aler16
profili

  • 17 aralık 2023 liverpool manchester united maçı

    darwin nunez sen beyinsiz bir orospu evladısın. senin futbolcu olduğun günü sikeyim.

  • ali palabıyık

    van persie tosic olayının olduğu maç bu herifin hakemliğini bitiremedik de bari beşiktaş ile ilişkisini bitirelim. yetti lan, yıllardır ne zaman seri yapsak, bu gg gelip operasyon çekiyor. yeter, yeter, yeter.

  • beşiktaş

    beşiktaş şampiyonluk yarışında kırılgan mırılgan değildir. beşiktaş son haftalara iddialı girdiyse, genelde şampiyon olur. salak salak yalanlara inanıp kendisini olduğundan büyük gören malum camia ile karıştırmayın beşiktaş'ı.

    beşiktaş için karamsarlık, havaya girmekten iyidir. bunu beşiktaş'ı tutup da yaşı belli bir seviyenin üstünde olan herkes bilir. bizim camiaya karamsar tablolar yarar. havaya girersek kaybederiz. hatta şu anda bizim takımdaki birtakım gevşeklere en ağır beşiktaşlı karamsarlığı lazım ki götlerini sıkıp şu sivas'ı yensinler.

  • jean michael seri

    geçen sene izlediğim bir fulham maçında dikkatimi çekmişti. sahada ne yapmaması gerekiyorsa yapıyor, takımın anasını sikiyordu. sonra galatasaray'a geldi ve millet göklere çıkardı. ben de "lan bu herifin futbolla pek ilgisi yok gibi ya herhalde milletin bir bildiği vardır, bir maç öyle denk gelmiştir," dedim.

    sonuç: milletin bir bok bildiği yokmuş.

  • 18-35 yaş arası gençliğin kapitalizmi bitirmesi

    (bkz: yaran başlıklar)

    netflix, spotify gibi 50 tane platforma üye ol, dünyayı gezip kültürleneceğim ayağına götünü gezdirerek hızlı para harca ama giyim kuşama eskisi kadar para harcamıyorsun diye kapitalizmi bitirdiğini düşün. bu arada 6 aylık maaşını verip apple'a domalabilir ve kendini 3 günlüğüne zengin hissedebilirsin.

    biz kapitalizmin köpekleriyiz. bizim gibi evliliği düşünmeyen, çocuk yapmayan insanlar, tüketmeye, para saçmaya daha yatkındır.çünkü günlük kaygılarımız daha az. kapitalist sistem de zaten yıllardır bireyselleşme propagandası yapmıyor mu? "anı yaşa," "sen her şeyi başarabilirsin," şeklinde sloganlarla beynimiz işgal edilmiyor mu?

    özgürleş! özgürleş! özgürleş!

    özgür olmamızı istiyorlar. biz de özgürüz, önceki nesillerden çok daha fazla özgürüz. "ama neden bu özgür insanlar bu kadar mutsuz?" diye kimse sormuyor. sözlük son dönemde ağlama duvarına döndü. herkes psikolog kapısında yatıyor. ama özgürüz. ev, araba istemiyoruz, daha doğrusu yatırım yapmayı ya da tutumlu olmayı bilmiyoruz. böyle olunca da tamamen belirsiz geleceğimize doğru özgürce(!) ilerliyoruz.

    kapitalizmi bitirmekmiş! sikimin che guevaraları.

  • bedelli askerlikteki 21 gün şartı kaldırılmalıdır

    çok basit bir şey belirtiyoruz, iş bulamıyoruz lan! iş yok, iş vermiyorlar, neden versinler zaten? üniversiteden mezun olmuşsun, kariyer planı, cart curt bir şeyler yapacaksın (hatta ben taşınacağım ama şu amına koyduğumunun 21 günü yüzünden elim kolum bağlı bekliyorum.) ama senin günlerini çalıyorlar. 21 günlük askerlik değil bu, bazıları için 721 günlük askerlik olacak. şu 3-4 ayda bildiğin 4-5 yaş yaşlandım. bu kadar sorumsuz, vicdansız, plansız bir iktidar nerede var? çalışması gereken yüzbinlerce genç, ne yaptığından haberi olmayan 3-5 kişinin keyfini bekliyor. cepte para yok, ne bok yaptığımı bilmeden günlerim geçiyor. bunların bir gün hesabı sorulur elbet ama günler geçiyor, yaş ilerliyor... baştan sona zararlar.

    edit: birisi 15 ay götünü siktirdiği için, bizim boş yere ağladığımızı söylemiş. ne diyelim, göt büyüyünce akıl küçülüyor galiba.

  • fikstürü tff yayıncı kuruluş gs beraber yapıyoruz

    skandaldır. şenol güneş'in geçen sene, "cuma günü oynamak istiyoruz ama tff izin vermiyor." dediğini hatırlıyorum. şerefli(!) medya nerede? şenol güneş öksürse ağzından salyalar akarak eleştiren, sözde delikanlı özde orospu çocuğu olan şahıslar çıkıp tek bir kelime etti mi şu rezalete?

  • fikret orman

    sihirbazdır. şampiyonlar liginde gruptan namağlup lider çıkan takımı 6 ayda bu hale getirmek sihirbazlık gerektirir, başka bir izahı olamaz.

  • istanbul'un fethinin 565. yıl dönümü videosu

    gerçekten iğrenç olmuş. yani akp için bile iğrenç. yetti amına koyim, seçim meçim olmasın bir süre. her sene aynı tip ajitasyon. istanbul fethedileli 500 seneyi geçmiş, sen bunun üstünden nemalanmaya çalışıyorsun. sen mi fethettin istanbul'u? hayır, sen istanbul'u bitirdin.fatih sultan mehmet'in fethettiği şehri sen kendi ellerinle yok ettin. bunu da kendi ağzınla dile getirdin zaten.

    bir de özal, menderes falan koymuşlar. amına koyayım, şimdi bir şey diyeceğiz olağanüstü durumlarla karşılaşacağız. neyse, evet en azından o kısmı doğru. menderes, özal, tayyip... türkiye cumhuriyeti'nin utanç dönemlerinin mimarları. abd ve diğer emperyalistler tarafından sömürge devlet konumuna düşürülmemizin mimarları.

    unutmayalım. atatürk'ün olduğu sahnede özellikle ezan konulmuş ve atatürk'ün adı anılmıyor. iyi ki de anılmıyor. iyi ki şu iğrençliğe meze yapılmamış.

  • mete kalkavan

    bir senedir beşiktaşlı olmadığını kanıtlamak için özel çaba harcıyor. zaten beşiktaşlı da değildir. beşiktaş lehine bir tane hata yapan hakeme beşiktaşlı demek, renkli medyanın orospuca yaptığı algı operasyonlarından birisidir.

  • fenerbahçeli ağlaklığı

    şike yapıp mağdur olmayı başarabilmektir.

  • mario gomez

    şu an şarap falan içiyor olabilir. şampiyonlar ligi falan bahaneydi bu adam için. kariyerinin sonunda eşiyle birlikte almanya'da huzurlu bir hayat geçiriyor. bir salın şu herifin yakasını.

  • 12 eylül 2017 barcelona juventus maçı

    gününde bir messi'nin juventus'tan daha güçlü olduğunu gördüğümüz maç.

  • a milli futbol takımını kurtaracak formül

    çok çeşitli formüller yazılabilir ama ilk olarak akp'nin elini futboldan çekmesi gerekir. adamların girip de batırmadıkları yer kaldı mı?

  • fi

    hiç izlemedim, reklamlarından yola çıkarak birkaç şey söylemek istiyorum. abi internete özel dizi yapıyorsunuz, konu yine aşk, zenginlik, kasıntılık.

    ya şu sanki hiç sıçmıyormuş gibi dolaşan karakterleri izlemekten bıkmadı mı insanlar? kesin bunların hepsi sırayla birbirlerini de sikecektir ileride. sigara, alkol ve donlu öpüşme sahneleri mi yani internetten dizi yayınlamanın olayı? lan birisi de içerisinde aşk geçmeyen bir dizi yapsın. bir zenginlik fakirlik olmasın.

    son dönemlerde, behzat ç. ve leyla ile mecnun hariç bütün dizilerdeki karakterler, fazla eğitimden, fazla çekicilikten, fazla zenginlikten ölme noktasına geliyorlar ama tek dertleri sikişmek. hayata bakış açıları lise 2'ye giden varoş bir ergenden farksız. böyle saçma sapan bir şey olabilir mi ya?

    sıradışı insanların başından geçen sıradanın sıradanı olayları konu edeceğinize bir kere de sıradan insanların başından geçen sıradışı olayları konu edinin, lütfen artık.

  • beşiktaş

    1984-2000 yılları arasındaki 16 sezonun 13'ünü ilk 2 içerisinde tamamlamıştır. tiner diyerek aşağıladını düşünen geri zekalılar cehaletleriyle gülünç duruma düşüyorlar. demirören zulmünü beşiktaş'ın gerçekliği zannederseniz ileride çok büyük hayal kırıklığı yaşarsınız, ben söyleyeyim.

    o yüzden yok fener-gs iyi kadro kurduğunda her zaman 3. olurmuş falan filan... lan sanki bana real madrid ve barcelona'yı anlatıyor amına koduğumun salağı.