radyosunuyeniacandinleyici9
profili

  • ev yatırım aracı değildir

    alınıp satılabilen her şey yatırım aracıdır

  • araç alım satımı görgü kuralları

    eşek semeriyle satılır arkadaşlar
    araç satarken aksesuar sökülmez !

  • muharrem ince

    mansur yavaş'a ikinci bir şans verildi ve sonuç ortada. bu adam da ikinci bir şansı hak ediyor. seçim gecesi onu yalnız bırakan ve süreci berbat eden chp yönetimiydi ve ihale malesef ona kaldı, ki sebeplerini partiye zarar vermemek adına çokda açık etmeden defalarca anlattı. hala seçim gecesini muhabbeti yapmak kendisine yapılan bir haksızlıktan öte yolunu kesmek amacıyla muhalifleri tarafından yapılıyor, çoğunu samimi bulmuyorum. o gece ince ortadan kaybolduda kılıçdaroğlu veya chp kurumsal olarak neredeydi? sesleri çıktı mı? veyahut hangisinin sesi çıkı? akşener neredeydi? demirtaş neredeydi? hangisi o gece düzgün bir sınav verdi? o gece yenilen kazıklardan alınan derslerle istanbul ve ankara kazanıldı. kronolojiyi lütfen hatırlayın.

    muharrem ince durumsal farkındalığı son derece yüksek, beyni zehir gibi çalışan, cesur, dürüst ve rasyonel biri. fizik tahsilinin getirdiği, linear bir düşünce sistemi var. bir liderde olmasın gereken niteliklerin, vasıfların çoğunu barındıran, chp'nin hiç teredütsüz tüm gücüyle arkasında durması gereken lider profili. zira partinin öz evladı, dibini kazıdığın zaman altında ülkücülük, cemaatçilik, karadeniz mikro milliyetçiliği, muhafazakarcılık gibi bagajlar çıkmayan, chp'nin kurumsal kimliğine en fazla yakışan kişi. samimi bir kemalist. bu ülkeyi son elli yıldır yönetip bugün gelinen noktanın sorumlusu olan sağ zihniyetin kürü, tedavisi.

    seçim süresinde kısacık zamanda, onca zorluklara rağmen gösterdiği performans, milyonları umutlandırdı, ogün boks maçlarında olduğu gibi yenilmez denilen rakibin burnundan ilk defa kan geldi ve yenilebileceğine inanıldı. o sayede muhalefet kenetlenip başarabileceğine güvendi ve başardı. şimdi tüm bunları unutup, haydi sen kredini bitirdin, yürü siyasi çöplüğe gibi söylemler, kendisine yapılan ciddi bir haksızlıktır. ikinci bir şansı ve arkasında durulmayı sonuna kadar hak etmiştir.

  • 4 mayıs 2020 okulların açılması ihtimali

    gerçekleşmesi durumunda çocuğumu okula göndermem. ferman padişahınsa çocuk bizimdir.

  • 17 ekim 2019 türkiye-abd heyeti görüşme sonucu

    (bkz: surexit)

  • ekonominin kötü olduğuna dair bir kanıt bırak

    bizim sanayide iki icra arabası kafa kafaya çarpıştı

  • meryem uzerli'nin instagram'da paylaştığı video

    (bkz: süslüman)

  • hayatta iyi ki yapmışım dediğiniz şeyler

    (bkz: sigarayı bırakmak)

  • meral akşener'in chp'ye katılması

    abdüllatif şener, doğu perinçek, metin feyzioğlu, mansur yavaş, masum türker gibi marka olmuş isimlerin* chp çatısı altında meclise girip temsil ettikleri baraj altı kesimlerin sesi olması bu ülkenin hayrınadır, chp ye net puan kazandırır. hem chp ye farklı vizyonlar getirirler hem de sıradan vekilllerden on kat fazla iş çıkarırlar.

    koalisyon kurulduğunda fikrine taban tabanla zıt olduğun, hırsızlıkla yolsuzlukla suçladığın insanlarla ülke yararı adına çalışabileceğine inanıyorsun da, çoğu fikirlerine katıldığın dürüst samimi sadece küçük nüans farklarında ayrıldığın insanlarla niye çalışamıyorsun?

    *örnekler arttırılabilir ilk planda aklıma gelenler

    edit: nüans zaten küçük fark demek, aceleden elimden kaçmış :)