cumbrillo13
profili

  • neden sevgilin yok

    ortalık piremses kaynıyor. çoğunluk şizofren gibi. böyle ortamda bırak sevgili olmayı, dişiler ile sıradan arkadaşlık yapmak bile imkansız hale geldi.

  • 9 ekim 2022 türkiye angola ampute futbol maçı

    kardeşim, mal mısınız angola milli marşını ıslıklıyorsunuz? yine gereği yok da, hadi fransa amerika ingiltere israil marşı ıslıklasanız anlarım. angola gibi kendi halinde sömürülmüş bir afrika ülkesinden ne istediniz? kafayı mı yediniz siz?

  • yeni neslin leş gibi olması

    işleri güçleri sabah akşam moron gibi bilgisayar başında oyun oynayıp adına da gamerlık diyerek bunu bir meslek gibi gösteren, tek hayalleri dünyayı gezmek, youtuber veya instagram fenomeni olmak olan, bunları da kendisinden önceki kuşakların muhteşem mühendislik başarıları olan aletler ile yapabilen, birçoğu seks ve uyuşturucu müptelası olmuş, gerçeklerin farkına varamayan yarı şizofren, profiline gökkuşağı koyunca kendisini elit ve çok bilimsel zanneden bitik tiplerin leş gibi olması olayı.

  • 2021'de hala kraliyetle yönetilme çomarlığı

    halen yönetime karışmıyor sembolik diyenler var. adamlar toprak ağası kardeşim. farkında değilsiniz galiba. sen o ülkelerde ev veya arazi aldığın zaman belli bir oranda bu tiplere ödüyorsun. adı derebeyi değil diye, duke veya duchess'ler 'ay çok elit hihi' geliyor saftiriklere. vatandaşları da 21. yy. makyajlı aganın malı.

  • mehmet ali çelebi

    --- spoiler ---
    chp olmasaydı şu anda muhtemelen bir pazarda sebze satıyor olurdu
    --- spoiler ---

    yukarıda birisi yazmış. utanmazlığın son noktası. merak etme, bu adam askeri liseyi birincilik ile bitirmiş bir asker. aldığı tazminat sülalesine yeterdi. en kötü zindanda namusu ile hayatını kaybederdi

  • cemaatin rte'yi görünce namazını bozması

    namaz kılmıyorlar o esnada, hoca bir şeyler okurken oturuyorlar. cahil cahil başlıklar açmayın.

    edit. siz ergen misiniz yoksa troll mü? yok alttaki ifşalamış falan. oturma eylemini yazmadığım için düzelttim sadece. alttaki ergen üstte görünmek için sadece nokta koyup girdi yazdı. ardından aklınca bana laf sokmak için düzeltti. niye? üstte görünecek ya. kafayı yemişsiniz favori almak için. sizin gibi ergen olsam, o nokta girdisini ss alırdım ama manasız şeyler.

  • instagram'ın fokur fokur sahte koç kaynaması

    isim analisti yazıyor birisinde. zamanında bu típ birisine denk geldim. adımı söyledikten sonra, sen bu ismi değiştirmelisin demişti. sktr çekmiştim hemen. hastalıklı tipler. milleti öpüyorlar.

  • 7 eylül 2020 fox ana haber

    hayatta her şeye 5 dakikada karar veren tipleri gösteren haber bülteni. ben bu adamı tanımam etmem ama bir durun be kardeşim. bir haftadan önce anlaşılmaz. istersen cumhurbaşkanı ol, ilk zamanın heyecanlıdır.

  • doktorların instagram hesabının dr ile başlaması

    türkiye gibi, kezbanı bol, etiketin önemli, sen kim köpek kültürünün yaygın olduğu geri kalmış ülkelerde yaşanan sıradan durumlardan birisidir.

  • istanbul'un 1 numaralı simgesi

    simge demek en iyi tarihi eser demek değildir. london eye dediğin şey yalandan bir dönme dolap ama şehrin sembollerinden birisi. istanbul için boğaz ve boğaziçi köprüsü'dür. yerli olsun yabancı olsun istanbul denince akla gelen ilk şey iki kıtanın birleşimidir.

  • temmuz 2020 etiyopya'nın yürek yemesi

    etiyopya tarih boyunca bağımsızlığını kaybetmemiş ve sömürge olmamış tek afrika ülkesidir. hani şu 1500 yıl önceki habeşiştan var ya, o etiyopyadır işte. buradaki cahiller ise maalesef küçümsüyor.

    edit. silmişler.

  • 319.780 tl'ye organizasyon düzenlemek

    birazdan karşı tarafın yedirdiği paraları anlatacak ad hominem tayfa gelecektir. bizim gibi iki tarafı eleştirenler, kendi grubu içinde al gülüm ver gülüm yapan bu insanlar tarafından bertaraf ediliyor maalesef. olmaz olsun böyle siyaset.

    edit. al işte, bunu yazarken, adam saray demiş.

  • arabanıza otostopçu alıyor musunuz anketi

    güzel bir başlık olabilirdi ama ergen ergen 'hiç otostopçununkini aldın mı' yazan birisini ciddiye almam.