vecihi ile fikret7
profili

  • türkiye'de normalmiş gibi görülen anormal şeyler

    yazılmışsa affola, aradım mamafih bulamadım. benim en sinirime dokunan ve nasıl bu kadar normalleştiğini anlamadığım şey insanların yolda, toplu taşımada vs yüzünüze dik dik bakması, sizi süzmesi. bir niyetle yapılmıyor çoğu zaman sanırım, sadece öyle bön bön bakılıyor. medeni bir toplumda bu çok ayıptır, bizde alışkanlık.

  • ben aşı oldum sen de olacaksın terörü

    kararına saygı duymam için o kararın sonuçlarının sadece seni bağlaması lazım. öyle olsaydı senin sefil hayatın ve fikirlerin umrumda olmazdı zaten. ama burda durum öyle değil. gerçi bu da belki yüz kere anlatıldı her yerde, hala anlamıyorsanız ya da anlamak işinize gelmiyorsa ümitsiz vakasınız.

  • kendinden 24 yaş büyük bir kadınla evlenmek

    yaş farkını geçtim de sen kendin daha çocuksun. 22 yaşında evlenilir mi? önünde uzuun bi hayat var kardeşim, dertsiz başına dert alma yoluna git.

  • ibb sosyal tesislerinde bira satışı

    ben sahil kentinde büyüdüm. çocukluğumda -90lar- tüm çay bahçeleri ve belediye tesislerinde bira satılırdı. babam öğretmen, tüm öğretmenevleri ve milli eğitimin işlettiği plajlarda da alkol satılırdı. emekli öğretmenlerin veda yemekleri öğretmenevinde yapılırdı ve şarkılı türkülü eğlenceler olurdu. liselilere masal gibi gelebilir ama bunlar gerçek.
    neymiş belediye alkol satarsa oy kaybedermiş, tartıştığımız şeye bak. allah belasını versin böyle ülkenin.

  • kadınlık oranım yüzde 99.9'a çıktı

    zamanında burun ameliyatı olabilmek için duvara kafa atıp burnunu kıracak kadar dış görünümüne takıntılı bir insan için anlaşılır bir beyan. standart ezik.

  • tacize uğradıktan sonra bayılan kütahyalı kız

    tacize uğrayan kadının hissiyatını bir erkeğin anlaması imkansız.
    normalde cevval, hakkını arayan, lafı gediğine koyan biri olarak bilinirim ve doğrudur da. yeri gelir adamın ağzına ederim, hiç çekinmem. gel gör ki taciz anında çok sessiz, çok naçar kalıyorum ben de. bunun sebebi nedir, psikolojik altyapısı nedir bilemiyorum. çok net olarak hissedilen tek şey aşağılanmışlık oluyor. adam seni durduk yere aşağılıyor ve sen karşılığını veremiyorsun. hani biri sana tokat atsa sen de atarsın ödeşirsin. ama tacizciyi nasıl cezalandıracaksın, yaptığı şeyin erkek tarafı için bir karşılığı yok. dövsen sövsen yine yetmez, karşılık gelmez.
    kızcağız belli ki zaten kapalı bir çevrede yaşıyor, korunaklı bir hayatı var. sarsılmış, dengesi bozulmuş. hani dallamanın biri çıkıp da "bir elleme ile de bayılır mıymış insan" filan derse diye söylüyorum, bayılır kardeşim. çok asap bozucu bir şey, tarifi imkansız.

  • özlem yıldız'ın çok ciddi birlikteliği

    para için tipsiz tipsiz adamlara yapışan agresif kaşlı hanımın über ilişkisi. eski kocası da tuvalet fırçasına benziyordu.