leyla ile mecnunun arasina giren ile52
profili

  • cübbeli ahmet'in ekrem imamoğlu'na verdiği ayar

    twitter'da "cüppelinin saplaması" demiş herif. şimdi kardeş hatırladığımız kadarıynan çok da saplayacak bir alt yapısı yok hani ;)

    binali'ye oy istedi olmadı. kurum'a oy istedi yine olmadı. ekrem başgan sandıkta sağlı sollu tokatlıyor alayınızı, hala "imomoğlono oyor vormoso" diye ağlıyorsunuz. ulan binali bile açtı tebrik etti adamı, siz de artık biraz hazmedin şu 3 kez üst üste yenilginizi.

  • türkçülüğün ölmüş bir ideoloji olması

    biz türkler öldük mü de türklük ölsün lan?

    öyle burası müslüman yurdu, tüm müslümanlar buraya gelebilir diyorsunuz diye, buranın türkler tarafından alınmış ve kurulmuş bir devlet olduğu gerçeği değişmiyor. güç sizde diye doldurabiliyorsunuz iti kopuğu ülkeye o kadar.

    senin hiç bir müslüman kardeşinin ülkesinde hakkın yokken, hepsinin senin ülkende hakkı varsa, sen bence ölenleri karıştırıyorsun. ölen türklük değil aslan parçası(!) köhnemiş olan ümmetçiliktir bir daha düşün istersen.

  • japonya'da şinto tapınağına saldıran göçmen

    la amklarım hadi batı bizi geri bıraktı, batı gavur, batı kafir diyorsunuz anladık da, japonya ne alaka lan?

    şintoist olm adamlar, doğada her şeyin bir ruhu ve tanrısı olduğuna inanıyorlar. siz bırakın müslümanlara zulüm ediliyor masallarını ve açıkça söyleyin "islamdan başka hiç bir inanca yaşam hakkı tanımıyoruz, varsa da yok etmek istiyoruz" diye herkes anlasın. ondan sonra huzur islamda, hak din bilmem ne diye millete martaval okuyorsunuz.

    sen herkese saldırıyorsun ama kimse ses etsin istemiyorsun. biri sana saldırınca islamofobi, islam düşmanları bilmem ne diye kendini yırtıyorsun. vuruyorsun vuruyorsun, vuruyorsun sonunda karşıdaki yeter lan diyor sana vuruyor, hemen anında "allah'ım bu zulüm ne bitecek" diye duyar kasıyorsun.

  • metrobüste kadının üstüne ejakülasyon olan şahıs

    gözleri çekik olduğuna göre afgandır bu orospu çocuğu. otobüsteki hırta sinir oldum ben, oy verenlerle ne alakası var diyor. e be daltırrek demezler mi adama "mültecileri göndereceğiz" diyenlere değil de "biz göndermeyeceğiz, alıyoruz almaya da devam edeceğiz" diyenlere oy vermedin mi diye?

    suriyelilerin bu ülkeyi sessizce istila etmesinde, hükümet kadar oy verenlerin de sorumluluğu var. hiç öyle ne alakası var çekmeyin sakın. inadına diye diye hediye ettiniz koca ülkeyi, alın bu sapıkları da götünüze sokun şimdi.

    edit: başta kullanılan tatar kelimesi gözlerin çekik olmasını belirtmek amacıyladır, orta asya tatarlarından bahsedilmemektedir.

  • btk'nin 15 vpn servisini kapattırması

    her gün sırf bir kişi (senin benim gibi sıradan bir ademoğlu) istiyor diye özgürlüklerimiz gün geçtikçe kısıtlanıyor. ileri demokrasi denen şey meğerse, yeniden bir ailenin tebası olmakmış amına koyduğumun ülkesinde.

    siz zaten türk katili somali'li iti yakalamaya çalışmayın, türklere hayatı daha ne kadar zehir edebiliriz onu düşünmekle harcayın zamanınızı.

    her türlü yasağa "devletin bekası" bilmem ne diyenin sikerim dalağını artık. böyle diye diye ülkeyi kuzey kore demokratik halk cumhuriyetine çevirdiniz amk kraldan çok kralcıları sizi.

    not: ben gireceğim abicim, istediğiniz kadar yasaklayın. pornoma da bakacağım, engellediğiniz ve duyulmasını istemeğiniz haberleri yapan sitelere de gireceğim. oy verenlerinizin aksine ben köle değilim.

  • bugün nasıl hissediyorsun

    bok gibiyim çünkü depresyondayım. bir okb denen illet bastırıyor ki harbiden yoruyor. hayat devam ediyor mu dersen, bir şekilde ediyor.

    istemediğim ve sevmediğim şeyleri yapmaktan nefret ediyorum. içine çekilirken karşı koyamadığınız şeyler vardır hayatta, benimki bildiğin hayatımın gerçeği oldu. neyseki ölüm var, en azından onun üzerinde irade sahibiyim.

  • letonya milli marşının konya'da ıslıklanması

    konya amk, nefret edecek bir şey bulamasınlar, birbirlerine saldırırlar. bu hükümetin 22 senedir güddüğü "müslüman olmayan herkes düşmanımızdır" fikri türk halkının yarısında çok pis yer etti.

    adamlara diyorsun ki kardeşim bunlar yabancı ama bize hiç bir zararları olmamış. bunlar da "olsun gayri müslim değil mi gebersin amk, allah öldürün diyor" diyorlar, bu nasıl bir öfke lan?

    cihanda bir biz vardık, bir de küffar manyaklığını şiar edindiniz iyice.

    tanım: sözde hoşgörünün başkenti konyalıların şaşırtmayan sebepsiz kinciliği.

  • eyyam-ı bahur

    gavur-u amır

  • enver paşa

    şu "sen yine hayal et, biz yine ölürüz" gibi duyduğum en malca sözü paylaşıp duranlara hayret ediyorum. sen hayatında seni dondurarak öldürecek bir soğuk hissettin mi lan hiç? yazlık kıyafetlerle rusya soğuna gönderilen resmi 78 bin, resmi olmayan rakamlara göre daha fazla türk evladını bile isteye ölüme gönderen ve devletin işgalini hızlandıracak seviyede orduyu zarara uğratan (malum bu askerler ağaçta tek mevsimde yetişmiyor herhalde) sonrasında hiçbir şey olmamış gibi hayaller kurmaya devam eden birini sevemem, kimse kusura bakmasın. gözümde 2. abdülhamit ne kadar zarar verdiyse ülkeye, bu zat da aynı oranda vermiştir. türklük evvela yurdunu, milletini sevmek ve düşünmektir. öyle bu vatanın evlatlarını sebilhane bardağı gibi harcamak değil. tamam vatan severliğinden şüphemiz yok elbette, ancak hayallerin vatana zarar veriyorsa kardeşim, birilerinin gerçekleri söylemesi lazım. asker önce senin vatanına lazım, turan meselesi o anki düşünmen gereken şey değil. eve lazım olan camiiye haramdır demişler.

    edit: imla

  • ülke bitti hiçbirimizin kurtarma şansı yok

    bir seçim önümüze saçma sapan tanımadığımız, etmediğimiz ekmeleddin denen herifin birini çıkartıp oy verdirdi ve kaybettik.

    bu seçimde de son seçim denirken, ilk turda almamız gerek denirken bu güne kadar hiç olmamış bir şeyi yapıp kendini zorla aday gösterip, elin akp'lilerine oy verdirdi ve yine kaybettik. sen 75 yaşındasın dayı ne kadar ömrün kaldığı belli bile değil, ancak bu ülkenin 20 30 40 yaşında insanlarının geleceğini kararttın iğrenç dayatmalarınla

  • 10 temmuz 2023 türkiye'nin isveç'e onay vermesi

    hahaha dön baba dönelim, o değil de sabah burada yıkama yağlama çeken aktroller nerede?

    al sana yeni bir "şunu yapmazsınız bu olmaz, bunu vermezsiniz şunu alamazsınız" dedikten sonra ne istedilerse verilmesi durumu daha.

    neyse oy verenleri ilgilendiren bir şey yok. sonuçta oy verdikleri kişiler aya yol yaptık desek inanırlar diyor kendileri için.

    o değil de ümmet beyblade oldu yemin ederim.

    not: bu şekilde yönetilmek gücüme gidiyor artık. sevr'i şak diye kabul eden osmanlı gibi, bütün dünya ama tehdit ama para istediği her kapitülasyonu kabul ettiriyor bu hükümete. vay amk böyle işin, 100 sene sonra döndük aynı yere geldik. lan atatürk'e bok atanlar, siz atatürk'ün taşşağını yiyin lan kaşık kaşık.

  • euro ve dolar'ın 25 tl'yi geçme ihtimali

    bu saatten sonra ekonominin başına adam smith'i getirseler hava gazı. toplamda 1.2 trilyon dolar borcu ödesinler önce.

    neyse hamd olsun durum fena değil, açızz geberiyozz diyenler düşünsün artık ;)

  • yabancıların türkleri arap zannetmesi

    bundan daha garip olan bir şey varsa o da türklerin dünyada arap zannedilmekten duyduğu sapıkça mutluluktur. başlığı görünce yaşadığım bir olay geldi aklıma. 2009 senesiydi üniye yeni başlamışım görüntülü chat yapıyoruz yabancı kızlarla. yanımda yasin dediğimiz muhafazakar bir eleman var. kızlar bizim arap olup olmadığımızı sordu, ben sert bir dille yok öyle bir şey derken, bu geri zekalı elhamdulillah evet evet dedi. ben de döndüm ekrana yok öyle bir şey biz türküz dedim, bu mal hala diretiyor evet evet diye, neyse sonunda kızlara bakıp ben türküm bu yanımdaki idiot arap demiştim. kızlar gülünce bu bayağı bozulmuştu, uzun süre surat yaptı mal. ne diyim amın feryadı sen araplıktan memnunsan o senin sorunun, ben türküm utanacak bir şey de yoktu. hayır anne tarafında moğol var lan bizde, ne arabı aq?

    not: yasin burayı okuyorsan şunu bilmeni isterim, biz sana hakaret olsun diye mal demiyorduk. sen zaten bu tarz hareketlerinden ötürü malın tekiydin.

  • mustafa kemal atatürk'ün 4k videosu

    adam bir klaslık ölçütü yemin ediyorum. adamın doğal hali, her hareketi birbirinden karizma.

    vay be, sen cepheden cepheye koş, anadoluya sıkışmış osmanlı'nın düşünmeden kabul ettiği, türk halkını avrupaya sınırsız süre köleleştirecek olan sevr paçavrasını yırtıp at, 100 sene sonra iki tane gavat kalksın "atatürk ne yapmış" desin. ebenin amını yapmış daha ne yapsın amk faydasızları.

  • erdoğan bir dönem daha kalsa ne kaybederiz ki

    anayasa değişicek, iptal olduğunu sandığınız asrika denen resmi dilinin arapça olduğu islam devleti tekrar konuşulmaya başlanacak. mülteciler artık bu ülkenin kalıcı vatandaşı haline gelecek, ileride vay be bir zamanlar burası türk ülkesiydi diyeceksiniz. tüm kurumlardaki aile şirketi yapılanma daha da derinleşecek ve bundan yakınanlar adaletin şevkatli(!) yüzüyle karşılaşacak. ekonomiye, pahalılığa girmiyorum bile (nasılsa yönetenler iyi yaşasın biz duru suya ekmek banarız diyen öküzler var). cumhuriyet tamamen bitecek, rejim tamamen ufak bir kaç ailenin elinde olacak. bir de şeriarla soslanırsa off yeme de yanında yat. işte gibi gibi gibi, sen daha diyorsan ne olacak diye iyi gelmişsin bu yaşa.

    bunlar benim fikirlerim sadece, isteyen ekleme yapabilir üstüne.

  • enkazda ölen kızının elini bırakmayan baba

    serpil (gerdan) hanıma sormak istiyorum, şu adamcağız enkaz altında değil (kendisi böyle söylediği için yazdım) nasıl başının çaresine baksın? evladının naaşının elini bırakamıyor, ne yapsın mesela sizlere göre.

    "görüyorum ki çaresizliği tatmamışsınız hiç hayatınızda..."

  • tadıbu vs nutella vs banada vs nuga vs saralle

    eski sarelle olsa alayını tokatlar.

  • pahalılığın nedeni cumhurbaşkanımız değil imamoğlu

    bilimle açıklanamaz bir olay lan. büyü filan bu ya. yok yok vallahi ciddiyim, sihirli bir şey oluyor herhalde. ben böyle angutluk görmedim, la havle vela kuvvet.

    lan alın beni bu ülkeden, mantık seviyesi gittikçe düşüyor, sağlıklı beslenmenin düşmesine orantılı olarak. bunlar bir de oy veriyor akıl alır gibi değil amk.

    (bkz: mal değneği)
    (bkz: zeka geriliği)

  • ıraklı tarafından tacize uğrayan genç kız

    seçim kaybedilirse bundan böyle ortadoğudan gelen her amip, türk kadınlarına istediği gibi konuşma hakkı görecek kendinde. zaten kadınlar da kapanmak zorunda kalsın diye, örtülü desteklendiğine yemin debilirim bu iğrençliğin.

    avrupaya laf söylüyoruz da, bu ortadoğuluların küstahlığı ve kendilerini birilerinin uyguladığı politikalar yüzünden bizden üstün görmeleri iğrenç boyutlara ulaştı. hayır sen kimsin amk yavşağı, siktir git ülkende kal o zaman. senin haddine mi türk kadınına laf söylemek hırt?

    edit: lan isozher iti! bizim anamızda belli, babamız da. piç diye de, orospu çocuğu diye de sizin gibilere derler, namussuz para karşılığı memleketini ortadoğululara satan türk düşmanı, allahsız kitapsız paraya tapan satılıklar sizi.

    görsel

  • atatürk'ü sevmeme hakkı

    bu ulusoy60 azgını büyük ve ağır atatürk düşmanlarından. sorsan ülkeyi bu hallere düşürenler muhteşem yöneticilerdir. hatta sorsan ülkesi işgal altındayken 18'lik kıza nikah basan vahdettin bile kahramandır bunun için.

    sizin gibi vatan hainleriyle dün de mücadele ediyorduk, yarın da mücadele edeceğiz. yeni nesiller kimin hain kimin kahraman olduğunu her zaman bilecek koduğumun arapçı türk düşmanları sizi.