krokiller11
profili

  • alman vekilin türkiye ve mülteciler itirafı

    bir millet ancak bu kadar aşağılanabilir. mustafa kemal'in dirilttip,iyileştirdiği ölüyü yine hasta adam yapmayı başardı yobazlar...

  • nihal yalçın'ın bir başkadır yorumu

    meryem rolünü kapamadığı için hasetinden çatlamış bir oyuncunun kaba saba yorumudur. oyunculuk fi tarihinden beri alkışla ölçülür, eleştirmen notuyla değil.

  • 3 kasım 2019 emre belözoğlu'nun ettiği küfür

    küfür falan yok. dudaklarını iyi okursanız "don’t be a tough guy. don’t be a fool! i will call you later." diyor.

  • rahip brunson karşılığında abd'den alınan şey

    (bkz: baba)

  • sefer görev emri olanlar hazır olsun

    (bkz: bilal de hazır olsun mu)

  • çocuklar duymasın'a soruşturma açılması

    (bkz: bu sefer güldürdü)

  • game of thrones'un ensest ilişkiyi meşrulaştırması

    ramazanda evliya filmi izleyerek evliya olanların ülkesinde açılan başlıktır.

  • pelin batu

    korkmakta haklı olan , akıllı kadın.
    dış güçler tarafından "özgürleştirilmenin!" önündeki tek engel olan parlamenter sistemin sonuna gelinirken , oligarşi devlet teammülerini yok ederken , totalitarizmin eli kulağındayken , federe devlete dönüşme, iç savaş , ardından dış müdahale üçlemesi kaçınılmaz son gibi görünürken ; dışarıda bir takım akıl ve kalp fakirlerinin düşünen,üreten, doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen aydınlık insanlara pusu kurduğunu biliyor.

    --- spoiler ---

    ödlekler geçmiş başa, derken mertlik bozulmuş,
    değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın,
    değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
    doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
    değil mi ki kötüler kadı olmuş yemen' e

    --- spoiler ---

  • big brother türkiye

    --- spoiler ---

    gamyoncu hüseyin'in bekarlık günlerinde arkadaş grubuyla gittiği marmariste zıpkınla avladığı orfoz hikayesi sabah sabah yarmıştır.

    güzel bir koyda bizim hüso arkadaşlarını rızıklandırmak için dalıyor ve hayatında gördüğü en büyük orfozla karşılaşıyor, dev balık kaçmak yerine bizim hüso'nun üzerine dümen kırıyor, hüso da bir metreden iki kaşının arasından vuruyor orfozu :) sonra güç bela sudan çıkıp arkadaşlarına sesleniyor "ben böyle delikanlı balık görmedim" diye. neyse orfozu karaya çıkarıyor ki bölgenin delikanlılarından birkaçı yüzmek için koya geliyorlar; bir hüso'ya bir dev orfoza bakıyorlar " ne yaptın abi sen??? bu orfoz ve bunun ikizi bölgedeki dalış okullarının gözbebeğidir, dalgıçlar yumurtayla, kalamarla beslerler bu balıkları; dalış okullarından kimse gelmeden gidin buradan " derler. hüso balığı bagaja attığı gibi uzar. akşamına ızgara tabii balık. olan yumurta yemeyi beklerken zıpkın yiyen orfoza olur.

    bu arada: #20407810

    --- spoiler ---

  • kürt yazar kıyımını protesto ediyoruz kampanyası

    (bkz: çünkü onların çükü büyük yeaaaaa)

    edit: siyasi tartışmalara son noktayı penis boyu ile koyan; kıblesi büyük ihtimal kongo demokratik cumhuriyeti olan bir yazar tarafından başlatılan kampanya.
    varan 1: bu
    varan 2: bu
    varan 3:bu

    edit 2: başlık sahibinin ırkçılık,barış, toplumsal uyum konusundaki düşüncesini özet geçtiği entry: budur

  • game of thrones

    --- spoiler ---

    you know nothing jon snow demesin artık kimse , jon yabanilerin 20 kabilesini de bir arada gördü, devler, mamutlar,warglar gördü; karakale savunmasında thenn lideri öldürdü; çetinocakta white walker öldürdü; ormanın çocukları dışında surun kuzeyinde kalan herşeyle görüştü ve dövüştü; önce milli oldu sonra sevdiğini surun kuzeyine gömdü(yaktı) . herif s05e08'de tezini verip lisansı bitirdi. sırada yüksek lisans var; night king açık açık kaydını aldı zaten.
    --- spoiler ---