holywoodtonight13
profili

  • melissa vargas

    eskiden de kadın voleybol milli takımı iyi oynardı aslında ama en kritik anlarda hep bölüm sonu canavarları egonu, boskovic gibilerine kaybederdik. ama artık bizim de bir bölüm sonu canavarımız var*. yürüyedur…

  • squid game

    --- spoiler ---

    son bölümü gerçekten tam anlamıyla yarrak gibi olan bir dizi. herif seni 3 kere bıçaklıyor, elinde bıçak saplanık kalıyor ama sen adamı bileğinden ısırıp bir tokat atınca herif pert oluyor. hele hele bıçağı kulağının yanından yere saplamak, artist artist son adımı atacakken durup, geri dönüp, gel köyümüze dönelim demeler resmen hassiktir çektirdi.

    ayrıca sen git bir sene boynca ne kızın kardeşine yardım et, ne pakinin ailesine yardım et, ne de her ne kadar orada baş düşmanın olsa da herifin annesine yardım et… anca ıssız adam triplerinde saçı sakalı uzat.

    resmen ilk 6 bölümü süper olup sonlarda sıçıp batıran dizidir.

    --- spoiler ---

  • ozan tufan

    2 maçtır takıma katkısı sıfır. her pası hatalı, baskı yok, koşu yok, hiçbir şey yok.

  • 26 mart 2021 dolar kuru

    ulan yeter lan yeter. elin avrupalısı amerikalısı cuma geceleri "oh tomorrow weekend, let's party tonight" diye eğlenirken biz "yine haftasonu geldi bakalım bu kez gece yarısı yine hangi felaketleri müjdeleyen resmi gazete çıkacak, damat mı gelecek, o mu gelecek, möntro'dan mı çıkıcaz, pazartesi dolar kaç olur" diye düşünmeye başlıyoruz.

  • ali babacan

    ali babacan benim gördüğüm başörtüsü istismarını tek başına akp’nin güdümüne bırakmamak istiyor. pastadan kendisine de bir parça almak derdinde. sonuçta akp’nin sıkışınca ilk sarıldığı can yeleği başörtüsü, biz gidersek 28 şubat geri gelecek lafları. bunun etkisini kırmak için farklı hissedarların olması muhalafetin işine yarar.

  • türkiye'yi suriye'ye savaşsız kaybettik

    fatih altaylı çok doğru bir tespit yapmış. bizler gündelik konularla, ekonomik krizle, siyasi meselelerle oyalanadururken en az 5-6 milyon mülteci bu topraklarda gün geçtikçe palazlanmaya devam ediyor. ciddi ciddi arsızlığın zirvesini yaşıyorlar. yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı istediklerini yapıyorlar. bu konu bir çok meseleden daha önemli ve daha ciddidir. 10 yıl sonra bunlar hak isteyecekler, daha kalabalık olacaklar, daha çok kök salacaklar bu topraklara. bu yüzden hiç yok din kardeşi yok savaştan kaçmış masumlar yok ensar mensar dinlemeden bu işi halletmeliyiz.

  • 5 aralık 2020 uğur şahin'in en zengin türk olması

    bilim ve teknoloji’nin inşaat ve rant ekonomisini nasıl silkip attığının resmidir. o kadar bina yapılacağına 1 tane böyle teknolojik ve bilimsel iş kurulsaydı şuanda böyle olmazdık.

  • 18 kasım 2020 ali babacan gezi parkı açıklaması

    alo fatih olayındaki fatih’in hala fatih altaylı olduğunu sanan kitleye bunu anlatmak kolay değil.

  • selçuk tepeli

    an itibariyle eski sağlık bakanı recep akdağ’a “onu bilmiyorum bunu bilmiyorum diyecekseniz yapmayın bakanlık kardeşim” diyerek yüksek frekanslı bir çıkış yapmıştır.

  • 31 ağustos 2020 mansur yavaş tweet'i

    --- spoiler ---

    sevgili aybüke,

    sizler benim kendi evlatlarımdan ayırmadığım çocuklarımsınız. ancak bir tabak aşure isteyen temiz yüreklerin bile hedef gösterildiği bir ortamda sizlere cevap vermekten çekinir oldum.

    sevgi, kötülükten daima üstündür. biz hep sevgiyle kalalım.
    --- spoiler ---

    https://twitter.com/…tatus/1300340902246965248?s=21

    o kötülükleri hep beraber boğacağız başkanım.

  • şanlıurfa'nın ülkeye en büyük faydası

    şanlıurfa kadar kuru kalabalık, eğitimlisi de eğitimsizi de cahil, üç kağıtçı ve şark kurnazı bir yer yoktur heralde.

  • muharrem ince

    biz kendisini yalovalı fizik dahisi hipertansiyon muharrem ince beyfendi olarak sevdik. ancak seçim gecesi “adam kazandı” söylemi ve bir gün sonra chp başkanlığı için açıklama yapması ile başlayan süreçte popülerliği aşağı doğru ilerlerdi ve bugünlerde yeni parti kuracağım çıkışı ve chp ve yönetimi için yaptığı açıklamalar ile “bi sus be allahın cezası adam” seviyesine (ne yazikki üzülerek söylüyorum ama) son sürat ilerliyor.

  • 8 haziran 2020 devlet bahçeli açıklamaları

    (bkz: bahçeli'nin ülkeye ne faydası var merak ediyorum)

    yine ülkeye hayrı olmayan bir konuda işaret fişeği bahçeli'den geldi.

    edit: yazar kaynak belirtmemiş buyrun