morgothlubalrog12
profili

  • 12 aralık 2019 birleşik krallık genel seçimleri

    bu sağcı faşist dalga neydi bitmedi tüm dünyada be. amına kodumun yaşlıları adam herkese bedava eğitim vericem diyor neyini beğenmediniz. nasıl bi anti komünist propagandaymış bu 75 yaş üstü %70 ile muhafazakarlara oy veriyor hala. keyif bırakmadınız. trump, boris johnson,putin, bolsonaro, erdoğan. şu beşliye bakın. çocuklar duymasın emine gibi "amaniiiiin" diye diye elimi elime vuruyorum.

  • 23 ekim 2018 ziya selçuk açıklamaları

    serdar kuzuloğlu, özgür demirtaş tipi lafla peynir gemisi yürütme vizyonuna sahip bir bakanın açıklamalarıdır. üretmeliyiz, bilim yapmalıyız, kodlama öğrenmeliyiz der her yerde 6 ay sonra "meb'den 5000 imam hatip okulu müjdesi". geçiniz bunları .

  • mario gomez

    twitter'da wolfsburg takımını hiç takip etmemiş, beşiktaş'ı da hep takip etmiştir. bu yeni olan bir şey değil. anlamak istemediğiniz şey, bu adamın başarı falan istemediğidir. şampiyonlar liginde oynayayım, gol kralı olayım gibi hedefler sikinde değil bu futbolcunun. adam ülkesinde, ailesiyle huzurlu bir yaşam istiyor sadece bunu wolfsburg dönemindeki röportajlarindan anlayabiliriz. hayal kurmayın, gelmeyecek.

    not: beşiktaş

  • 1 haziran 2017 cleveland cavs gs warriors maçı

    klay thompson amcam yine şekeri atıp çıkmış gözler fıldır fıldır.

  • 10-15 yerinden bıçakladım bıçak kolay girip çıktı

    bu olay açıkça göstermektedir ki: bu ülkede parası olan ve siyasi bağlantıları olan herhangi bir orospu çocuğu durduk yere seni öldürebilir ve yurtdışına çıkıp krallar gibi yaşayabilir. bu olaya sessiz kalan, tepki göstermeyen herkes vicdansızdır, insan değildir.

  • kafatası parçalanan cindy köpek için adalet

    köpekte suc olabilir diyen orospu cocuklarini ortaya cikarmis vahset. ınlete inlete gebertirmis kopekleri bak sen su ise. katilleri, sapiklari, orospu cocuklarini uzakta aramayin yukarda bir adet ornegi mevcut.

    edit: akp'liymis sasirtmadi. bir kitle insanlik degerlerinin tamamina dusman olur mu? oluyormus...

  • mevlüt mert altıntaş'ın fetöcü olması

    deprem olsa allah'a fetöcü diyeceksiniz bir şeyin sorumlulugu da size ait olsun yeter amk yeteeeer.

  • muhalif olmak adına teröristi savunmak

    bütün gün götünü yırta yırta aktrollük yap ondan sonra ekşici piçler biziz öyle mi? amına koduğumun kuduz köpeği.

  • tübitak-kacst işbirliği protokolü imzalanması

    artık boku çıktı ama hee. cegevera nadir yapiyodu iyi de yapiyodu. bu çakma cegevera hiç olmamış bırak artık sunu yapmayi.

  • ışid'in futbol kurallarını değiştirmesi

  • akın öztürk

    su hayatta karsima akilli,arastiran bir akp'li ne zaman cikacak bilmiyorum ya. gerizekaliya bak, uzaktan yakindan hicbir alakasi olmamasina ragmen deprem ile darbe girisimini kiyaslamis ve ustune ustluk resmi olarak 20 bin kisinin öldüğü olaya ragmen darbe girisiminin daha agir bir olay oldugunu anlatmaya calismis.

    daha sucu kanitlanmamis akın ozturk , "ben darbe yapmadim isterseniz genelkurmay baskanina sorun "gibi iddialı bir ifade vermiş. yok efendim ıtiraf etmistir devletimizin bir bildigi vardir tutukladiysa diyor. varsa niye aciklamiyorlar lan? cok basit, soru isaretlerini aninda giderecek bir sey bu. bir tane akillisi da cikmaz mi arkadas.

    sozluk yazari olmussun bari yazarken biraz ozen goster. gelmissin buraya 90 yasinda, oglunun secim donemine yakin "ampule basacan hee" diye tembihledigi nineler gibi yorum yapiyorsun.

  • 10 ekim 2015 ankara barış mitinginde patlama

    goruntulere bakilirsa cokca olu olan patlama.

    edit: hala hdp, oy kazanmak icin kendi kendilerini patlatti diyen gerizekalilar goruyorum. beyinsiz orospu cocugu sana sesleniyorum bu baris mitingi, hdp mitingi degil. disk, kesk, tmmob, turk tabipler birligi, egitim-sen gibi sendikalarin katildigi tek bir siyasi partiye baglanmayacak kadar genis capli bir miting. o pislikten bulanmis beyninle bir daha siyasi analiz yapma lutfen vicdansiz orospu cocugu... 7 haziranda yuzde 13 oy almis rahat rahat baraji gecebilen bir parti neden kendi mitingi olmamasina ragmen kendi secmeni katiliyor diye baris mitingini patlatsin? dusunme yoksunu igrenc insanlar sizi

    edit 2: 100 den fazla olumden soz ediliyor 100 den fazla... buna sebep olan siyasal islam geleneginden gelenler ve bunlari basimiza musallat edenler umarim sizler de bir gün bugunku aciyi derinlemesine yasarsiniz(tipsiz icisleri bakani sen de). tum kalbimle diliyorum bunu .kufur falan yatistiramaz nefretimi bunu dilemekten baska elimden bir sey gelmiyor. allah hepinizin belasini versin