nissanalmera11
profili

  • iş bulmadan işten ayrılmak

    bunu ben yaptım; pişman mıyım?
    tabi ki pişmanım.

    tam bu artislik hareketi yaptım pandemi patladı. pandemi bitti dolar , enflasyon , ekonomik kriz vs derken kafamda hayal ettiğim işi kurma fikrini bırak, tecrübemle eşdeğer işleri bulmakta zorlandım. ha kazancım ne oldu bu kaotik dönemden geriye derseniz işsiz kalma eşiğini aştım ve hiç bir patron beni işsiz kalmakla korkutamaz artık.

  • almanya'nın türkleri askere alması

    almanya'da çok fazla sayıda pkk"lı aile yaşadığına göre onların çocukları da silah altına alinirsa al sana nur topu gibi başka bir sorun.

    gerçi o o.pu çocukları uyuşturucu satmak ve karılarıni pazarlamaktan başka işe yaramiyorlar.

  • hiç yakışıklı siyasetçi olmaması

    benim gözümde sempatikligi ile (bkz: bekir bozdağ)

  • lal denizli

    oğlum bu ne lan bu daha çocuk. amk koskoca turizm ilçesini kız çocuğuna emanet edecek beyni vücudunuza niye yuk ediyorsunuz.

    buse terim'i de urla'dan aday gösterin o zaman.

    neymiş afiş aşmış.el broşürü dağıtmışmiş. ulan imar planları, kadastro vs ne anlar bu. önce meclis üyesi yaparsın, ilce ilçe başkanı yaparsın yol yordam bilir gelir aday yaparsın. çeşmeliler bu kadar aptal mi? bu kızın önüne ihale raporu konulsa ne anlar , altyapı için sunulan raporlari okusa ne anlar ? ulan bu adamlar 2 ay önce ülkenin yönetimine talipti allah korumuş bizi ya

    mevcut belediye başkanı halkın plajlarını peşkeş çekmediği için aday yapılmadı herhalde.

    çeşme'nin halkı akıllıdır kendisinin bu kadar salak yerine konulmasına izin vermez. ayrıca bu arkadaşın urla'dan aday olmak isterken çeşmeden gösterilmesi kendisinin bile çeşme ile ilgisinin olmadığının göstergesi.

  • menzil şeyhinin baston konumlandırma personeli

    kula kulluk edenlerin hali bizim gibi günlük günahları işleyenlerden daha beterdir. allah'a giden iman yolundan sapıp kendilerine seyh olarak atadıkları adamlara iman etmeleri yüce yaradanin görmediği bir rezillik mi ?

    allah bizi doğru yoldan ayırmasın ama bunlarıda ıslah etsin.

  • evliliklerde pompanın önemi

    ya şimdi ben erkeğimde, sözlükte kadın yazar olsam okurken kendi kendime sorardım sözlüğe iq testi artık lazım mı diye ! gerçekten bilgi kaynağı diye girilen yerde adamın açtığı lağım başlığa bak ya. atın kardeşim bu tipleri sözlükten.

  • erdoğan'ın suudi veliaht prense togg hediye etmesi

    mısır'a rabia işareti yapıp müslüman kardeşleri besledik, şimdi darbeci general dedikleri sisi'yi ankara' da devlet başkanı sisi olarak nasıl agirlariz telaşına düştük.

    bae darbeyi finanse etti, libya da savaş halindeyiz dedik, sedat pekeri kullanıyor dedik , ayağına gittik !

    suudlar geldi ülkemizin sınırlarında kafa kesti gazeteciyi lime lime doğradi baktık durduk.

    kardesim esad- esad -esed- katil esed- gibi kavramlarla ay da bir yeni sıfatlar eklediğimiz adamla gizli gizli buluştuk.

    sonuç? elimizde kalan son kamu iktisadi tesebbusleri de bu araplara peşkeş cekermiyizin derdine düşmüşüz.

    ortamlarda soran olursa pragmatik siyaset dersin!

    hiç bir şey satamazsak bari (bkz: togg) satalım diyoruz herhalde hem de petrolün oluk oluk aktığı ülkeye:)

    omurgalı siyaset nedir 42 yaşında bu hükumetle gördüm şükür. yaparsa ak parti yapar.

  • mobil uygulaması en iyi olan banka

    en sıkıcı ve kullanışsiz olanı sorsalar kendi adıma akbank diyebilirim. özellikle uygulamaya giriş tam bir rezalet

  • apple pişmanlıktır

    kullanıcı hatası ile ürün hatası arasındaki farkı öğrendikten sonra başlık açmak daha doğru gibi ama yine de sen bilirsin bro!

  • paranın mutluluk getirmemesi

    gayette getiriyor. bu avam fakir cümleler ile başarısızlığa ve tembelliğe rol biçmek fakirlik genini taşıyanların temel özelliğidir.

    mhrs randevusu almak atomu parçalamak kadar zorken, sağlık sistemi içinde caretta caretta kaplumbağası gibi hedefine ulaşmak için ölmeme mücadelesi ediyorsun. teşhis süresi için 2-3 hafta tedavi için aylarca süren bir sağlık sistemi içinde , cebinde para oldu mu köpek edersin tüm sağlık sistemini karşında ! yaşanmışı var koyun cebinize parayı özel hastaneye gidin check up yaptıracam deyin yanınıza bir sağlık çalışanı refakat edip her şeyi 1 günde hallediyorsunuz . bu mu mutsuzluk şimdi ?

  • yemeksepetinin tarafıma dava açması

    mayonez için hakem heyetine gitmek mi daha saçma , yemek sepetinin bu konuyu ciddiye alıp karşı dava açması mı daha saçma karar veremedim.!

    yarın birgün ayran yanına pipet gelmedi diye de pideciyi ağır ceza mahkemesinde yargılatmaz inşallah bunlar.