archer0511
profili

  • ludogorets'in fenerbahçe'ye oynadığı ilk 43 dakika

    adam mizahın kralını yapmış, gülümseyin oğlum ve şapkayı önünüze koyup düşünün. gelip burada yüzsüz yüzsüz savunma yapmaya çalışmayın.

    manchester yenersin çene yaparsın, fener'e sallarsin, bayern'e yenilirsin, güzel oyununla övünüp siz bu seviyede oynayamazsiniz diyerek yine fener'e sallarsin. o halde bu başlığı yutacaksin, susup devam edeceksin.

  • fenerbahçe

    hala hakem bizi katletti diyenleri okuyoruz. allah'ım neyle sınıyorsun bizi. bu kadar mal ile aynı takıma nasıl gönül veriyoruz anlamak mümkün değil.

    oğlum bak sinirden duvarları yumruklayacagim. bir tane derbi kazanamamış. 10 kişilik takımdan 4 yemiş, küme düşmeye oynayan takımı en kritik maçta ruh gösterip yenememis, çıkmış hala buz gibi golümüzü vermedi diyor. hadi verdi diyelim golü. bre sikik, ardına gol yemeyecegin ne malum ki şu oyunla zaten yerdin. top yapmayı bilmeyen takım 3 kere kalene gelmiş, üçünde de saplamış gitmiş, hala hakem maçı katletti diyor.

    ya siktirin gidin sizden bir bok olmaz.

  • tamer karadağlı

    bir tamer karadağlı sevmeyen olarak bir terbiyesizlik göremedim. ödülü alırsın, sonra üç beş kelam edersin. ödülü almadan adamı arkanda sap gibi bırakırsan adam da ödülü eline tutuşturur. ancak adam bence "sus artık" havasında falan vermedi. gerçekten kendisinin de söylediği gibi "ödülünüzle konuşun" havasında verdi. kadının "kim verdi bana bu ödülü" demesi esasen büyük terbiyesizlik. sen kimsin arkadaşım, bana sanki meryl streep. 3 günlük oyuncular kendilerini tiyatro duayenleri sanmıyor mu, en çok da ona bitiyorum.

  • solistin ikinci planda olduğu müzik grupları

    (bkz: bruce dickinson) da ikinci planda, (bkz: james hetfield) da. hatta hatta (bkz: freddy mercury) de ikinci planda. onlar kim ki zaten doğru.

    oğlum eğleniyorsanız kendinizle eğlenin. solistin ikinci planda olduğuna en iyi örnek olan grup the beatles'tır. hepsi de kaliteli vokallerdir (ringo starr bile). beatles denince akla solist ismi gelmez. jimmy page birinci plandaymış. hele hele bak sen. robert eşek zaten. lan o gırtlak olmasa adamda stairway to heaven'ın sonunda when all are one and one is all derken öte aleme gecemezdin angıt. ya neyse yatıyorum ben.

  • şırnak'ı beğenmeyen öğretmen

    (bkz: şırnak'ı beğenmeyen mini etekli öğretmen) şeklinde bir başlık açılsaydı muhtemelen entry'lerin çoğunluğunda yobaz, gerici, siyasal islamcı, laiklik düşmanı, oksijen israfı, yallah arabistan'a (az kalsın unutuyordum bak) vs. gırla gidiyordu. kafaya baş örtüsü takınca cennetlik olduğunu sananla mini etek giyince laik olduğunu sananlar ve onları öyle görenler... neyse fazla uzatmayacağım. ağır cahilsiniz ve ülke sizin gibi cahiller yüzünden pislikten kurtulmuyor.

    tanım: benlik saygısından mahrum olan bir yüz karası meslektaşım.

  • tanrının yerini tespit etmek

    mission: locate the god.
    result: failure

    kafalar pırıl pırıl maşallah. 404 not found.

  • mesleklere özgü yalanlar

    çocuğunuz zeki ama çalışmıyor.

  • tüm türkiye'nin yanlış telaffuz ettiği kelime

    mütevazı kelimesidir bu. tüm ülke bunu mütevazi olarak telaffuz ediyoruz. yemeyelim birbirimizi.

  • dolar 1 yıl sonra en fazla 1.5 tl olacaktır

    evet bunu sormak bana düştü bu kez:

    (bkz: hikmettin balkabak kim amk)

  • ekşisözlük kitap okumalık arkadaş veritabanı

    yakında ekşi sözlük aynı tastan çorba icmelik arkadaş veritabanı gibi bir şeyler de bekliyorum.

  • özgüveni arttıran şeyler

    dik yürümek, kendi kendine konuşmak, iyi giyinmek, aynaya bakıp gülümsemek.