elbian13
profili

  • gece denize girmek

    yani beni sikseler, böyle eni konu, yatırıp sikseler, gene yüzmem lan.

    aklım çıkacak gibi oluyor korkudan. düşününce bile. yani monica belluci dese ki, gir 30 saniye yüz, akşam sevişcem senle dese, gene girmem.

    allahım bu nasıl bir korkunçluktur. sebebini bilmiyorum ama, normal seviyede değil, aşırı korkuyorum. sahile bile inmeye tırsıyorum yengeç filan var diye.

    eskaza girdim diyelim. ayağıma bir şey değse, oracıkta nefesimi tutup boğarım kendimi. allaam sen beni gece denize düşürme yarabbülalemin. amen.

  • fransız escort sitesindeki aşık olduğum kız

    gecelik 1500 euroymuş. kim kimi sikecek anlamadım.

  • bitcoin

    ulan adam mübalağasız "ya burda kalır ya düşer" diyor. ytd değil diyor bir de. e değil zaten amk, görüyoruz. verdiği boşluk da yazı-tura atılırken paranın dik gelme olasılığı kadar. yani para atılırken ben "yazı veya tura gelir" dersem, ve dik gelmezse, waaaoowww filan diyecek galiba.

    yatırım tavsiyesidir arkadaşlar. dik gelmez para bence. hmmfs.

  • hatem ben arfa

    psg'den 10 milyon euro filan kazanmayan topçu. fransa'da vergiler %40 sanıyorsam. belki daha çoktur. fenerbahçe 6 aylık ücretini ve bonuslarını da vermek zorunda değil. yarısını psg, yarısını fenerbahçe karşılayacak şekilde de olabilir. transfer olursa anlaşma şartlarını görürüz. herhangi bir kiralama bedeli de olmayacak haberlerden anladığımız kadarıyla.

    yani 6 aylığına 9 milyon euro ödeneceğini öngörmek ancak tiner ile mümkün. ki bu aynı tinerci geçen gün "beşiktaş da 6 penaltı attı fenerbahçe de" diyen adam.

    bunlar müptezel dostlarım. gerçeklik ile bağları tamamen kopmuş. korkunç bir hayal dünyasında yaşıyorlar. ve tüm kanıtları sunmana rağmen ya çamura yatıyorlar ya da inanmıyorlar.

    bu transferde fenerbahçe'nin kasasından çıkacak max. tutar 3 milyon euro olur.

    hayır oyuncuyu kiralık olarak yollayıp hala ücretini ödeyen bir sürü türk takımı var son yıllarda. hiç mi duymadınız amına koyim. gerçi mario gomez'i 1000 euro'ya aldığını düşünen adama ne anlatacaksın. nasıl anlatacaksın. veya anlatacak mısın? anlatma, boşver.

  • içerde

    iyi pazartesi bir şey bulduk diyoduk, burnumuzdan getirdiler. senaryo açıkları burdan aya yol olur. valla hangi birini yazacağımı şaşırdım.

    en çok da sarp ne derse yapan müdür bomba olmuş.

    şöyle yapıcaz diyor, tamam diyor. üçüne de sor diyor, "üçüne he mi?" diyor. bu ne amına koyim.

  • sözlükçülerin hatun düşürdükleri alakasız yerler

    (bkz: ziyaaaa)

    kızılay'dan batıkent'e gidiyorum. kızın biri kafeste muhabbet kuşu taşıyor. yanım boşaldı geldi oturdu. sonra elini çüküme attı. napıyorsun yeeaa demeye kalmadan uyandım.

    bu da böyle bir anımdır.

  • game of thrones

    bu yazacaklarınızı keşke duymasaydık amk. özgüvene gel tipteki. hala john filan deyip teori kasıyor inek. sen kasma lan ayı diyesim geliyor.

  • fenerbahçe doğuş

    taraftarı oldukları takım odeabank ismiyle mücadele ediyor ama fenerbahçe daha sağlam sponsor bulunca altına yatma diyor amk inekleri.

    ulan dümbük, desene açık açık "yav siktiniz belamızı bir de sponsor alıyorsunuz hep :(" diye. edebinle oynaymış. edebimizle yağlıyoruz sizi her kulvarda, gazozuna tavla oynasak gene veriyoruz küsküyü.

    sen sümüklünün önde gidenisin. fenerbahçe ülker'i alırken sen cafe crown (aklnhadnhdadkh) aldın, buna razı geldin. ederin bu yani. senin mantıkla iki kulüp de ülker'in altına mı yattı? ha embesilim benim? odeabank'a ne gibi muamele çekiyorsunuz?

    üstelik bi ara ne kadar hastane zinciri varsa sponspor alıyordunuz birkaç ay aralıkla. hatta bu konuda görünce kahkaha attığım bir bkz verdi buradan mahlasını hatırlayamadığım bir renkdaşım:

    (bkz: galatasaray okmeydanı ssk)

    ahahahaha. allah kurtarsın sizi ya.

    fenerbahçe düşmanlığı için iki ön şart lazım galiba. biri anası fena olmak, diğeri geri zekalı olmak. gel gör ki bu ülkede elini sallasan bu tiplemelere çarpıyor maalesef.

  • poyraz karayel

    kürtaj sahnesinden dolayı dizi ekibine demediğini bırakmayanları gördüm ki, ancak bu kadar olur dedim okuduğumda. allah kimsenin başına vermesin. zira benim eşim de hamile. çok zordur eminim de, ne bu atar gider arkadaş?

    dizide adam da vuruluyor. baba, eş, çocuk gömülüyor. evlat gömüldü evlat. mezarı açıldı. o sahnelerde susup, kendi yaşadığın acıda terör estirmek nedir lan? bir de sağa sola tonla hakaret. yok ortadoğulular sizi filan demeler. adamdaki bencilliğe, hıyarlığa bak arkadaş. her hüzünlü sahnenin birisinde karşılığı var. 7 milyar insanı düşünüp sadece komedi dizisi mi yapsınlar yani? acı yarıştırmak değil amacım. ama bu pervasız bencilliğe de susacak değilim. tipe bak yav.

    adil'in oğluna yaptıklarını gördükten sonra babamın bana yaptığı aklıma geldi. gece yarısı evine gidip boynuna sarılasım geldi. beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum babamın misal. duygulandım. hüzünlendim onu üzdüğüm için. ben de buna mı isyan edeyim yani? "babalar öyle şey yapmaaaaz" diye yıkayım mı ortalığı?

    ortadoğuluymuş. amerikan dizilerinde pedofiliden, nekrofiliden, işkenceden vs geçilmiyor. onların da alayı teksaslı mı diyeceksin şimdi buna? dizi ve filmleri gereğinden fazla ciddiye alan biri olarak söylüyorum tekrar. bencilliğin alemi yok. tek acı yaşayan sen değilsin. ve hiçbir yapım salt komedi olamaz. isyanın televizyona, sinemaya filansa eyvallah. değilse de afedersin ama bu duyarlı ayaklarını siktir git başka yerde yap. ve evladı ölenlerle, öldürülmüşlerle konuş. bakalım ne diyecekler sana?

    bencil bir yavşak olmanın alemi yok. dizi bu. izlemez geçersin. kürtaj bilinmeyen bir şeymiş de ilk defa bu dizide bahsi geçmiş gibi duyar kasmanın alemi yok.

    son örnekle bitireyim. nip/tuck'taki kimber'ın kürtaj sahnesi bundan bin kat hüzünlüydü. ki çok daha yaygın olanıydı buna nazaran. şu tepkinin yarısını aldığını düşünmüyorum.

  • 29 şubat 2016 fenerbahçe beşiktaş maçı

    fenerbahçe nefretiyle kendini siken bir adamın zırlamalarına konu olmuş maçtır. adam emre'yi dövdük diye kolpaladı, işinden atıldı, hala arsızca fenerbahçe adını ağzına alıyor ya. ya arkadaş nasıl tipler olduğunuzu yüzünüze mi vuralım? hayatınız kolpa amına koyayım ya, işiniz gücünüz zırlamak ve şov. bir sike derman olmazsınız. gelelim cevaplara:

    1-) geçen seneki maçta milli maçların da olması hasebiyle 2 gün değil, 3 gün sonra oynanmıştır maç. namussuzluğun alemi yok di mi? 22'den 19'u çıkarıp sırf algı için 2 bulmanızın sebebi matematik hocanızsa, onu babasına müjdeleyeni sikeyim. değilse, suratınıza sıçayım. üstelik avrupa maçını kendi evinde oynamışsın. fenerbahçe bu maç öncesi moskova deplasmanında olacak.

    2-) bu sene aynı beşiktaş, perşembe-pazartesi, yani aynı şekilde avrupa-derbi maçlarına çıktı. bunu dillendirmiyor pek şeref yoksunları.

    3-) diyelim ki geçen sene bu bir hataydı (ki değil, milli maçlardan bahsedildi birkaç kez) bunu bu sene yapmadılar. ve bu yıl ilk sana uygulanmış bu kıyak. yani fenerbahçe'nin beşiktaş derbisi öncesi moskova'da maç yapacağını allah dışında bilen yok. hatta elenmesi de çok yüksek ihtimaldi fenerbahçe'nin. ama geçtik turu, neyse. şimdi bu kıyak sana daha öncesinden yapılmış. aynı sezon, her şey belli iken filan. lan valla küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. ulan yavşak, hala ne diye zırlıyorsun buna? ne yüzle lan? ulan allah belamı versin ben bu kadar kalitesiz bir güruh görmedim ya. bak namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki şunu yazmaya utanırdım. yani kendine delikanlı deyip de bunu bahane edebilecek bir insan tanımlayamıyorum kafamda. utanmanız, arlanmanız yok. adamlığınız da kolpa, dayağınız da.

    emre belözoğlu'nu dövdük, pişman değiliz ha?

    ahah ulan adam olmazsınız siz.

  • ekşisözlük'teki basketbol gıcıkları

    burnumuzdan getiren gıcıklardır efendim. koşulsuz itaat istiyor bu gıcıklar. en ufak yorum yapma hakkımız yok. tüm nba ve avrupa istatistiklerine hakim değilsek saniyesinde damlıyorlar.

    "ulan o atış da kaçar mı be, skym" dediğin anda beliriyorlar sonraki entry'lerde...

    "bazı cahil arkadaşlar tarafından şut kaçırmasına laf edilmiş. halbuki 1983 yılının aralık ayında oynanan lakers-portland maçında da benzer bir şut kaçmıştı, bilmiyosan öğren"

    iyi de kardeş belki daha doğmadık o yılda yav, hepsine hakim mi olalım? ne kadar gıcıksınız lan, ağzınıza vurasım geliyor. futbol romantikleri gibi romantik olanları da var. onlara göre çok iyi bir oyuncudan sonra asla müthiş bir oyuncu gelemez. bitti. itiraz etme piç, gelemez diyorlarsa gelemez.

    inanılmaz bir istatistik tacizine tutuyorlar insanı.

    "tamam kardeş bilmiyorduk pardon" desen de nafile, hemen yapıştırıyorlar:

    "bilmemek ve yazmak. hahah enteresan, bilemiyorum yaaaani"

    gıcıklığa bakar mısın ya? ne istiyosunuz la bizden? tüm nba ve avrupa basketbol istatistiklerine hakim mi olalım? bir şey yazmaya korkuyoruz ibneler. halbuki futbol öyle mi?

    "bazı orospu çocuklarına göre faul olmayan hareketmiş. sizi babanıza müjdeleyeni sikeyim"

    görüyor musun? kimse yadırgamadı. küfürü eden de yiyen de rahatladı. çiçek gibi oldu adeta. bu gıcıklar küfür de etmiyor çoğu zaman. küfür etmeyen erkekle işim olmaz zaten. ılıklığın alemi yok. onlarca paragrafın anlatamadığı durumu bir küfür ile anlatabilirsin. negzel.

    ha bir de "futbol taraftarı yazmasın şuraya ya pfff" derler. niye la? adamlar harbi kimse yazmasın istiyorlar lan. "burası benim güvenli alanım, lütfen girmeyin :(" ahadhadh sikik ya. futbol seven basket de sevemez mi? bir sporu seviyoruz diye tarih boyunca tüm atılan basketlere, tüm düzenlenen turnuvalara hakim mi olmamız gerekiyor işsiz pezevenk?

    olum aşırı gıcıksınız ya.

  • 17 eylül 2015 fed kararı

    (bkz: ne diyorsunuz ibneler anlamıyoruz)

    şimdi noluyor yani tam olarak? gidiyor mu uzun? bize bunlarla gelin arkadaşım...

  • kiralık aşk

    (bkz: geldi yine tipini siktiğim)

    olum insanların neyi izleyip neyi izlemediğinden size ne lan? loser'ın bayrak taşıyanısınız yemin ediyorum. izliyorlar evet, ve evet ben izlemiyorum. arada tv'de denk geldi karakterleri biliyorum filan da, ee yani? ne başardın bunu izlemeyerek? veya bunu izlemediğin vakitte ne yapıyorsun mesela? allah aşkına söyleyin lan çok merak ediyorum.

    inek arabaları sizi, bıkmadılar yav. ısrarla ve inatla yapıyorlar. en fazla porno izliyorsundur, neyin tatavasını yapıyosun osbirci seni.