ovalkaya10
profili

  • yolda 100 bin dolar bulsanız geri verir misiniz

    bence yolda 1000 dolar bulsam acır sahibini ararım. 10.000 dolar bulsam gözüm kalsa bile yüreğim elvermez gider sahibini bulurum. fakat yola 100.000 düşüren her kimse affetmem. 100.000 dolar düşürülecek para değildir. 100.000 dolar hangi sebeple yola düşürülmüşse affı olmaz. alır bir hayır kurumuna götürür veririm. yukardaki de paradoksa girer. ne günah yazabilir ne sevap. şimdiye kadar biz düşündük haydi bakalım o saatten sonrasını rabbim düşünsün.

  • sabri'nin hayallerimi çaldılar demesi

    sabri'nin formasını giydiği takımın taraftarlarının hangi hayallerini çaldığını bilmeden yaptığı abuk sabuk açıklamadır.

    sabri sarıoğlu, “hayalim burada başlayıp, burada bitirmekti. hayallerimi çaldılar! bana verilen sözler vardı, son 1 haftada tutalmadı” demiş. sabri'cim güzel kardeşim galatasaraylılığına lafımız yok. ancak her galatasaraylı bu takımın as kadrosunda oynayacak olsaydı yani ohooo... sen o çalınan hayallerini dağlara taşlara attığın ortalara paslara say. hava topuna çıkamayıp takıma yedirdiğin gollere say. içinden delip geçen kanat oyuncularına say. çalınan senin hayallerin olsun. bizim senin yüzünden düştüğümüz hastalıkların tedavisi ne oalcak?

    sen git karınla birlikte kerimcan durmaz'la instagram, snapchat vs. yardır sana oralardan çok ekmek çıkar.

  • canlı performansı albümüne eşit olan sanatçılar

    mustafa ceceli. ikisini de izleme ihtiyacı duymuyorsun. ikisinden de miden bulanıyor. ikisinden de tiksiniyorsun. böyle şeyi şeyine denk sanatçı yoktur yeminle...

    edit: sanatçı demişim çok pardon. tüm sanatçılardan özür dilerim.

  • kılıçdaroğlu kasetle geldi cd ile gidecek

    kılıçdaroğlu'nun vermesi gereken cevap: "hapisten gelen de hapse gider"

  • hatun kelimesinin iticiliği

    muhtemelen bir kadının ortaya attığı dandik bir önermedir.

    bayan kelimesini sevme, kız denmesini isteme, hanım denince irkil, hanımefendi deyince tedirgin ol, hatunu da itici bul... amk biz bu kadınlara ne desek yaranamıyoruz yemin ediyorum.

    ulan hatun bir defa öz türkçe ve anlamı çok güzel bir kelime. bu kelimeden rahatsız olan kadına artık kullanılacak hitap kalmadığından bence "yarraaam" denmesi makbuldür. daha da denecek bir şey kalmadı çünkü!

  • türk insanının en büyük yeteneği

    beyni olmadan yaşamını sürdürebilmesidir.

  • nilhan osmanoğlu

    muhtemelen seneye survivor ünlüler takımında felipe melo ile birlikte yarışır melo da bunu adada sikti mi sikmedimi tartışmaları gündemi meşgul eder durur. ötesini bilmem...

  • dolar düştükçe suspus olan ekşici

    bir süre sonra bu başlığı göt edecek kişidir.
    öncelikle dolar dahil hiçbir para birimi sürekli yükselmez. ekonomide böyle bir şey yoktur. döviz kurları ufak geri çekilmeler yapıp sonra yükselme grafiğindedir. dolar kuru öyle günlük al-sat yapmiyorsan günlük takip edilen bir şey değildir. 1 senelik aksiyona bakılır. bunu en mal en sikik ekonomist bile bilir. misal sterlin şu an en yüksek değerli döviz. peki 4'ün üstüne nasıl çıkmış? sterlinin 1 senelik hareketine bakarsanız senede en az 7-8 defa geri çekildiği yarrak gibi barizdir. şimdi daha 2017 'nin başında 4'ü bu kadar zorlayan bir doların 2017'yi en kötü 3.9 ile kapatacağı barizken dolar düştü düşüyor gibi sevinçlere girmeye gerek yoktur. sonuçta ithalata bu kadar bağımlı bir türkiye ekonomisinde trump'ın sol taşağında kist çıksa bile dolar 4'e fırlar. bu sebeple dolar 3.7'ye geriledi demek yanlış bir tabirdir. dolar şu an standart döviz esnemesini yapıyor. türkiye günlük al sat yapan bir ülke değil dövize bağlı bir ekonomisi var bu sebeple günlük ve haftalık kapanışların zerre anlamı yok. çeyreklere bakılır. son tahlilde 2016 son çeyreğindeki ilk verilere dönülmediği sürece dolar düştü demek cehaletin dik alasıdır. bu sebeple ekşici susuyorsa bir şey bildiğinden susuyordur. ekonomiden anlamıyorsanız başlık açmayın bankadaki hesabına soktuklarım.

  • sevmediği bir kadın ile seksi reddeden asil erkek

    kadın güzelse muhtemelen erkeğin başı bağlıdır ya da yakın zamanda seks yapmiştır.

    kadin ortalama güzellikteyse ve adamin hayatinda biri yoksa asil bir karar vermiştir.

    kadın guzel değilse asilce bir karar falan değildir adam zevk sahibir.

    kadın net bir şekilde çirkinse adam kendini kurtarmıstır siz kimi kandiriyorsunuz?

  • 31 aralık 2016 aykut demir'in gelinsiz düğünü

    sünnet düğünü olduğunu düşündüren düğündür