lalelide oturuyorum ben6
profili

  • 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı

    şekil yapınca yazdıklarının bir önemi olmuyor amk. fatih terim fenerbahçe yenilgisi ile o koltuğu bırakmaz genco. sen bir megafon al, ali koç'a yetiştirirsin maçtan sonra. farklı galip geleceğini düşünüyorsan da geçmiş olsun, git biraz daha masturbasyon yap uyu.

  • eibar fc'nin son 4 maçta la liga'da kalma ümidi

    hepimizin ortak ümididir. umarız kalan maçlardan yeterli puanı alır da la liga'da kalmayı başarır.

    eibar'sız la liga'nın geçmişini sikerim ben.

  • fenerbahçe için götümü tehlikeye atmayacağım

    bilenler bilir; dün akşam saatlerinde bir iddiada bulunmuştum : (bkz: beşiktaş napoli'yi yenemezse götümü kurcalayın)

    sağolsunlar, galibiyet için ellerinden geleni yaptılar ve masadan oturduğum gibi kalktım.

    şimdi gönül ister ki buna benzer bir totem yapıp fenerbahçe'ye galibiyeti getireyim, kupaya giden yolun kapısını açayım. ama hiç içimden gelmiyor. yani yine kazansın tabi de, fenerbahçe bu, güvenilmiyor. o yüzden bu akşamki maç için boşuna totem isteyen mesajlar atmayın.

    yo dostum yoo, o kadar da değil.

  • 25 ağustos 2016 uefa şampiyonlar ligi kura çekimi

    illa ki bir ingiliz takımıyla eşleşme hastalığı olan beşiktaş umarım bu hakkını leicester'dan yana kullanır. çünkü şampiyonlar ligi kuralarında nasıl bir ipnelik varsa manchester city'i çekersen otomatik olarak bayern münih'i de çekiyorsun. hep aynı grupta tontikler. arsenal de sürekli barcelona ile oynuyor, ikisi aynı anda gelebilir, gelmesin. tottenham üçüncü torbada olduğu için gelme ihtimali zaten yok. çünkü dinamo kiev de üçüncü torbada ve islam alimleri bu konuda buyurmuşlardır ki ; her kim ki bir çekilişte torbadan beşiktaş'ı alırsa , muhakkak dinamo kiev'i karşısına koyacaktır.
    bununla beraber şampiyonlar ligi olsun, avrupa ligi olsun bir portekiz takımıyla oynamadan kupadan ayrılmadığını da biliyoruz beşiktaşın. ne güzel tesadüf ki ; ikinci torbada da porto var

    kısacası şöyle bir tablo bekliyorum ;

    leicester city
    porto
    dinamo kiev
    beşiktaş

    hadi yine iyisiniz lan, yüzyılın en dandik grubunu oluşturdum size. bundan da çıkın artık amk.

  • gianluigi buffon

    uzatma anlarında kalede yaşanan tehlikeden sonra yakaladığı topla konuştu, bir şeyler söyledi. hemen arkasından durumu 2-0'a getiren golü attılar, sanki o golü atmasalar kazanamayacaklarmış gibi heyecanından, sevincinden gitti 100 metre koştu , çocuk gibi hoplayıp zıpladı.

    aha buraya yazıyorum ;

    bu adam takımının lideri olarak euro 2016 kupasını kaldırıp da efsane bir başarıyla kariyerini sonlandırmazsa bütün italya beni siksin, çizme götüme girsin.

  • türbanlı olduğum için sokakta aşağılanmam

    başlığı görür görmez "hah yine mağdur edebiyatı yapacaklar " diyip dalga geçmeye başlayacaklar bi zahmet okumasın. anlayacaklarını sanmıyorum zaten.

    oturdugum semtte başı kapalı pek insan göremezsiniz. kazara görüldüğünde de pek hoş bakılmaz kendisine. ben de onların duygusunu hissetmek için normalde başı açık birisi olmama karşın tamamen kendi çapımda sosyal bir deney yapmak adına bugün hayatımda ilk defa türban takıp çıktım sokağa.

    ve ne oldu biliyor musunuz ?

    20 senedir oturduğum yerde en yakın komşularımın bile belli etmemeye çalışsalar bile aşağılayıcı bakışlarını gördüm üzerinde. sormadılar sebebini ama içten içe "değişmiş" diye bakan gözlerini gördüm. güldüm sadece. ne değişmesi, ben aynı bendim.

    çıktım , 15 senedir alışveriş yaptığım markete gittim. necati abi bana " yahu ne oldu da taktın bunu, yakışıyor mu hiç sana, ailen bir şey demiyor mu bu haline " diye sordu görür görmez. bakar mısınız ? benim hür irademle verdiğim karar onun için nasıl da hatalı. nasıl da yanlış. tek doğru kendisinin bildiği çünkü.

    daha fazlasina gerek yok sanırım diyerek eve döndüm. emekli babamla karşılaştım. en yakınım ya bu insan düşünün. o bile görür görmez " bu ne lan, oyun mu oynuyon, sakalından da mı utanmıyon şerefsiz " dedi.

    bu çağda bu düşünce. yazık, gerçekten yazık.