urban bug7
profili

  • meslek lisesinden tıp kazanan kız yalanı

    18 yaşında bakan kandırdığına göre büyüyünce selçuk parsadan abisi gibi başbakan kandırabilecek ablamızdır..
    (bkz: sülün nuriye) (bkz: nuriye parsadan)

  • maltepe diye yenikapı resmi paylaşan milletvekili

    ak parti'nin izmir mitingi diye rolling stones'un rio konseri'nin fotoğrafını paylaşan başdanışman seviyesine daha uzun bir yolu olan milletvekilidir..
    (bkz: sümeyye erdoğan'ın paylaştığı izmir mitingi resmi)
    alın bu da haberi..

  • muhafazakar kesimin çocuklarına koyduğu isimler

    en kusmuğu kesinlikle (bkz: eymen)

  • osmanlı döneminde yaşanıldığında yapılacak meslek

    osmanlı; ermenilere zanaatkarlık, rumlara ve musevilere tüccarlık, türklere de yarı aç yarı tok yaşayabilecekleri bilimum marabalık ve savaşlarda harem orospularına daha çok yatırım yapabilmek için ganimet uğruna ölme rolü biçtiğinden..muhtemelen oduncu, amele, hamal gibi birşey olur..devşirme yeniçeriler, yine kendileri gibi devşirme analı,nineli,büyük nineli yani türk genlerinden binlerce hatta milyonlarca kat fazla macar,gürcü,boşnak,çerkes vb. genleri taşıyan padişahlar ile yüzlerce karı ve çocuktan oluşan tebasını koruyacağım ayağına istanbul'dan çıkmazken, ben hiç bilmediğim bir savaş meydanında geberir giderdim..
    ama öyle olmadı, tüm avrupa milletlerinin ve saray akbabalarının kölesi olmaktan bir nesil can vererek bizi kurtardı..başta atatürk hepsinin ruhu şad olsun..

  • ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası

    mütevazi yaşantısıyla tanınan ecevit'e dedesi hacı emin paşa’dan kalan; hz. muhammed, hz. ömer ve hz. ebubekir’in kabirlerinin de içinde bulunduğu, mescidi nebevi olarak adlandırılan bölgede 99 dönümlük arazinin karşılığı olan mirastır..
    araziyi, maddiyat müptelası din simsarları tarafından dinsizlikle suçlanan chp'nin karaoğlan'ı (siyaseti bıraktıktan sonra) türk hacıların faydalanması için bağışlamış..
    şimdi takkeyi önünüze alın düşünün "bir lokma, bir hırka" felsefesini yaşayan kimler? lüks manyağı paraya doymayan ama allah kuran lafını ağzında düşürmeyenler mi yoksa dini siyasi rant için kullanmayıp şova girmeyen ama paylaşım ve mütevaziliği tam anlamıyla yaşam tarzı haline getirmiş erdal inönü veya ecevit gibi tipler mi?
    ilgili haber için tıklayınız..

  • erzurum'da iki kıza çarpıp yaralayan alkollü polis

    erzurum’da alkollü halde araç kullanırken, yolun karşısına geçmeye çalışan üniversiteli iki kıza çarparak yaralanmalarına neden olan daha sonra araçtan inip yaralı kızlardan birinin boynuna çullandığı iddia edilen polis memurudur..hukukun ve adaletin her şeyin üzerinde olması gereken ülkemizde; 2.16 promil alkollü olmasına rağmen trafik kazası tespit tutanağında sıfır hatalı gösterilmiştir..
    zavallı kızlar bir sarhoşun trafik terörüne
    maruz kalıp, üstüne bu sarhoşun hışmına uğrayıp, yeni türkiye'nin kahraman polisleri tarafından hazırlanan tutanak yüzünden kazada meydana gelen hasarı ödemek durumunda kalmışlardır..
    olayda otomobili zarar gören iş adamı sayesinde rezalet ortaya çıkmıştır..buyrun haberi..

  • arda turan'ın fotoğraf çektirmek istememesi

    reklam yıldızı ya, para istiyordur fotoğraf çekimi için..o at ağzını bedava göstermez yoksa şımarık amele..