terelelli akademisyen11
profili

  • seksin altın kuralı

    bebek gibi sevip düşman gibi sikmektir.

  • herkes biribini aldatıyor

    (bkz: günaydın) eskiden parası olan parasıyla, parası olmayan karısıyla oynar derlerdi .devir değişti artık parası olmayan başkasının karısıyla herifiyle oynuyor.parası olan zaten başkalarının karısıyla oynuyor onu o yüzden yazmıyorum o ek olarak parasıyla da oynuyor.

  • 2022 temmuz zam açıklaması

    (bkz: enflasyon bombası hazırlanıyor)

    peçeteye çevirdiniz türk parasını teşekkürler.

    edit:çok sayıda peçetenin üretim ve maliyet bazında değerlendirildiğinde türk lirasından daha değerli olduğuna dair uyarı aldım. peki öyle olsun. üşenmeden bana bir peçetenin 1 türk lirasından daha pahalı olduğunun hesabını gönderen ve yapan arkadaşa da selam olsun.

    edit2: aktrollerin gerizekalı olduğunu ve okuma ,okuduğunu anlama engelli olduğunu ispat eden tüm aktrollere de teşekkürü borç bilirim. bakın ne yazıyor yukarıda "üşenmeden bana bir peçetenin 1 türk lirasından daha pahalı olduğunun hesabını gönderen ve yapan arkadaşa da selam olsun." yani türk lirasının maliyetiyle savunan kuş beyinliler siz daha andavalsınız. en son 1 tl nin üretim maliyeti 1.73 tl idi yanlış bir bilgiye ulaşmadıysam. yani para kendi basımında kullanılan maden kadar da değerli değil,keşke idrak kapasiteniz olsa. kusura bakmayın benim bundan daha fazla hilale anlatır gibi gerizekalılarla iletişim kurmaya sinirlerim dayanmıyor. ben akptal insan sevmiyorum.

    edit 3: kağıt 1 tl yok ki eki eki eki,kağıt paralar amorti ediyor yazan şahıs sen süzme salaksın.

  • 15 ekim 2021 rte açıklamaları

    "28 şubat döneminde kapısına kilit vurulmaya çalışılan imam hatip okulları, ülkemizin en çok tecih edilen okulları arasında yer alıyor."

    hamd olsun yalancıyı ölene kadar silkmiyorlar.

    "1950'de millet ölüsünü yıkayacak, namazını kıldıracak kimseyi bulamıyordu. merhum menderes'in ilk icraatı ezanı muhammedi'nin aslı gibi okunmasıdır."

    (bkz: menderesin dansözleri)bu arada kutsallaştırdığınız menderes tek eşli değildir,kapatmaları,metresleri vardır....ha bir de bizim gerizekalıların islamiyeti dini zaten ezandan ibaret dahi değildir. bir kere açıp da anlayarak kutsal kitaplarını okumamışlardır. bir tanesinin lokmasına haram değmemişliği yok gibi birşeydir. sorsan müslüman yersen müslüman, aklı üç kağıtta, eli haramda gözü de başkasının karısında kızında ama derdi ezan.

    "kendi evlatlarım dahil imam hatip mezunları üniversite hayallerini kendi ülkelerinde 13 yıl erteledi."

    erteledikleri için ayakkabı kutusuyla kaçırmışlardır kutsalı,yoksa siki dahada tutmuştu millet diyememek

    "katsayı uygulamasını kaldırıp 4+4+4 uygulamasını başlatarak imam hatiplerin fetret devrini biz bitirdik."

    sadece ekonominin değiil eğitimin de amına biz koyduk biiiizz he heeeyt.

    "öğrenci sayıları, göreve geldiğimizde 600 binden 64 binlere kadar düşen bu okullarımızda (ihl) okuyan evlatlarımızın sayısı bugün 1 milyon 415 bine ulaştı."

    nitelik vs nicelik bunu siyasal islamcılar zaten bilmez de anlamaz da.

  • 9 eylül 2021 ekrem imamoğlu cb adaylığı açıklaması

    aktrollerin götünü tutuşturacak ifadeleri içeren upladığım entrydir. ver çoşkuyu başkandır.
    (bkz: vurucam kırbacı vurucam kırbacı)

    edit1:evet mesaj kutumdan görebildiğim kadar tutuşturmuş.

    edit2:çalmaktan bahsedenler olmuş ,estağfurullah haddimize değil tereciye tere satacak değiliz. neticede çalmak sizin işiniz.

  • 6 ağustos 2021 erdoğan'ın suriyeliler açıklaması

    ülkede ,ülkenin vatandaşı hariç herkes kalıcı, herkes değerli. reyiz ülkenin okumuş aklı kesen tayfasını zeten kaçırıyorsun da senin niyetin galiba harbiden kabile başkanı olmak. bunun için de ülkenin kafası basmayan mal tarafını bile kaçırmanın peşinde olduğunu düşündüğüm durumdur. başkan yer bul biz gidek valla dünden razıyık ülkenin belasını siktiniz zaten.

  • ibb'nin burgerci açması

    yukarida aktrollun biri devlet kendi halkına karşı rekabet ediyor süper. yazmis,devlet halkıni soyuyor ya sizin elinizle yavşaklar o zaman neredeydiniz sorusunu sorduran isletmedir

  • tuvalette sigara içen komşu

    sigara kokusu gelmeye basladigi anda havalandirmaya biber gazi boca edilerek cozulebilecek durumdur.

    edit:ben sisenin fisfis kismini sabitleyip atmistim bosluga. siz daha yaratici cozumler bulabilirsiniz. atip bencereyi kapatip ayrilmayin banyodan.gelen oksuruk sesinden katini tespit edebilirsiniz.en ustteysen diye yazip durmayin daha.

    edit2: gotume sigarayi sokacakmis,buyur yalniz sok yavas sok da biricik kelebegim gotune sokmasin.bir ogrenemediniz baskasini rahatsiz ettiginiz noktada ozgurlugunuzun bittigini. boka bokun anladigi dili konusacaksin. ne konusacaksin baska? tuvalet gormemis ortaliga sican ayilar.

    edit3: sigara icen adam butun apartmani takmiyorsa ben niye takyim yahu? yavuz hirsizlara bakin amk.(bkz: dinsizin hakkindan imansiz gelir)

    tavsiyem :(bkz: nato biber gazi)

  • 27 şubt 2021 nagehan alçı'nın okul isyanı

    hayir burasi sex!! ,sikis var sikiis, halki sikiyollar....egitim istiyen yallah abdye eyrupaya gitsindir.hepimiz sirik adamin (bkz: tenga)siyiz

  • 1.80 boyunda iyi aile çocuğu eğitimli erkek

    umarım kaşarlara yem olup hayatı kararmaz diyeceğim erkektir.

  • dağ evi + hatun + internet + 1000 kitap + ps4

    ilgili hatun turk ise,hatunun geriye kalanlarin verecegi butun zevki ,keyfi ve hazzi pic edecegi durumdur.cennetin ortasina niye cehennem diregi dikilmeye calisilmaktadir anlamasi zordur.