ay dios mio8
profili

  • denizli belediyesi'nin devraldığı inanılmaz borç

    nihat zeybekçi'nin paravan olarak sahibi olduğu şirketlere ve bu şirketlerin esas patronlarına belediye bütçesinden ne kadar para aktarıldı çıkarsınlar ortaya.

    doncu gürlesin, bakkal pekdemir ve diğerleri nasıl semirdiyse, eski çınar karakolunun arazisini komedi bir fiyata kime peşkeş çektilerse biraz oraya doğru baksın yeni belediye başkanı.

    herkes biliyor ama kimse konuşmuyor.

  • turhan çömez'i akp'li sanıp itirafçı olan mısırlı

    akp bir milli güvenlik sorunudur.

  • imamoğlu belediye seçimini kaybederse olacaklar

    ağız ishali aktrollerin maaşlarına zam gelir çünkü eko başkan tüm bu trollere ibb'yi hortumlayarak maaş bağlamış dernek ve vakıfların hortumunu kesmişti.

    çocuk tecavüzcüsü tarikatların da ibb'deki hortumunun eko başkan döneminde kesildiğini hatırlatalım.

  • 30 ekim 2023 canına kıyan hacettepe tıp öğrencisi

    bu da moda oldu. üniversitenin resmi hesaplarında talihsiz olay veya elim hadise yaz, siyah beyaz fotoğraf paylaş, geç.

    siz manyak mısınız kardeşim!? ne elim hadisesi, ne talihsiz olayı. üniversitelerde çocuklar ya intihar ediyor ya kyk yurdunda ölüyor. el insanına sahip çıkacağınıza bu ülkenin çocuklarına sahip çıksanıza.

    sorumluluk alıp araştırsanıza ne oluyor diye. bulsanıza sebeplerini veya buna sebep olanları, adaleti hakkıyla uygulasanıza. niye bizim gençlerimiz ölüyor?

  • tabanımız kızsa da küsse de chp'ye oy verir

    ex chp'li olarak hassiktir diyorum. diliniz çok uzadı sizin. siz kimsiniz de kendinizi halktan üstün görüp koyun muamelesi çekiyorsunuz?

    biz aç kalacaksak siz de aç kalacaksınız, biz baskı göreceksek siz de göreceksiniz. koltuğunuzla beraber siktirip gideceksiniz.

    edit: yerel seçimlerde de tip veya komünist partiye oy vereceğim. gönlüm tip'ten yana, konum izmir. buradan da tip'e çağrımdır izmir büyük şehir için adalet ablayı aday gösterin hepimizi şööyle bi adam etsin.

  • ben iftiraya uğramaktan yoruldum

    ulan adam artık allah'a yalvarıyor daha ötesi yok.

    bıktırdınız artık. herkesi bıktırdınız.

  • erkan baş

    buraları okuyor sanırım.

    baştan belirteyim siyasi yorum yok magazine geldim. gençlerin kendisi için yaptığı aşkın olayım videosunu hem çok beğendim hem de izlerken çılgınlar gibi güldüm. heybeti kürsüleri aşıp giden goca erkan gitmiş yerine mahçup mahçup gülen minnoş bir ponçik gelmiş.

    ayrıca kırmızı kazak kim ne derse desin ona çok yakışıyor.*

  • 418 milyar dolar tahsil edeceğiz

    depremden etkilenen 10 ildeki sadece konutların inşaat maliyeti şu anda 34 milyar dolar. bu parayla 100 tane ili sıfırdan inşaa edebilirsin rahatlıkla. bizden çalınanın büyüklüğünü anlayabiliyor musunuz?

    bay kemal, bu parayı tahsil etmezsen namuzssuzsun. çünkü söz namustur.