karaboksor9
profili

  • israil'in tünellere deniz suyu basması

    terör örgütü gelecek benim yaşam mahallime girecek, çoluk çocuk demeden katledecek, yetmeyecek karımı, çocuklarımı rehin alacak o da yetmeyecek insanların üzerine 2000'den fazla roket yağdıracak ben de sevgi pıtırcığı olup "hoff yha svaşın da kurlı olr .s.s" diyeceğim.

    hamas savaş kurallarını kadınları, çocukları rehin alarak zaten bozdu. gazze bombalanmasın ama bu tüneller içinde hamas teröristleri varken su basılsın, elektrik verilsin hatta betonla doldurulsun.

    edit: amk işsizleri sayfa sayfa mesaj atmislar. olm mesaj kutumu taciz etmeyin lan, sizin sikko sikko fikirlerinizle ilgilenmiyorum.

  • gazzeye gitmek için emir bekleyen karadenizliler

    siz daha sıcacık yatağınızdan kalkıp işe, tarlaya bile gitmiyorsunuz, hep çalışan hayat mücadelesi veren karadeniz kadınları. işiniz gücünüz karton aslanlık, azıcık delikanlıysanız, yüreğiniz varsa o selam gönderdiklerinizin yanına gidersiniz.

  • başıboş kedi sorunu

    benim de canımı gece sikko sikko bağıran insanlar sıkıyor. başıbos dolaşan insanları uyutalım bence.

    edit: beynini siktigim 10 sayfa entry yazmış. boş yaptigına o kadar eminim ki sik kafali kardeşim hicbirini okumadim. senin ben kalbini sikeyim, insan şu lafı soylemeye utanır.

  • yemek ve temizlikte karısına yardım eden erkek

    karısına yardım etmek ne demek onu anlamadim. bizim toplumun sorunlu aile yapisi kucuk erkek cocuklarini annesinin piremsesi olarak yetistirdigi icin boyle sacma sapan seyler cikiyor ortaya. yemek yapmak da temizlik yapmak da basit motor becerileri, şempanzeyi iki gun calistirsan yerleri silmeyi öğrenir zaten.

    sike sike yapacaksiniz kardesim, lütuf ediyormus gibi havalara girmeyin.

  • şuhut'ta petrol bulundu ama 2023'te çıkaracağız

    halkın gözünün içine baka baka yalan söyleyen kim varsa şerefsiz, namussuz, onursuzdur.

  • 19 bin tl'lik inşaata 17 milyon tl ödemek

    ovit tüneli yapimi sirasinda akp tarafından gerçekleştirilen über, süper cengiz inşaat icraatidir. sayıştay raporunun 73. sayfasinda da aciklandigi gibi 19.568 liralik iş kalemi icin tamı tamına 17 milyon tl odeme yapılmış. 17 milyon tl'nin peşkeş çekildiği firma da cengiz inşaat. çıldırmamak elde değil gerçekten.

    neyse millet açsa, işsizse de bi keyif çayı içsin kendine gelir. paraları da ulkenin bilmem neresine koyacagiz diyenlere aktarmaya aynen devam.

    edit: haber linki

  • alaattin çakıcı

    hasta annesini ziyarete izin verilmeyince "rizeli yezidin anası vefat edince tüm resmi ve özel televizyonları iki gün boyunca milletimize dikta ettirilerek izletilmişti " diye mektup yazip sonradan "batı emperyalizmine asla taviz vermeyen devlet başkanımız sayın tayyip erdoğan'a saygilarımı arz ederim" diye devam eden über süper delikanlı.

  • binance

    bu gozler bu baslikta refli link isteyeni de gordu ya yemin ederim tum paralarin ustune yatsalar gam yemem.

  • pokemon go

    bu oyun için göztepe parkına giden arkadaşlar,

    parkın amına koymuşsunuz müdürüm afedersin. ulan çocuklar yanıbaşınızda oyun oynamaya çalışıyor 150 kişi toplanmışsınız fosur fosur sigara içiyosunuz. sigarana bişey dediğimiz yok da yerler hep sigara izmariti. kardeş iki dakika götünü kaldır da bi zahmet oyun alanının dışına çık. tamam o arada yine boş durma yukardaki gym'e git, pokestoplara falan uğra sigaranı yine iç. bi de akşam 10'da çocukların hala oyun oynamaya çalıştığı saatlerde içki içme sayın beyinsiz. olm biz de içtik parklarda da ailelerin, çocukların ortasında içmedik. o telefondan bi kafanı kaldır da nerde olduğunun bi farkına var amk .