giotean18
profili

  • joker

    beğenip beğenmemek ayrı konu ama o kadar sığ yorumlar var ki ve bu yorumları yapanlar bilgiçlik taslıyor millete. iki adamdan dayak yedi diye yapmış bunca şeyi mesela bunu diyen arkadaş filmi nasıl izlemiş merak ediyorum ki gayet de adamın travmaları çocukluğundan itibaren anlatılmış pes artık. bir de marvelciler var hayal dünyasında yaşayayan dc fanarı da aynı gerçi; istiyorlar ki uçsun kaçsın kahramanlar bu gerçekçilik ağır geliyor pembe dünyalarına, acı nedir bilmiyorlar tabi normal tuzları kuru ot gibi yaşıyorlar. bu film başka dostlarım sizin gibilerin beklentilerini karşılayamaz mümkünatı yok siz bomboşsunuz; eğlenmekten, aksiyondan, saçma sapan efektlerden başka bir şeyle ilgilenmezsiniz ki.

  • rahip brunson'u kurtarmak için gelecek swat timi

    batman gelsin hem memleketine de uğrar kavurma yer.

  • 3 vakte kadar filmini 1 kişinin izlemesi

    bu haberden sonra izleyici sayısı artar, malum sevgililer genelde kimsenin gitmediği filmlere giderler.

  • anthony hopkins'in paylaştığı video

    emekli maasina zam geliyor haberini duyan amcalara benziyor diyecegim de inandirici olmaz bu memlekette.

  • ronaldo'nun beşiktaş'a gelmek istemesi

    oradan ortaköy'e geçecek herhalde, canı kumpir çekti demek.

  • hamza hamzaoğlu enteresan şekilde istekliydi

    aşırı şerefin yan etkileri ile söylenmiş manidar sözler de kime diyorsunuz adamlar buna da bir savunma getirir; şeref, namus, gurur, falan filan.

  • 3 yaşındaki kız külotla amcasının yanına gelmemeli

    devamınin soyle oldugu iddia edilen aciklama; ''zira amcası onun bunun evladı olabilir, kendimden biliyorum''.

  • boş boş gezen insanlar nasıl geçinirler

    emperyalizmin bireysel modeli olduklarindan cok da zor degil gecinmeleri.

    -anneaa para var mi?
    -bir sigara versene kanka
    -cay soyle de icelim haci
    -amcaoglu ne yiyorsun ne guzel koktu yaa
    -mudur beni bir eve at ya
    -muhittin abi su enseyi bir topla
    -karakaçan bugun cok guzelsin
    -rifki abi o mezar bos mu?

  • hakkari ve şırnak'ın taşınması

    türbe taşıyarak gerekli tecrübeyi elde ettiğimizden bizler için çok da zor olmayacak değişiklik.

  • osmanlı'da halkın okuma yazma bilmemesi

    bunca zaman alfabenin değişimi ile ''bir gecede cahil olduk'' serzenişinde bulananların da insanları nasıl kandırdığını ortaya çıkaran tarihi gerçek.

  • girildiğinde çıkılmak istenmeyen yerler

    babaanne yorganının altı, eşek ölüsü gibi ağır ama sıcak işte.

  • marketten kızına bir tek muz alabilen baba

    marketten bir seyler alacaktim sigara vs. kasaya geldim onumuzde bir baba kiz, babanin uzerinde eski bir mont ust bas perisan bir muz var elinde kasaya verdi kasiyer uzgun uzgun bakiyor. cebinden bozukluk cikadi verdi 1.40 lira mi ne pahaliymis dedi gercekten dedi. gozlerim doldu tutuldum kaldim o an uzaklastilar kendime geldim cikolata falan aldim kostum peslerine kiza verdim babasi utanarak tesekkur etti. ellerindeki muzu ikiye bolmusler uzaklastim agladim aglayacagim. sinemaya gidecektim kendimden utandim dolaniyorum avmde oyun katina geldim millet cocuklarini getirmis egleniyor oyle bakiyorum aklimda ikisi de. bilet almistim beklerken geldiler oyun makinelerine bakiyorlar kiz o icinde toplar olan sisme seyler var icindeki cocuklari izliyor. yok boyle bir aci bozukluklarimi topladim 10 liraya kart aldim kiza verdim babasi kartla oynasin diye verdim sandi, git oyna dedim kiza. babasi dolu mu diye sordu evet abi dedim tesekkur etti. kactim oradan icim yaniyor param da yok baska bir sey yapamadim. boyle bir adalet olamaz millet trilyonlarla oyun oynarken o kiz kis gunu montsuz gezemez, vicdandan dinden imandan bahsetmesin kimse. bugun de gidip arayacagim onlari mont alacagim o kiza babaya da para vericem utana utana. gitmiyorlar gozumun onunden ey sozluk bizler nasil insanlariz niye bu kadar koruz anlatin bana.

    bulamadim gezdim baktim saatlerce yok, bazen olmuyor o dakika bir yolunu bulmaliydim. kendi cocukluguma yenildim belki oynarsa, cikolata da var ulan ne mutlu olur simdi dedim cocukluk iste fukara bir cocukluk. para yoktu ama neler icin bulmadim ki kafam durdu kafam kaybolup gittim. su basliktan yazdiklarimdan ovgu alsam nolur one ciksa nolur ne yapacagim. insanlar muhtac insanlar ac gorun susmayin durmayin. yaptigim yardim degil sevabini da istemem cennetiniz de sizin olsun, populerlik hikaye. bizim hatamiz bunlar benciliz arkadas iste elestrim kendime.

  • ışid'le diyalog kurmak dinlemek anlamak lazım

    "ışid kafanızı keserse, kulaklarınız yoksa kalbinizle dinlemelisiniz, eğitmelisiniz" diye devam eden dallama. ne güzel dünya kan gölü, bunlar dağ başında piknik yapıyor yüzyıllardır sonra huzur barış diye akıl veriyorlar.

  • suud kralının 400 araç kiralaması

    g 20 zirvesi için ülkemize gelen kral, bin kişilik heyetinin kullanması için 400 mercedes kiralamış, otelin içindeki park alanlarına sığmayınca otel çevresindeki yollara park etmişler arabaları. ülkemizde kiralanabilecek 400 mercedes varmış öğrenmiş olduk. biz hala ibadet diye para basalım arabistan'a ulan madem bu kadar zenginler insanlardan ne diye para alıyor bunlar hac için. o değil de müslümanlar alçak gönüllüdür diyenler bir gelsin hele bişi dicem. https://onedio.com/…-zirvesi-icin-antalya-da-623425

  • akp yerine genç parti iktidar olsaydı ne olurdu

    ibrahim tatlıses iç işleri bakanı olur pezevenklere savaş açardı.
    (bkz: ibrahim tatlıses'in genç parti'den aday olması)

  • breaking bad'in türk versiyonuna isim önerileri

    uyuşturucu işine giren kimya öğretmenin kurtuluşu.
    stv

  • babannenin dedeye ettiği hakaretler

    çürük göt.

  • hdp'nin solculara atacağı tarihi kazık

    mhp'nin vatan severler attığı kazıktan sonra bok atma şenlikleri başladı.