gülmeyeceğim) ne alacaklıların gelebiliyor kapıya ne de başa birşey. o sırada sen malı mülkü zaten ingiltereye taşıdığın için alacaklılar gebersin.

    bu dubai kaynaklı fon bu arada konkordatoya giden. yörsanı kuran kardeşler çoktan çıkmış tek ortak %20 lik payı kalan bir kurucu onunda payını ortak olduğu fon sermaye arttırımına gide gide % 3 e düşürmüş. sermaye arttırımı yaparken para bulan fon şimdi borçlarını ödememek için kaçıyor. buna göz yuman bunlara olur veren hakimi savcısı siyasetçisi rüşvetçisi cehennemin en kötü yerine gider inşallah.

  • 8 temmuz 2018 süleymancılar yurdu çocuk tacizi

    şuna islamcı pislikler diyerek entry giriyorsun ya girme. islamcı pislik dediğin zaman bu orospu çocuğuna direk koruma geliyor. sen islamla olan derdini orospu çocukları üzerinden gidereceksin diye olay politikleşiyor ondan sonra kimse ceza almadan yırtıyor. millet aptal değil bu yurtlara çocuğunu aklı olan göndermez. ama konu içinde islam kelimesini kullanınca bu herifi bir safa ittiriyorsun. olayın gerçek suçluları biz müslümanız diye iftira ediyorlar diyor. islamla müslümanlıkla derdini çocuk tacizcisi üzerinden yapma.

    edit: başlığı açan kişi islamcı pislikler diye başlamıştı entrysine düzeltmiş teşekkürler.

  • öğretmen maaşını öğrenci belirleyecek

    mahkumlar da hakimlerin maaşını denetlesin.

  • isyan eden dürüst imamın açığa alınması

    35 yasındayım 30 senedir cumaya giderim. her cuma çıkışında dilenir bu camiler daha ben bir kere dilenilmeden geçtiğimi hatırlamam.şimdi gidip bakın koca koca adamlar kapıda para dilenir demek ki paralar bunların çoluk çocuğunun nişanına kınasına gidiyor.
    camilerin binasını halk yapar. elektiriği doğalgazı suyu cami cemaatine ödettirilir ama ben hiç elektriği suyu kesilen cami görmedim. dışarda kalan bu kadar insan var. onlara kalacak en azından temizlenecek bir yer ayarlamayı bırak normal saat dışında cami kirlenmesin iş çıkarmasınlar diye caminin kapıları kitlenir. namazı ayakkabılığın orada kılarsın.

    daha yeni geçen hafta bir imam o da duş alabilirsiniz dedi diye haber oldu. büyük ihtimal 'kötü örnek' olduğu için başına bir iş gelebilir. ben namaza gitmeye çalışan camiden yararlanan bir vatandaş olarak bu kadar isyan ediyorum ateistler haklarını helal etsinler.