arzmitteg6
profili

  • şifreli bir mesaj bırak

    'polenezköydeyim'

  • giovanni van bronckhorst

    genesio: yeaaaa kupasi olmayan adam yeaaa.
    favre: o kim abi yeaaaaaa.
    cannavaro: kariyeri ne abi yeaaaaaa.
    giovanni: kim bu yeaaaaa. hollandalı yeaaaaa.
    kim gelsin? abi sergen hocamız var ya. büyük ihtimalle son iki yıldır yirmi maç seyretmedi. öbür adamın uefa finali var.
    yönetim risk aldı. bize izlemek düşer. hadi kara hocam benim.

  • hasan arat

    hakkında olumsuz yorum yazan profillere tıklayıp ne sıklıkla kimlere ne yazdıklarına bakarak az buçuk kim olduğunu anlayabilirsiniz.
    beşiktaş'ı beşiktaşlılar yönetecek. alıştı muktedir takımı her yerde icbarla is yapmaya. ha bugün ha yarın. benim takımımı terkedip defolup şirketlerinize döneceksiniz. benim çocukluk aşkım sizin çocuklarınızın parkı değil. bunu o kafanıza sokacaksınız.
    sırf entrylere cevap olsun diye tekrar tekrar yazıyorum çünkü sizin utanmanız yok. yazık.

  • muharrem ince

    kemal kılıçdaroğlu adaylığına pompalanan negatifligin ciddi ciddi bu müteahhit bozuntuları olduğunu sayesinde anladık. aynen reyiz füzyon. kadin soyadını yazmamış haftalarca şimdi de çıkmış helal lokma diyor. aynen amk. helal lokma. hayır yüzleri de kızarmıyor ki.

  • majör depresyon yaşayanlara verilecek tavsiyeler

    boşbeleş insanların işi falan değildir. milletin ağzına dolanan depresyon harici tıbbi, çok ciddi bir hastalıktır. ilaç kullanın, sizi seven insanlara kendinizi kapatmayın. çok karanlık olabilir ama bir gün değişecek. umudunuzu yitirmeyin. çok zor, çok kötü bir durum.

  • aykut erdoğdu'nun şehit tarık tarcan tweet'i

    bu twitte zerre kötü bir şey yok.
    edit: tamam konuşulmasın savaşılsın. ama savaş cigirtkanligi yapanlar siktirip gidecek. bu gencecik çocuklar degil. sanki 30 yıldır adam akıllı aklı basında insanlar oturdu konuştu da çözülmedi terör sorunu. ulan 30 yıldır zaten savaşıyoruz ha beynine sictiklarim. doymadınız mı.
    edit2: teroristle konuşulsun, pkk bir teror örgütü değildir yazmıyor burada. bu entryi sahibi 26 yıllık ömründe şehitlerin ne hikmetse hep sıvasız evlerin gariban cocuklari olduğunu merak etti. yanı siktirin gidin. oğlunu amerika'da okutup benim ülkemi rus müstemlekesi yapmaya çalışan amirallere karnımız tok bizim. el birliğiyle ülkemin içine sictiniz. yeter. artık yeter. siz salak herifler 14 yaşında bir kürt kızının kendi isteğiyle dağa çıkıp terorist olduğunu düşenecek kadar aptalsanız benim size yapabilecek bir şeyim yok. bizi bir rahat bıraksanız biz yaşayacağız da olmaz tabi. ağababaları doymadı kana zenginliğe. istiyorlar, yiyecekler, kanatacaklar, ısıracaklar. nasıl olsa bayrak,ülke,din tamam.