geltanisalimoncebenkisacamg24
profili

  • beştepe'deki külliye ne olarak kullanılacak

    ziyarete açılıp bir süre müze olarak kullanılmalı.

    halk akın akın ziyaret edip verdiği vergiyle tayyip'in nasıl şatafat içinde yaşadığını, nasıl saltanat sürdüğünü gidip görmeli. görmeli ki bir daha siyasal islamı bu toprakların yakınından bile geçirmesinler.

  • 6 mart 2023 mehmet uçum açıklaması

    bülent arınç anayasa ayeti kerime değildir derken anayasayı ihlal etmiyor muydu? tayyip 3.kez aday olurken anayasayı ihlal etmiyor muydu?

    geçin bunları. sandık önümüze geldiğinde içinizden geçeceğiz, anayasaya uygun olarak tabi :)

  • kemal kılıçdaroğlu'na oy vermek için sebepler

    haramilerin saltanatı yıkılsın istiyorum.

    gençliğimizi, geleceğimizi ve hayallerimizi çalanlardan hesap sorulsun istiyorum.

    bize sürtük, namussuz, adi diyenlerin yüce divan'da yargılandığını görmek istiyorum.

  • lionel messi

    ne demişti mehmet demirkol?

    "portekiz'den ronaldo'yu çıkarırsan portekiz en büyük favorilerden olur. arjantin'den messi'yi çıkarırsan ortada takım kalmaz. arjantin, messi takımıdır."

    sen ki koskoca bir ülkenin tek umudu, biliyoruz ki copa america'da ülkeni sırtlayıp kupaya taşıdığın gibi yine yapacaksın. umutsuzluklar içinden umuda çıkan ışık olacaksın. katıldığın son dünya kupası seninle özdeşleşecek, senin ellerinde yükselecek.

    sendeyiz futbolun gelmiş geçmiş en büyüğü. vamos.

  • 12 ekim 2022 galatasaray'ın attığı tweet

    hahahahahah vay piçler. seviyorum böyle akıllıca laf sokmaları. güzel ve mantıklı bi tweet olmuş :)

    -has fenerliyim. ona göre okuyun yorumumu

    edit : fenerbahçeliliğimi sorgulayan yavşaklar için kısa bir not. sizin sülaleniz benim gibi fenerli göremez. hadi siktirin gidin şimdi

  • 15 ağustos 2022 kasımpaşa fenerbahçe maçı

    olum bu ligin en kötü takımı da her hafta değişiyo aq geçen hafta ümraniye'ydi bu hafta kasımpaşa olmuş :d haftaya sıra adana demir'de.

    aq müptezelleri giresun'dan küskü yiyip bizim rakiplere sarıyolar

  • geceye bir gökyüzü fotoğrafı bırak

    zerzevan kalesi

    sağ üstte jüpiter, onun hemen altında mars ve en solda da teni doğan venüs

  • 15 mayıs 2022 marmaray'da fb-ts taraftar kavgası

    hala ali koç'un kışkırtıcı açıklaması diyor amına koydumun gerizekalıları.

    ulan andaval, bu tff başka şehir kalmamış gibi istanbul'a verdi trabzon'un maçını. o da yetmedi fenerbahçe'nin maç gününe denk getirdi. bu kargaşanın çıkacağını tahmin etmiyorlar mıydı? köppek gibi biliyorlardı bunların olacağını.

    sen kalk bağdat caddesi'nde şampiyonluk kutlamaya yelten, açtığın pankartta silahın namlusuna kanarya koy ama ortamı geren ali koç olsun öyle mi? sizin iki yüzlülüğünüzü ayrı kancık karakterinizi ayrı siksinler amına koydumun omurgasız yavşakları.

  • ümit özdağ

    beni düşünmeyen muhalefeti ben niye düşünücem lan? adamlar ülkenin anasını belledi. milyonlarca ortadoğu faresi ülkeye doldurulmuş, kadının çoluğun çocuğun güvenliği ayaklar altına düşmüş bizim 6'lı muhalefet hala suspus. şu an bu ülkenin en büyük beka meselesi bu sikik ortadoğu fareleri.

    çıkıp hepsini teker teker göndereceğiz diyeceksin, gitmezlerse sike sike göndereceğiz diyeceksin. burası türk yurdu. kanla, acıyla, gözyaşlarıyla kazanıldı ulan bu topraklar. sessiz sedasız işgale açılmasına göz mu yumulacak?

    muhafazakar kesimden alacağınız oy zerre sikimde değil. ya oy kaybedersek diye suspus olmaya devam edin siz. benim oyum bu piç kurusu ortadoğululardan ülkeyi kurtaracak kişiyedir.

    yürüyedur baba muhalefet ümit hoca. vatanına zerre sevgi besleyen insan bu işgale sessiz kalamaz. seninleyiz.

    ne sırma saçlı piç yıldırabilir seni ne de başkaları. bu ülkeyi bu sessiz işgalden birlikte kurtaracağız.

  • oruç tutmak

    ateist olsun, deist olsun ya da ne bileyim börtü böceğe tapan biri olsun, bu insanlar kendi dünyasında dinini yaşamayı tercih eden insanlara fazla dil uzatır oldular. (tatlı su müslümanlarına ve siyasal islamcılara atış serbest)

    bak güzel kardeşim, sen inandığın şey doğrultusunda yaşamakta özgürsün. oruç tutmuyor musun? tutma. oruç tutmamana laf eden biri olursa ver ağzının payını. ama kalkıp da oruç tutanlara "bu devirde oruç mu kaldı yeaa" gibi yavşakça da konuşma.
    sen oruç tutmadığın için modern, bilge ya da elit olmuyorsun. insanlardan beklediğin saygıyı sen de göster ki sonra sağda solda "oruç tutmadım diye baskı görüyorum. foşik müslümanlar" diye mağduru oynama.

    insanların hayatına öyle karışılıyor ki artık "sen kimsin ... çocuğu" demeden durmaları gereken yeri de bilmiyorlar. tatlı dil çalışmıyor çoğuna. müslüman, ateist, deist, zerdüşt, politeist, yahudi vb. her ne inanca sahip olursanız olun diğerinin inancını sorgulayacak, müdahale edebilecek hakkı görmeyin kendinizde. ha yeterince görüyorsanız da tatlı dilden anlamadığınızı gören biri çıkar, görmemeniz gerektiğini fiili olarak öğretir kulağınıza küpe yapar.

    tüm müslümanlar'ın ramazan ayını kutluyorum. oruç tutmayanları yargılamadan, inancınızın gerçekten hakkını vererek geçen güzel bir ay olsun. allah oruçlarımızı kabul etsin.

  • israillilerin türkiye ve türkler hakkında yazıları

    kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ni değil rum kesmini tanıyan, ermeni soykırımını tanıyıp soykırımla ilgili afişler basan, vakti zamanında topraklarını yahudiler'e satan filistinliler yüzünden orta doğu'daki en sağlam müttefikimizle aramız bozuk.
    devran dönüp siyasal islamcıları tarihe gömünce tekrar dost olacağız kadim müttefik israil ile.

  • 18 ekim 2021 fenerbahçe anadolu efes maçı

    ulan dallamalar takım bizim takımımız. dilersek futboldan sıkılıp basket seyrederiz, o olmadı basketi bırakıp voleybol seyrederiz hadi o da olmadı gider masa tenisi falan seyrederiz. hiçbir branşta da sizler gibi başka takım desteklemeyiz. bizim için tüm branşlar sarı laciverttir.

    kendi takımları küskü yiyince sarılacak branş bulamayan kekolar bize laf ediyor. branş var ki destekliyoruz koçum. hadi gidin antwerpli olun, sırada o var.

    -fenerbahçe'nin gergin ataman'ı süpürdüğü maç olmakta an itibariyle.

  • 15 ekim 2021 başakşehir beşiktaş maçı

    sergen yalçın yıllar önce emre milli takımdayken "milli takımın beyni emre ise milli takım beyinsizdir" demiş. şu lafı ettiği kim varsa küsküyü vurdu geçti. bundan öte ayar yemiş midir? hiç sanmam.

  • türkiye'nin gelmiş geçmiş en komik dizisi

    (bkz: avrupa yakası)

    daha iyisi gelmedi, gelmez de

  • marcao ve kerem aktürkoğlu'nun barıştırılması

    he aq işimiz yok marcao satılsın diye mesai yapıyorduk. adam milyonların gözü önünde gencecik çocuğu dövdü ama bunlara göre rakip takım taraftarları suçlu. bu kadar omurgasız nasıl olabiliyorsunuz hayret doğrusu.

  • instagram'a niçin fotoğraf yüklüyoruz sorunsalı

    kişi ne kadar reddederse reddetsin bastıramadığı bi beğenilme arzusuna sahip. aldığı beğeni arttıkça egosu da aynı oranda okşanıyor. gerçekte mutsuz ve özgüvensiz olsa bile tam tersi yönde izlenim verebiliyor. aldığı beğeni sayısı ile, takipçi sayısı ile doğru orantılı olarak tatmin ediyor kendini.

  • tanrıya inanmak için en geçerli sebep

    bi yaratıcının varlığına inanmak bana mental olarak güç veriyor. zor zamanlarda bu kudrete sığınmak, dua etmek ruhen oldukça rahatlatıcı.

  • tom ve jerry'de tom'u tutmak

    tom masumdur, jerry'den cüsseli olmasına rağmen beceriksizdir zarar veremez kimseye. tıpkı daltonların en uzunu avarel gibi.

    tom şefkatlidir, çoğu zaman affetmiştir jerry'i ama fırlama fare her seferinde canını yakmıştır tom'un. demogoji yaparak tasmalı hırçın köpeği kışkırtan ve tom'un üzerine salan kişi de ahlaki duygulardan yoksun faredir.

    jerry, seni sevmiyorum süt oğlan. tom <3

  • selülitli kadınların daha çekici olması

    bıçak kemiğe dayanmış

    (bkz: beyefendiye karı gönderelim)

  • her yazardan 1 dizi tavsiyesi

    (bkz: the mentalist)

    sherlock tadında, gizemi ve kriminali sevenler kesinlikle izlemeli.