suppermaster10
profili

  • ibb'nin 1.5 milyarıyla chp delegesi satın almak

    1,5 milyar törkiş lira ha? hem de ibb'nin parası, yani gittiler bize ibb'nin 1,5 milyarını verin dediler, nakit olarak aldılar, vitolarla taşıdılar, sonra gittiler bunu dolara çevirdiler, ankara'ya gidip bunları dağıttılar.

    hikayeler daha inandırıcı ve akla mantığa uygun bir örgüye sahip olmalı. bu olmamış, gidin yeniden düzenleyip gelin, öyle değerlendirelim.

  • erkan baş

    önce kaynak; ilgili konuşması

    herkes bi bardak suda fırtına koparıyor. erkan baş diyor ki; "eğer muharrem ince'nin başkan adaylığından çekilme şartı; erkan baş'ın adaylıktan çekilmesiyse, ben de çekilirim" diyor, o yüzden eğip bükmeye, lafı götünden anlamaya gerek olmadığı gibi adaylıktan çekilmesini gerektirecek bir şeyi de yok.

  • canlı yayında depreme yakalanan mhp'li vekil

    mhp milletvekili lütfi kaşıkçı. kendisi inşaat mühendisi ve 1 sene önce inşaat mühendisleri odasını “nefeslerini kesmek” ile tehdit etmişti, araya bölücülük vs şeyleri sıkıştırarak.

    şimdi ise akıllarda tek bir soru, kaçarken nefesi kesildi mi? bir inşaat mühendisi olarak, meslektaşlarının yaptığı binalara güvenmediğin için mi, bulunduğun alandan, şener şen koşusuyla kaçtın?

  • 11 kasım indirim günü

    5 kasım günü anneme tablet almak için biraz araştırma yaptım. xiaomi’nin redmi pad 6gb ram 128gb’ını almaya karar verdim.

    hepsi burada’da 5.200
    trendyol’da 5.200
    amazon’da 5.300’dü.

    hiç düşünmeden amazon’dan aldım, çünkü herhangi bir arıza vs’de işi yokuşa sürmeyecek, tek alışveriş sitesi, amazon’du, 100 lira fark, sigorta gibiydi.

    sonra 7 kasım günü hepsiburada’dan indirimle ilgili sms geldi. girip fıyatına bakayım dedim, ürün 6.200’den 6.000 tl’ye düşmüştü :)

    şimdi başlığa girince aklıma geldi, yine baktım, 6.500 tl’den 6.399’a düşmüş :)))

    ahan da link
    bu da görseli

    söyleyeceklerim bu kadar.

  • ilker canikligil

    hay sikicem sizin savcı tehditlerinizi ya, bıkmadınız mı oğlum bu baskı ortamından, her farklı sesi susturmaya çalışmaktan, polisle, savcıyla, hapisle korkutmaktan. ropörtaj yapmak ne zamandır suç oldu? bu ülkede abdullah öcalanla ropörtaj yapıldı kaç defa. hakan şükür propagandasını kendi youtube kanalında yapıyor zaten istediğinde.

    beşiktaşlı biri olarak hakan şükür'ü sevmezdim ama futbolculuk yeteneklerine saygı duyardım. ilker canikligil'le yaptığı ropörtajı da izledim. propagandayı bırak, kendini rezil etti. acaba pişmanlığı var mıdır, samimi biçimde kendini sorgulamış mıdır, fetö'nün yediği onca boktan sonra, ben bu adamlarla nasıl beraber hareket ettim demiş midir diye izledim ama tam tersi, klasik fetö taktikleriyle takiyye yaptı. fetö bir şey yaptıysa da, hiç bir şeyden haberi yokmuş gibi konuştu. dünya alemin bildiği damgalı fetöcülüğünü, kelime oyunlarıyla inkar edip, ben fethullah gülen'e sempati duyardım, şu an hiç bir iletişimim, ilgim yok dedi.

    bırakın konuşsunlar, kendilerini rezil etsinler ve insan içine çıkamasınlar. son olarak da ilker canikligil'i eleştiren tüm gazeteciler, kendilerinden utanmalılar. onlarda öyle bir göt yokmuş ki, şimdiye kadar hakan şükürle görüşememiş, ropörtaj yapamamışlar. bu utancı yaşayacaklarına, ilker canikligil'i eleştiriyorlar, yüz karaları sizi.

  • otizmli gencin işkence edilerek öldürülmesi

    aslında başlığın 23 temmuz 2022 otizmli gencin işkence ederek öldüren görevlilerin serbest bırakılması olması lazım.

    halası tarafından bakımı sağlanan mehmet eres, 5 yıldır büyükçekmece'de bir bakımevine gidiyormuş. temmuz ayında, daha iyi şartlarda bakılması için verilen bakımevinde, görevliler rahat durmuyor diye önce bir kumaş parçasıyla, sandalyeye ellerini arkadan bağlıyorlar, daha sonra bu sandalyeden kurtulmaya çalışan mehmet eres'in üzerine oturup, boğularak ölmesine sebep oluyorlar.

    annesi yıllar önce terk etmiş, baba ile ilgili bilgi yok, sahiplenen kişi hala. mehmet kardeşiminizin ilk önce ölümünü sorgulamıyor, raporunda "normal ölüm" yazdığı için. ancak bir süre sonra, bir ihbar telefonu geliyor ve "saat 1 ile 3 arasını" araştırın diyor arayan kişi. araştırmaya başladıklarında da, haberde de verilen güvenlik kamerası kaydına ulaşıyorlar.

    20 yaşındaki mehmet, vicdansız insanlar tarafından, öl-dü-rü-lü-yor ve üzeri kapatılmaya çalışılıyor.

    şu haberi okuyan, vicdanı olan kimselerin, gözüne uygu girmemesi gerekir. dün herkesin gündeminde olan bağcılarda, uyuşturucu etkisindeki çocuğun, annesinin kafasını kesmesi olayından daha yaralayıcı, daha vahim bir olay bu. o olayda, işin içinde uyuşturucu var, 1 kişi var. bu olayda ise kimse uyuşturucu etkisinde değil, aksine bu çocukların bakımı konusunda eğitim almış, bilinçli insanlar tarafından katledilmiş bir çocuk var. ve bu çocuğun katil ya da katilleri dışarıda, aramızda dolaşıyor.

    ancak sadece öldürenler mi suçlu? bu çocuğa sahip çıkmayan anne-baba suçlu. bu çocukların, diğer çocuklarla kaynaştırma eğitimi almasına mani olan veliler suçlu, bu kurumları denetlemeyen resmi kurumlar suçlu, bu olaylara tepki göstermeyen biz suçluyuz.

    gerçekten şu yaşananlar akıl alır gibi değil, bu ülkede yaşayıp da, akıl sağlığımızı koruyabilmek çok zor. bu cinayette de, parmağı, ihmali olan herkesin allah belasını versin.

    kaynak

  • exxen

    ne kadar boş beleş adam varsa, hepsini bünyesinde toplayıp, toptan temizlik yapmış durumda, allah razı olsun acun*

    aralarında bir tek hasan can kaya‘yı izliyordum o da 25. bölüme kadar, sonrasında artık tamamen yalan dolan belaltı muhabbete döndüğü için vazgeçmiştim.

    acun umarım hepsiyle sağlam bir sözleşme yapmıştır ve youtube, instagram, twitter, tiktok vs ne varsa hiç birinde içerik paylaşmasına izin vermez.

    bana öyle geliyor ki, devlet bahçeli nasıl akp’yi bitirmek için görevlendirilmiş! kişiyse, acunda derin medyanın adamıdır ve kendini ülkenin selameti için heba etmiştir. yürüyedur acun.

    edit: tolga çevik’i unutmuşum, onu boş beleş takımından ayrı tutuyorum.

  • 8 mayıs 2019'da dolandırılan kişi

    beni de 7 mayıs günü, normal bir cep telefonu numarasından arayıp, enpara kartınızdan, yurtdışındaki bir oyun sitesinden 1.800 tl alışveriş yapılmış, size mi ait sorusuyla başlayan bir dolandırma teşebbüsünde bulundular. enpara kartımın, internet işlemleri için 20 tl limiti olduğunu bilmeme rağmen o an şüpheye düştüm. bir sürü laf kalabalığı yapıp, adıma bireysel krediye başvurulduğu, hesabımın güvenliği çin dondurulduğu vs. telefonuma gelecek bir şifreyi onlara söyleyerek, bu dondurulma talebimi işleme alacaklarına, daha sonra da gidip şubeye başvurabileceğimi belirttiler. bu arada kartımın ilk ve son 4 hanesini ve başka 1-2 kişisel bilgimi daha söylediler bana.

    elemana bir sürü şey anlattırdıktan sonra bilinçli biçimde, peki beni neden enpara numarasından aramıyorsunuz dediğimde, saçma sapan cevap verdi, ben de cevaben, "o zaman dolandırıcılarla görüşüyorum demek ki" dememle, "ananın amına girsin" cevabı verilip, telefon suratıma kapatıldı.

  • sahibinden.com'daki özel yapım peugeot ilanı

    tasarım açısından çok içaçıcı ve güzel olmasa da, ortaya koyulan ciddi bir emek var. böyle başarısız tasarımlar yapa yapa, elbet daha güzel tasarımlar yapılacaktır. ilandaki yapım aşamasının videosunu görünce, bunu düşündüm. iç tasarım, dışına oranlar, biraz daha albenisi olan bir yapıda. bunları uzman gözüyle değil, son kullanıcı gözüyle yazıyorum. sen ne anlarsın ulan diyene de, verecek cevabım yok :) ama yurtdışındaki garajları ve yaptıkları şahaserleri görüne, bizim ülkemizde niye yok diye dövünürken, bu ilk başlangıç da fena değil bence.

    [https://www.youtube.com/watch?v=caempocqlg8 https://www.youtube.com/watch?v=caempocqlg8]

  • chp'nin bahçeli'yi başkanlık için tahrik etmesi

    ulan bunda da mı suç chp'nin? chp neden bahçeli'nin suyuna gitmesi gerekiyor ki, bunu anlamıyorum. adam 2002 yılından beri akp'nin can simidi, eşbaşkanı gibi hareket ediyor. ne zaman darda kalsalar, çakıyorlar gökyüzüne kurt amblemini, bahçeli hemen tayyip'in yanında bitiveriyor, batman gibi. bunları dile getiren chp'de şimdi bahçeliyi tahrik etmiş oluyor he mi?

    napsın chp, 3 yaşındaki bebelere yapılan ters psikolojiyi mi uygulasın.