panchatantra9
profili

  • afra saraçoğlu'nun güzel olmaması

    orijinal hali ektedir.
    görsel

    sadece şu an gördüğüm:
    burun yaptırılmış
    çene sivriltilmis
    elmacık kemikler eklenmiş
    ve yüz gerdirilmis

    +amme hizmeti olarak şu linki bırakıyorum.
    sosyal medyada gördüğünüz her şeye inanmayın

  • 30 yaşını geçtiği halde seçici davranan kadın

    valla ben burada arzuladığım nitelikleri yazarken sözlük erkekleri yaş kaç, diyordu. 32- 33 diyince taşsak geçiyorlardi. hem uzun yakışıklı hem zeki bilmem ne, nahh diyorlardı. kocam, 190 küsür, öss'de 1981. olmuş mesela. iki üni bitirmiş, baba parasıyla vakiflarda değil zekasıyla odtü 'de okumuş ilkinde 2.de % 100 burslu bilkent'te üstelik master, doktora da var.

    sonuç; arzu ettiğim niteliklerin daha da fazlasına sahip biriyle 34 yaşımda evlendim, sözlüğe kalsam naahtii, naannikk:)

    duada bile ayrıntı önemlidir, daha çogu varsa inanan bir insan olarak da sahibinden istiyorsanız her şey mümkün.

    insanların kriterlerinin olması doğaldır. verecek olan dilerse verir.

  • erkeklerin farklı kadınları dölleme içgüdüsü

    çok affedersiniz ama naylona boşalanlar sosyoloji kasmasın ya. komik değil.

  • dış görünüşün her şey olduğu gerçeği

    en az dış görünüş kadar etkili olan diksiyon, hitabet, beden dili, ikna yöntemidir.

    bir şey anlatırken dinlenebilmek gerçekten çok önemlidir. kendinizi dinletebilmeli ama bunun için gönüllü olmak yerine başkalarının sizin konuşmanizi istemesi.

    saglikli bir iletişim günümüzde çok önemli. duruşunuz, posturun düzgün ve dik olması, göz teması, bedenini konuşurken enstrüman gibi kullanabilmen- karşındakinin beden dilini iyi analiz etmen- ortama ve konuya hakimiyet, algiyi yönetebilme, güler yüz. bunlar olduktan sonra çok şey olur.

    ıs hayatında da sosyal hayatta da ikili ilişkilerde de alır yürürsünüz. her ortamda her cevrede bulunabilirsiniz ustüne bir de psikolojik savaş hilelerini öğrenip manipülasyonun anasını aglatirsaniz kimse karşınızda duramaz , şaka şaka manipülasyon yok;) içeriden ve dışarıdan her anlamda kendimizi donatabildigimiz kadar donatıyoruz ki zırhımizla dokunulmaz olalım.

  • kadınların dişil özelliklerini kaybettiği gerçeği

    başlığı görünce aklıma geldi. martin eden adlı müthiş yapıtta jack london der ki:

    "o kız da aynı. ancak sert olarak tanımlayabileceğim gözlerini gördünüz. hiç kimse tarafından korunup kollanmamış. hep kendi başının çaresine bakmış. kendi başının çaresine bakmış bir kızın gözleri yumuşak ve kibar olmaz, mesela...

    mesela sizinki gibi olmaz.""

  • bir kadının kaliteli olduğunu gösteren detaylar

    yine tüm yalancılar toplanmış tabii yalanciyi zkmiyorlar.

    paragraf paragraf anlattığınız eğitimli görgülü hanımefendi iyi aile kızı olanlar sıkıcıdır. gidip nerede aşufte ve verebiltesi yüksek varsa ona koşarsınız varos varos ve 3 g ile iyi aptal numarsı yapması yeterlidir. evli olsanız o ideal kadından sıkılıp bu asuftelere koşar yazar ya da stalk yaparsınız....lafa geldi mi eğitimli kültürlu bikbik..

    kaliteli kadın bu 2 yüzlü sırtlanları tipinden tanıyıp asla yüz vermeyendir ne arkadaş ne sevgili ne başka bi şey. kaliteli hatunlar, bunların takıldığı semtlerde mekanlarda bile oturmazlar burası ibis dolu diye.

    ıyi geceler destekli salllayin.
    burada 40 kişiyiz birbirimizi iyi biliriz.

  • damat adayına verilen altın listesi

    böyle kerizleri bulmak ciddi başarı biz iş güç sahibi kadınız onda birini bile istemeyiz bunlar nereden buluyor diyenlere sırrını veriyorum;

    hemen kapanıyorsunuz! türban tunik yüksek topuk! mahçup aile kızı halleri... dini bütün göstermelik namaz niyaz...bir adet jinekolog. tabii işlem adınıza değil.

    fakültedeki yollular 'ne keriz yoldu böyle. kasnak yuvarlandı elek oldu! eski orospular melek oldu. necip milletimizin ataları hep haklı görüyorsunuz.

    bekareti kutsamaya devam ettikçe erkekler, böyle duduklenecek. ayryca

    (bkz: öküz alırız o paraya öküz)

  • soğuyan kadını geri döndürmenin yolları

    arkadaşlar, allah rızası için saçma salak şeyler yazmayın.
    bıktık bu beylik laflardan ya. önce bir düşünün sonra yazın.

    "kadın soğumuşsa asla dönmez" ne demek ya? siz erkekler dönüyor musunuz soğuduktan sonra?

    "eski tadını vermez, bırak gitsin." böyle diye diye hem kendinizi hem karşınızdaki insanları çürüttünüz resmen. kıçımı kaldırayim, biraz eempati yapayım, anlamaya çalışayiyim, uzlaşalim, gönlünü alayım.... bunların hiçbirini yapmayın, eski tadını vermez dimi? giderse gitsin... işinize geliyordur belki de?

    gitmezse mal zaten cinsiyetsiz yazıyorum, kusura bakmayın.

    bu zihniyetle kimseyle ilişik kurmayın siz valla. direkt ne lazımsa söyleyin geçin. milleti ruh hastası ettiniz post-modern çağın bencil ruhları, çabasız faydasız tipleri.

    soğuyan hiçbir şey yeterli ısı olmadıktan sonra ısınmaz.
    gördüğüm kadarıyla sizdeki potansiyeller ısıtmaktan ziyade soğutmak üzerine, maşallah. sizi aşar bu mevzuular, yatın uyuyun.

  • asla affedilmeyecek insan

    affedilmeyen insanın yük olduğuna inanmıyorum.
    iyi niyetimi suistimal edip en olmadık zamanlarda en olmadık şeyleri yapanların iki cihanda da yakasındayim. ben boş bulunup affetsem bile tanrım sen affetme diye dua ederim.

    mühim olan dersini alıp önüne bakmak, intikam kovalamak yerine denk geldi mi vurduğun yerden inletmektir. neticede acelemiz yok. ihanet bir anda mi oluyor ki ödeşmek hemen olsun?

    siz affedin onlar da aynı hataları başka insanlara yapmaya devam etsinler. aferin!