delnaja9
profili

  • suud zindanlarında tutulan türk akademisyen

    ogrettigi dersi uygulamali bizzat yerinde yasayan vatandas. sansina sikayetci olan cikmamis. olsa direk meydanda kellesini alirlardi.

  • josep guardiola

    kenara atmisim sunu;

    https://www.si.com/…nsfer-spend-over-last-5-seasons

    bok gibi parayla yapiyor diyenler su tabloya iyi baksin. son 5 sezon net harcamasi 128m ile nerdeyse ligin dibinde. man utd ise 670m ile ikinci. ve sir alex biraktigindan beri hala ami gotu dagitmis durumdalar. pep ingiltereyi metresi yapti resmen. saygi duyun.

    ve bugun.. yine tarihin en buyugu oldugunu yine gosterdi. cok buyuksun pep cok. bir gun yuvana geri donersin umarim.

  • fare leşi yiyen çinli

    ikinci dunya savasi sirasinda saint petersburg o zamanki adiyla leningrad 3 sene boyunca ablukaya alindi naziler tarafindan. eksi 30-40 derece soguk kislari her gun tepeden yagan nazi bombalari. 4.5 milyon sivil ve askeri zaiyat verdiler, sokakta canli ne bulsa yediler yetmedi olenleri yediler ama sehri teslim etmediler. bugun hic bir rus ne fare yer ne yarasa ne baska sikimsonik sey. bu yokluk falan degil pislik. kulturunu siktimin milleti. bi bunlar bi de hint cografyasi zaten..

  • belediye kadrosundaki akp'lilere ne olacağı sorunu

    cok acik konusuyorum.

    kim varsa 1994den bugune kadar hepsinin seceresi cikarilmasi lazim. hangisi zamaninda hocasina methiyeler duzmus millet ittifakina kaymis cikartilsin. ınternet guzel sey her seyi arsivler. kacamazsiniz.

    hocaefendilerini yalayanlar ve chp-iyip karsitlarinin alayinin gotune tekmeyi vuracaksin. hic oyle acima yok. kisasa kisas. puani yetmedigi icin, mulakatta eledikleri icin atanamayip intihar eden gencler var bu ulkede. acirsan acinacak noktaya gelirsin. chpnin konumu tamda simdi bu.

    boyle detayli arastirma sonrasi en az yuzde 90-95 zaten tekmeyi yer. her zaman yuzde 5lik durust insanlar vardir her yerde onlara dokunulmaz. yerlerine gelecek onbinlerce kisi zaten kapida. atilanlarin ekmek parasi mi? siktirsin gitsin simit satip onurlu yasamayi ogrensin.

  • aykut kocaman

    isin en ironik yani konya ile gecen sezon kupayi almasaydi fener bu maclari hic oynamadan direk gruplardan baslayacakti. adam safi zarar. ahhahahahhhahhaa.

  • duşko toşiç

    15 temmuz en cok ona yaramis. tanklari gorunce adam cocukluguna gitti, olmak istedigim yerdeyim ben dedi.

  • fatih terim

    8 sene once yapacagını yaptı. bala gote mucizevi sekilde kupaya katılınca guzel gazlamalar ile biz bitti demeden bitmezlerle bisey mi bekleniyordu acaba.

    kendisi en cok maas alan turnuvadaki 3. antrenor. lowden del bosqueden fazla kazanıyor. akıl var mantık var. bu adam ne basardı ki boyle paralar kazanabiliyor. 40 tane ulkeden 24 takımın katılabilecegi sampiyonaya katılmak mı basarıdır yani. joachim low almanyaya dunya kupası kazandırdıgı halde daha dusuk maas alırken, vicente del bosque hem dunya hem avrupa kupalarını kaldırdıgı halde daha az alırken ben terimin bu aldıgı parayı hazmedemiyorum.

    her seyin otesinde vatan millet sakarya edebiyatı yaparak savasa gidermiscesine milli gururdur sereftir akan sular durur gibisinden laflarla cebe 3,5 milyon euro indirmek guzel olmalı. turkiyenin ekonomisi belli, ortalama maaslar gelir belli. senin kalibren arnavutluk kadar, romanyanın yarısı polonyanın ucte biri seviyesinde. onların hocası 100bin 200bin 300bin euro alırken sen nasıl oluyorda 3,5 milyon euro alabiliyorsun. isvecin hocası bile 200bin alıyor lan. zaten 60 kusur yasına gelmissin paranın dibine vurdun vuracagın kadar, bu yastan sonra milli gorev icin bunu nasıl utanmadan alabiliyorsun gercekten merak ediyorum. helal olsun.

    http://www.kicktv.com/euro-2016-coach-salaries/

  • barack obama

    https://instagram.com/p/be2wsuhwink/

    resmi white house sayfasindan koydugu resme bak. dunyanin en guclu lideri ama adam espriden bisey kaybetmiyor yinede. arkadas adam gider ayak cidden agit yaktiracak. sanders gelmezse cok ozlenecek artik iyice belli oldu. dun yaptigi konusmanin bitisi icin kobe bryanttan izin aldi mi acaba :) cool kelimesinin devlet nezdinde vucut buldugu adam olarak tarihe gecti.

  • ricky martin'in kürt sevgilisi