damdanakan10
profili

  • bira içmelik arkadaş veritabanı

    başlığa girdiğin an genital herpes kapiyorsun.

    şaka tabii, hadi hayırlı işler.

  • sözlükçülerin şu an ihtiyacı olan şey

    erken uyanmak
    daha az içki
    motivasyon, konsantrasyon
    sorumluluk sahibi olmak
    para
    azim

  • ekşi itiraf

    geçen hafta ayrı eve çıkarak yetişkinliğin gerektirdiği bütün gereklilikleri yerine getirmiş bulunuyorum.

    haftalardır doğru düzgün çalışamıyordum, annem ayrı eve çıkma kararına yine işimden olacağım kaygısıyla karşı çıkmıştı. herkesin kolayca yaptığı onca şeyi yapamadığım için ailemin korumasında kalmalıydı ona göre. her an her şey olabilirdi. ciddi bir psikolojik rahatsızlık yaşıyordum ve her an her şey olabilir, hayatım daha önce yüzlerce kez olduğu gibi tepetaklak olabilirdi. olabilir, belki yine olmaz ama artık yeni şeyler denemek lazımdı. anlıyorum ki ısrarla yaşamaya korktuğum, korktuğum için olduğum yerde onlarca kabus yarattığım hayatın içinde olmak dışında olmak kadar korkutucu değil. hata yapmak da hata yapma korkusundan daha az korkunç.

    akşamüstü bir kafeye gittim. çalıştım, iş yetiştiremiyordum. birkaç saat çalıştım. çevremdeki insanlardan korkmadığımı farkettim, yanımda sohbet eden insanlardan çok farklı değildim. bir işim var, bir evim, sorumluluklarım var. yüzümü eğip "ailemle yaşıyorum" demiyorum. içtiğim kahvenin parasını ödeyebiliyorum. wifi şifresini çekinmeden isteyebiliyor, herkesin içinde gerilmeden çalışabiliyorum. korkacak bir şey yok. kimse bana bakmıyor, garip davranmıyorum. zihnimden geçen onca tuhaf şeyden kimsenin haberi yok. belki o kadar garip bile değil o düşünceler. herkes gibiyim. çalışıyorum, para kazanıyorum. markete gidiyorum, alışveriş yapıyorum. bulaşık yıkıyor, çamaşır asıyorum.

    taksime kadar yürüdüm, yolda ışıklara baktım. kaldırım taşlarını saymadım. karşıdan karşıya geçerken tedirgin bile olmadım, insanlara çarpmaktan korkmadım. karanlıktan da korkmadım. yürürken kafama bir şey düşer diye de korkmadım. kimseyi düşünmedim. kime ne hesap vereceğimi de. kendimi de, kendime verdiğim değeri, beni gerçekdışı ideallerimi de, nevrozumu da unuttum. herkes gibiydim. bir buçuk sene önce akıl hastanesi koridorlarında ıslak terliklerle volta atan ben çok uzakta. hayat bana kucak açtı, beni sonunda kabul etti. çok mutluyum. sonunda mutluyum.

  • survivor 2018 all-star

    acun gönüllülere "dokunulmazlık oyunlarını kaybederseniz aranızdan biri bu ödülle buluşamıycak" dedi. ödül ne? istanbul seyahati. felsefe felsefe olalı böyle paradoks görmedi.

  • merhaba ben kalben sorularınızı cevaplıyorum

    bu ne arkadaş, soru soran sormayan herkesi terslemişsin. muayen döneminde misin, yoksa kişiliğin bu kadar berbat mı?

    şu platforma soru cevaplamaya gelen açık ara en itici insansın.

  • ekşi itiraf

    uzun zaman sonra ilk defa bi şey başardım. istanbul film festivali'ne basın kartı alma hakkı kazandım. kusana kadar film izliycem.

  • ekşici kadınların ekseriyetle çirkin olması

    eksici kadınlar benle bunun ne alakası var? tribine girmese azalarak bitecek böyle varsayimlar, başlıklar.

  • sevgilinin gözleri

    beş senedir aşk acısı çekmiyorum. bu başlığa yazılanları okuyunca ciğerim daglandi. sevenler kavuşsun, sözlük. buna bir şey yap.

  • ekşi itiraf

    bu başlık eksisozluk'un kurtarilmis alanı gibi. sözlükte ne kadar iyi, samimi, duyarlı insan varsa buraya yazıyor. bayılıyorum burada yazılanları okumaya ve yalnızlığın yükü azalıyor. "ben mi yazmışım acaba?" dediğim onlarca entry giriliyor. kendimi sıradan hissedip üzülmüyorum aksine insanlara dair umudum büyüyor. "anormal değilim, herkes gibi yaşayıp gidiyorum işte, yanlış yaptığım yok. ınsanım lan ben de! ınsanlık böyle bi şey!"

    beni çok yalnız bırakmışlar, kimse gerçek duygularını söylememiş bana ya da ben anlamamışım bu yaşıma kadar. korkmuyorum diğer insanlardan ya da kendimden. korkacak bi şey yok.

    böyle böyle iyileşirim belki. sağolun. ben derdimi anlatamam ama başkasında ifade bulduğunda anlatmış kadar rahatlıyorum.

  • nil betül kıvırcık

    0 kan grubuna sahibim, donör olmak için form doldurdum. umarım daha fazlasını da yapabilirim. şifa diliyorum, iyileşeceğini umuyorum.