feysbuktaki komik yorum21
profili

  • hakan şükür

    jardel geldiğinde hem basın hem de taraftarlarca mumla aranan futbolcuydu hakan şükür. herkesi o dönemi bilmiyo sanıyonuz ya sallayın gitsin anasını satayım.

    4 yıllık galatasaray'ın sisteminin en önemli unsuru tam sahada presti. (şimdi gegenpress deniyor ya işte tam ondan, o dönemler tam saha pres denirdi). bu baskıyı başlatıp ileride yöneten futbolcu ise hakan şükür'dü. jardel müthiş bir golcüydü ama bunun dışında götünü bile zor kaldırdığı için sırıtıyordu.

    ayrıca takım sıkışınca yeri gelir hakan'a topu şişirirdin dönen topu da müthiş baskıyla alırdın. yaptığı koşular ile de o orta sahaya müthiş boşluklar yaratırdı.çok pozisyona girer ama epey de kaçırırdı tabii.

    fetöcü bir yavşak diyebilirsiniz haklı olarak. fetullah denen pezevengin dibinden hiç ayrılmadı. kişiliği de bence sorunluydu. ama futbolculuğunu ve türk futbolundaki yerini burak ile nihat ile falan kıyaslarsanız hassiktir derler adama.

  • malatya adıyaman savaşı

    (bkz: kayısı pınarı harekatı)

  • galatasaray

    sanıyorum bi 10 senedir falan 10 kişi kaldığı zaman sanki 7 kişi kalmış gibi top oynamaya başlayan takım. tamam takım 10 kişi kalıyor elbette bi sıkıntı çekersin ama ne olursa olsun bu kadar oyun bu kadar çökmez. rakip kim olursa olsun istisnasız her maçta böyle oluyor. hadi derbi falan olur veya avrupa maçı olur anlarım ama iç sahada kendinden zayıf bir rakibe karşı da 10 kişiyle defansa çekilme be kardeşim.

  • organize işler sazan sarmalı

    netflix'e gelmesi ile anlaşılıyor ki adı ile izleyiciye spoiler vermiş filmdir. 2 hafta boyunca bu boktan filmi para verip sinemada izleyen sazanları vurguluyormuş meğerse ismi ile.

  • galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi 11'i

    zapata
    cihan - burdisso - bouzid - çamdal
    barış - sarp - barusso - inamoto
    lukunku - batdal

  • sıla gençoğlu

    çıkardığı anlatsam geçer mi adlı şiir kitabında dünya edebiyat tarihine geçecek şiirlere imza atan kişi. yunus günçe ile bu kadar dalga geçilip bu kadının es geçilmesi de tuhaf.

    https://pbs.twimg.com/media/dueeuxkw4aarnew.jpg

    https://pbs.twimg.com/media/dueevobxkaah2rd.jpg

    https://pbs.twimg.com/media/dueeutkwaaactim.jpg

  • türk futbolunda yabancı sınırlaması

    heee geri gelmesi gereken uygulama aynen kardeşim. ülkenin leş topçuları 1 değil 5 kazanacak diye geri gelsin bu kural. götleri yiyorsa yurt dışına çıksınlar paşalar. işleri ne lan ? semih kaya'ya o kadar sövdük ma adam prag'a gitti. sen de burada oynayamıyorsan ve işine biraz saygın varsa oynayabileceğin yere gideceksin. illa barcelona, juventus falan mı olacak gideceğin takım.

    yalnız şu da var lucescu denen bunak herifi net şekilde bu kural kalksın diye getirmişler. dilinden düşürmüyo pezevenk bu bahaneyi. sanki shaktar'da ilk 11'de tonla brezilyalı oynatan babamdı. çağırmışlar. paranı verelim, 4 maça çık ve bunu sürekli dile getir demişler ve maalesef gene sınırlama gelecek 1-2 seneye.

  • ousmane dembele

    (bkz: dembele 150 milyon len mq)

  • nba'in yeni logosu

    adeta devrim niteliğinde bir değişikliğe maruz kalmış logodur.

  • fikret orman

    dünkü pankart mevzusu hakkında. ''stadlara siyaset sokulması taraftarı değilim.'' diyen başkan. mevzu bahis olan şey de ülkenin kurucusu olan atatürk.

    yala be başkanım.

  • rıdvan dilmen

    arda'yı yarım ağız eleştirip sonra savunmaya başlayan ve gazetecilere geçiren pislik herifin teki. bunlar muazzam bir çete olmuşlar. defolup gitmeden türk futbolu düzelmez.

  • aziz yıldırım'ın ışık eyigüngör'e tokat atması

    burada bile ''haketmiştir'' yazan dallamalar olduğu sürece fazla şaşırılmaması gereken çirkin davranıştır.

    aziz'in de artık bi tımarhaneye yatma vakti gelmiş ayrıca.

  • başakşehirli futbolcuların gazetecilere saldırması

    ama emre belözoğlu saha dışında melek gibi adam beyler. saha içinde agresifleşiyo yoksa dışarıda pamuk yemin ederim pamuk.

  • dwyane wade

    bulls'a gitmiş olan basketbolcu. bir diğer dış şutu olmayan rajon rondo ile beraber bulls'ta oluşturduğu guard rotasyonu ile birlikte tersten ''splash brothers'' yaratmış oldular diyebiliriz.

  • leicester city

    atletico ile kıyaslanması saçmalıktır. atletico dediğin takım ispanya'nın 3 büyük takımından biridir. tarihinde avrupa kupaları, la liga şampiyonlukları, ispanya kupası vb. bir sürü kupa vardır. doğru takım , hoca ve yönetim ile beraber liginde zirveye oynaması ve bunu devam ettirmesi süpriz değildir. ama leicester böyle değildir. ingiltere tarihinde fazla yeri olmayan, sıradan bir ingiliz takımı sonuçta.

  • canlı yayında sizin amınıza koyum diyen adam

    yıllar sonra program sunucusu nur viral tarafından inkar edilecek adam.

  • football manager 2016

    her yeni fm serisinde olduğu gibi galatasaray ile kariyer açtığım oyun. ilk yılı kısaca özetlemek gerekirse

    başta transfer bütçesi çok az veriliyor ama sonradan yönetime istek yaptığınızda bol keseden dağıtıyor dursun özbek. sezon başı maaş bütçesi falan kasıp zuculini'yi aldım sadece. defansif orta saha açığını kapatmak adına. ama sonra devre arasına doğru dursun 20 küsür milyon euro verdi. affer, lopez, lincoln vb. 18-19 yaşındaki elemanları kadroya kattım ama hepsi önümüzdeki sezon gelecek. şampiyonlar liginde barcelona - manchester united ve celtic li gruba düştük. buna rağmen son maç öncesi lider girdim (puanlar 8-7-7-6 idi) ama son maç barcelona deplasmanı olunca grubu 3. bitirip uefa'ya kaldık. uefa'da 2. turda wolfsburga'a elendik.

    lig boyunca sneijder sürekli sakatlandı. bi 6 hafta, bi 4 hafta, en sonda mayıs gibi 3 ay gitti. sezon başı selçuk'un ayağı kırıldı. ama jose onun yerini fazlasıyla dolduruyor. ligde son 7-8 hafta doğru düzgün maç kazanamayıp şampiyon oldum 67 puanla şaka gibiydi. ki son maçı da trabzon deplasmanında kazandık.

    kupada full yedeklerle çıktığım sezonda hatta gruplarda boluspor'dan 5 yememe rağmen şampiyon oldum. hiç böyle kariyer geçirmemiştim amk. bok gibi oynayan takım 2 kupa kazandı. bu kadar gerçekçi olmasını da beklemiyordum*

    taktiğim 4-2-3-1 veya sneijder yoksa 4-4-2 idi podolski'nin de forvet oynadığı. burak leblebi gibi gol atıyor. 27 gol attı galiba ligde. podolski de 14 gol 12 asist gibi bişey yaptı. sneijder de oynayabildiği dönemde iyi katkı verdi.

    yeni sezon başlangıcında inter'den gelecek telles çapraz bağları kopardı aralık'a kadar olmayacak. dursun bu sefer 30 küsür milyon euro verdi. grosskreutz'u 18 milyona dortmund'a sattım. yerine san emeterio'yu almaya çalışıyorum. geçen seneden anlaştığım topçular gelecek. sol bek yedeği olarak atila turan'ı aldım. belki 1 tane stoper alırım.

    bir de sportif direktör olarak hakan şükür'ü atadım ve antrenörleri seçmesini istedim de istemez olaydım. 15 günde 20 tane falan antrenörü göreve getirdi. cemaatçiler işsiz kalınca takıma mı doldurdu naptı amk*

  • fernando muslera

    ''türkiye'nin gelmiş geçmiş en kazma forveti'' nden yediği 2 gol ile geçen yıl rakibinin şampiyonluğunu ilan etmesini sağlamış takım taraftarlarınca vasat ilan edilen kaleci.

  • robin van persie'nin sezonu kapatması

    (bkz: midyat seyfo gülün lan)

  • galatasaray'ın son 15 yıldaki en iyi kadrosu

    -------zapata---------

    cihan - bouzid - burdisso - çağlar

    barış - sarp - inamoto - carrusca

    ------christian - bratu-------