paranoid humanoid42
profili

  • ilk ramazan dayağının istanbul'dan gelmesi

    istanbul emniyet teşkilatının yarısının müdahale ettiği dayak. o ne olm öyle? benim semtte adam bıçaklasalar polis gelene kadar adam taburcu oluyor.

  • çalışma saatlerinin 10.00-16.00 olması gerekliliği

    o bile fazla. bence millet olarak komple mesai kavramına son verelim. hepimiz birbirimize ev ve araba satıp duralım. 80 milyonluk sentetik bir pazar oluşturalım. zaten halkın yarısı al-sat ile geçiniyor. alnının teriyle çalışıp ödediği gelir vergileriyle bu al-satçı kan emicileri, suriyelileri, 40 yaşındaki emeklileri finanse eden bordro mahkumları da sisteme dahil olmuş olur. birbirimizi siker dururuz. ne ete para veririz, ne göte. bi dakka ya, onları da sisteme dahil ederiz. al-sat, fuhuş ve yamyamlıktan ibaret yerli ve milli bir ülke olarak gül gibi yaşar gideriz. süper fikir lan!!!

    edit: mynameisvictory'nin önerisi ile "bordro mahkumları" tanımı eklenmiştir.

  • 22 aralık 2023 6 askerimizin şehit olması

    gündem filistin kardeşim, üç beş mehmet öldü diye başlık açılmaz.

    aileleri dışında kimse için bir şey ifade etmeyecek olan, sadece düştüğü yeri yakacak olan elim olay.

  • bitcoin

    sepet yapıyorum, elimde bitcoin yok (vardı, az karla sattım) tüm paramı 10 farklı coine gömdüm, hala zarardayım.

    "kazanmama gibi bir durumunuz yok" diyenlere itibar edilmemesi gereken kripto piyasasının amiral gemisi.

  • esenyurt'ta sokak ortasında kavga eden evli çift

    hala esenyurt sokaklarına fotokapan kamera koymayan bbc ve nat geo yüzünden hd formatında izleyemediğimiz vahşi doğa olayı.

  • 9 ekim 2023 israil'in topyekün savaşı

    hamas saldırısına önce içten içe (hatta bazen ulu orta) sevinenler ve ardından israil filistin'i yok etmeye başlayınca "yea tiyatro bu amk" diyenler nedense hep aynı kesimden.

    - ya kesin tiyatro ya, aynı 11 eylül işte!
    + evet, 15 temmuz gibi di mi?
    - yok hacı, orada biz gerçekten darbeyi durdurduk. alakası yok.
    + tabii lan manyak mısın. :)

  • türk erkeklerinin çoğunun ciddi cimri olması

    aranızda hala cimrilikle tutumluluğu ayırt edemeyen insanlar var. olmaz gençler.

    cimri elindeki bol miktar malı/parayı sürekli biriktirme ve artırma çabasında olan, neredeyse hiç harcamayan demektir. tutumlu ise elindeki kısıtlı imkanları iyi değerlendiren ve savurgan olmayan anlamına gelir. yani 20k civarı maaş alıp lcw'den giyinen adam tutumludur, cimri değil. aynı şekilde 100k geliri olup meyve sebzenin bile ucuzuna kaçan cimridir, tutumlu değil.

    şimdi kavramlar oturduysa tartışın bakalım. ama birbirinizin saçını çekmek yok, ona göre.

  • künefe fiyatlarının insanları çıldırtmıyor olması

    fiyatların artışını bir nebze anlayabiliyorum da, beni asıl çıldırtan künefe için "evde kolayca yapılabilecek bir tatlı" denmesi. lan nasıl kolay ya? kadayıfı, kaymağı, fıstığı, şerbetini ayarlamayı geçtim; taş fırını nerede buluyor da yapıyorsunuz? bunu da mı airfryerda yapıyorsunuz yoksa?

    edit: mesaj kutum a101'den aldığı dandik hamuru tavada ısıtarak künefe yediğini düşünen kişilerin onlarca (abartmıyorum) mesajıyla dolmuş. tamam bir künefeye 230 lira çok biliyorum, ama sizin yediğiniz şey de künefe değil arkadaşlar. insan o ortaya çıkan şeye künefe demeye utanır. iyi bir kebapçıda taze, sıcak bir künefe yiyen böyle bir karşılaştırma yapmaz.

  • trabzon'da kiralar yüzünden gençlerin evlenememesi

    bir sonraki seçimde akp'ye %90 oy vererek bu sorunun çözüleceğini ümit edecek olan trabzonluların yaşadığı tatsızlık. gençler yine evlenir, ama kudüs düşerse uf olur. uf olmasın kudüs.

  • spotify yüzünden radyoların batması

    olm o televizyon değil miydi lan?

    (bkz: video killed the radio star)

  • zeynep bastık yazar olsa alacağı nick

    (bkz: istenmeyen tüy)

  • pfizer aşısı yaptıranların şu an düşündükleri

    "aşı olmayan dangalaklar neden acaba bizim yerimize düşünüyorlar?" diye düşünüyor olabilirler. ben an itibariyle öyle düşünüyorum mesela.

  • bakkalda sandviç yaptırmış efsane nesil

    yanına da vişne suyu ya da capri sun almıştır. hüpletip gümlettikten sonra da bisikletine atlayıp akşama kadar pedal çevirmiştir.

    bana antman'i bulun lan allahsızlar!

  • emlake yatırım yapmak

    başlığı açan hadi neyse, trolllük olsun entry dolsun diye yazmış. da, şu "emlake doğru bi kere, arapçası şöyle böyle hebele hübele" diyen sığırları ıslak meşe odunuyla sabaha kadar dövmek lazım. kökeni ister arapça olsun, ister latince; kelime türkçe bir cümlede kullanılıyorsa ve türkçe bir ek alıyorsa, son hece kalın bir sessiz ile bitiyorsa gelen ek de kalın sessiz ile yazılır ve son harf sert sessiz ise yumuşar. (bu yumuşama istisnalar içeriyor fakat "emlağa" kelimesinde neden böyle olduğunu anlatmak için yazıldı)

    bunu da mı anlatalım oğlum size? hayır yani dayanağınız ne? gaziantep'ten daha hızlı araplaşan tdk mı? amfitiyatroya amfiteatr diyen tdk mı?

    doğrusu emlağa yatırım yapmak olan yatırım türü.

  • açlıktan ölünse de yenmeyecek yiyecekler

    oha adam lahmacun yazmış. yok adana dürüm amk! :)

    lan olm tamam elitsiniz, öğle yemeğinde 68 bordeaux şarabı eşliğinde somon füme, akşam da ıstakoz falan tüketiyorsunuz. bunu hepimiz biliyoruz da; açlıktan ölmek üzereyken lahmacuna burun kıvıracak herhangi bir canlı var olamaz dünyada yahu! bu ne damaksızlıktır?

    açlıkla terbiye olmamış yazarların atıp tuttuğu anket.

  • götüm var pozu

    oo yine eleştiri adı altında reklam yapmalar, savunma adı altında meriçlikler dolmuş buralara. neyse ki hepimiz malız da anlamıyoruz gençler.

    eskortların sikik instagram profillerini aptalca yollarla paylaşan yazarları ve saz arkadaşlarını engellememi sağlayan poz.

  • 11 kasım 2021 kripto piyasasının içinden geçilmesi

    yüzde beş/on düşüşte içinizden geçiliyorsa vay halinize arkadaş. efendilik arayan enpara vadeliye geçsin burada s*kiş var s*kiş.

  • hayatın hiçbir döneminde hoşlanılmayan müzik türü

    (bkz: türkçe rap)

    olmuyor arkadaşım işte, zorlamayın. gerçekten olmuyor. yaptığınız şeyin müzikle en ufak alakası yok. spotify'da sahte dinlenme sayıları ile ve sizin popüler olduğunuzu sandığı için "dur lan ben de beğeniyormuş gibi yapayım da cool olayım" diyen ergenlerle birkaç yıl bir trend yakalıyorsunuz ama sonra geçip gidiyor, üç vakte kadar adınız bile hatırlanmıyor.

    ha tabii bunlar sikinizde bile değil; siz aldığınız paraya, siktiğiniz karıya ve çektiğiniz kokoya bakarsınız. siz de haklısınız, ülkede bu kadar sığır varken siz neden nemalanmayasınız ki?

  • emlakçıyım deyip kendi evinden komisyon almak

    saçma geliyor değil mi? emlakçılık mesleği kadar saçma değil. :)

    bakın şimdi; bu adam evini emlakçıya verseydi emlakçı alacaktı aynı parayı. adam bir nevi emlakçı olarak kendini "tutmuş" ve parayı da kendine almış. burada saçma olan, aslında halihazırda herkesin gayet mantıklıymışcasına uygulamaya devam ettiği kural; emlakçı komisyonunu kiracının vermesi.

    emlakçı komisyonunun kiracılar tarafından değil de ev sahipleri tarafından karşılandığı ideal bir dünyada karşılaşılmayacak durum.

  • dayak yiyip metrobüsten atılan mülteciler

    (bkz: ülkede güzel şeyler de oluyor)

    peşin edit: bana "faşist" diyenlerin arasından 10 kişiye çekilişle 3 suriyeli ve 2 afgan hediye edicem. şanslı sjw'lerimize yeni ev arkadaşlarıyla şimdiden mutluluklar.