fullcontact14
profili

  • türk basketbolunun en iyi şutörü

    (bkz: harun erdenay)

  • ortamdaki en çirkin kız olmak

    çirkin kız başlığına gelip buradan ekmek çıkarmaya çalışan babayiğitlerin önünde saygıyla eğiliyorum.

  • 11 ocak 2018 leyla zana'nın vekilliğinin düşmesi

    pkk'nın eline propaganda için koz verilmesidir. şöyle düşünün tamamı radikalleşmiş bir grup var. bunları barışçıl yoldan ülkeye dahil etmek lazım. bunlara devlet olarak silahlı mücadelenin meşruiyetini sorgulatmak için söylediğimiz bir söz vardı " silahı bırak , siyaset yap "

    takunyalılar her şeyi çok iyi bildikleri için önce yanlış karakterlerle barış süreci yürütmeye çalıştılar ,olmadı. çuvallayınca kürtlere tüm siyaset yollarını tıkamaya başladılar.

    resmiyette olmasa da , fiilen kapattığın partinin 5 milyon seçmeni var. siyasi olarak temsil edilemeyen bu insanlar terör örgütünün propagandalarına açık demektir. şu an pkk mahalle mahalle dolaşıp bunu satıyor olabilir " biz size demiştik , bu iş silahsız olmaz" diyerek örgüte sempatizan topluyor olabilir.

    ben kalaşnikoflu kürt yerine siyasetçi kürt görmeyi tercih eden vatansever bir türküm.peki bunlarla ilgili sizin öneriniz nedir küçük dahiler ? atom bombesi mi atacaksınız ? gerçi sizin götünüz rahat . meskun mahale bizim asker , polis kardeşlerimiz gidecek, siz de haberlerde izleyip klavyede çoşacaksınız.

  • emre belözoğlu

    valla benim bildiğim emre yenildiği zaman kapıdaki turnikeden , federasyon başkanına, saha komserine kadar herkese ana avrat düz gidecek bir insandır. sırıtmasındansa hırsından önüne gelene küfür etmesini tercih ederim. en azından üzülmüş sinirlenmiş. "sikimde değil " havasındaki adamlardan değil.

  • 13 temmuz 2017 ali avcı'nın gözaltına alınması

    kötü film çekmekten 20 sene yatar.

  • imamların 3400 tl maaş alması

    diyanet işleri vatandaş şeyhlerin , dervişlerin, üfürükçü hocaların elinde perişan olmasın diye kurulmuş bir kurumdur. cumhuriyetin önemli kazanımlarından biridir.
    diyanet görevlisi bu amaçlara hizmet etmiyorsa verilen paralar boşadır.
    sen o köye vatandaşı üfürükçü cemaatlerden kurtarmaya gitmişsin ama kendin cemaat mensubusun o zaman senin aldığın para haramdır. yoksa görevini yapan bir imam için bu maaş türkiye şartlarında asgari geçim tutarıdır , bu paranın altında kazanan adam açlıktan ölür zaten .
    esas israf "camimizin ihtiyaçları" noktasında ortaya çıkıyor, bundan da başta camii yaptırma dernekleri ve mali denetim mekanizması sorumlu.

  • 28 mart 2017 halkbank ceosunun abd'de tutuklanması

    dış işleri bakanı aynen şunları söylüyor :

    "görevden alınan, fetö ile yakın olan bharara'nın hazırladığı iddianameden yola çıkan, önceden hazır olduğu görülüyor. hemen mahkemeye de çıkardılar. biz süreci yakından takip ediyoruz"

    bakın dikkatinizi çekerim . bir birleşik devletler savcısına "fetöyle ilişkisi var " diyor yani bizim bakış açımıza göre terörist diyor. abd mahkemelerin sırtında yükselen bir devlet . herhangi bir birleşik devletler savcısına terörist dediğin an abd yi terörist devlet ilan etmişsin demektir . mevlüt çavuşoğlu bunu bilmiyor, bharara görevden alındığı için suçu ona yükleyebileceğini düşünüyor. müthiş bir vizyona sahip gerçekten.
    bugün amerikan dışişleri bakanı gelecek , bu açıklamaları takip ediyorsa bunları da konuşurlar.

  • bedelli askerlik

    arkadaşlar şu parası olmayan hayatıyla ödüyor olayı tam bir trıvırı. yaşadığınız toplumdan haberiniz yok. adam sivil hayatta bal , kaymakla besleniyor sanıyorsunuz. parası olmayan adam inşaatta 15. kattan düşüyor, fabrikada kimyasal kazanlarda can veriyor, kot taşlama atölyelerinde slikoziz oluyor. iddia ediyorum sivil hayatta işçilik yapan bir insan için hayati risklerin en az olduğu yer asker ocağıdır.
    geçen sene sıvacılık yapan genç bir arkadaşa "sözleşmeli erliğe yazıl parası da güzel " demiştim. " yok abi tehlikeli " dedi, bir ay sonra iskeleden düştü sakat kaldı.
    bu işi her türlü eleştirin ama " fakirler ölüyo" diye gelmeyin yada aynı duyarlılığı 1 mayıslarda , işçi cinayetlerinde , hak arayışı eylemlerinde gösterin.

  • türkiye'nin en büyük sanatçılarının kürt olması

    en iyi romancımız yaşar kemal kürttür fakat romanlarındaki en güzel insanlar göçebe türkmenlerdir, ustalaştığı dil türkçedir . aslında hep birbirimizin hikayelerini anlatıyoruz, keşke daha çok kürtçe edebiyat olsa. burası dünyanın en güzel coğrafyası kavga etmeden güzel güzel oynayın.

  • 2017 ekonomik krizi

    eskiden angelina jolie gelirdi artık lindsey lohan geliyor. en büyük kriz göstergesi budur.

  • 5 aralık 2016 dolar kuru

    16.45 te göktürk uydusu faaliyete alma töreni var. cumhurbaşkanı orada konuşma yapacak. yatırım tavsiyesi değildir.
    stanley

  • hurşit külter

    kürt faşoların türk solcusunu davar güder gibi gütmesidir.

  • artvin cerattepe direnişi

    o ağaçlar solcu için devrim. milliyetçi için türk toprağı , dindar için nimet. bu ağaçları kesenler solcuya göre işbirlikçi , milliyetçiye göre vatan haini, dindara göre zındıktır. kimsenin götü başı oynamasın. hep birlikte direnin.

  • 19 kasım 2015 bayır bucak türkmen dağı'nın düşmesi

    bayır bucak türkmenlerinin akp'nin destek verdiği bahtsızlar listesine eklenmesidir. bizimkilerin siyasi ya da kişisel dostluk kurduğu herkes perişan olmuştur.

    nikah şahidimiz berlusconi :malum suçlardan hüküm giydi.
    kaddafi : katledildi.
    kardeşim esad: ülkesi dağıldı.
    mısırlı müslüman kardeşler: hapisteler.
    fetih ordusu : bombalar iniyor tepelerine.
    çözümcüler: kapılarında özel harekat bekliyor.
    edit: paralelleri nasıl unuttum yahu