exelance0612
profili

  • 1 temmuz 2020 araç zamları

    300 bine pejo reno araba almaktansa ev alın kirasıyla taksiye binin amk. bunlar ne saçma fiyatlar

  • artık hiç direksiyonlu deli olmaması

    istanbulda trafiğe çıkmayan suser iddiası.

  • öğretmenlikten istifa etmeyi düşünmek

    davulun sesi uzaktan hoş gelir. insanlar tatiline bakarak öğretmenlik kebap meslek gözüyle bakıyor. ama kazın ayağı öyle değil.

    başlıktaki arkadaşı çok iyi anlıyorum. öğretmenlik gerçekten yıpratıcı ve zor bir iş. en zor kısmı ise öğretmenlerle çalışmak. öğretmenler öğretmenin karadeliği resmen. enerjinizi ve modunuzu söndüren meslek erbapları. eğitim politikaları ve liyalatsız müdürler, cahil velilerin sorumsuz çocukları sebebiyle zaten meslekten olabildiğince soğuyorsunuz sonra ise iş ortamınızda kafanızı saracak, hayat görüşünüzü ufkunuzu genişletecek iki öğretmen bulamayınca erkenden tükenmişlik sendromu açığa çıkıyor.

    başlık sahibi arkadaşa tavsiyem 15 saat üstüne ders almayıp geri kalan zamanlarda kendine ve sevdiği işlere vakit ayırması. 2.5 bin maaş için ruhu satmamak lazım.

  • ankarada kalınacak yer

    sincan uygundur. merkezi konumu ve gece hayatıyla ve kültür turizmiyle tek geçerim. otel fiyatları da uygundur.

  • kemal kılıçdaroğlu'nun asgari ücreti arttıraması

    (bkz: arttıraması)
    (bkz: at travması)
    (bkz: at yarrağı)

  • 50 lira ile 11 gün yaşamak

    arabayı sat sorun çözülür.

    emeğine sağlık kardeş.

  • dağa pkk'lı götürürken yakalanan hdp'li başkan

    ağrı eleşkirt belediye başkanı dağa 2 militan çıkarırken polis kontrol noktasında yakaladı. barış için militan götüren başkana faşist polis engel oldu.

  • 27 ağustos 2015 yüksekova'da sivillerin ölmesi

    yalanın daniskasıdır. sokağa çıkma yasağı varken siviller dışarı çıkıyorsa onlar sivil değildir bu bir.

    denilene göre asker tankla, topla atış yapmış, polis rastgele evleri taramış. yüksekovanın merkez nüfusu en az 80.000. bu kadar saldırılmış da 3 kişi mi ölmüş? ortalığın enkaza dönmesi lazım anlatılan gibi siviller hedef alınacak ama 3 kişi ölecek.

    koskoca tümenin bulunduğu bir yer yüksekova. eğer ki twitterdekilerin sallamaları gibi şeyler yaşanmış olsa şehir altüst olur, heryerden ölüler yaralılar gelirdi. allah sivil halka yardım etsin.

    adam internetimiz kesildi diye twit atıyor. yemin ederim böyle manipülasyon yok. bir başka haber ajansı ise yüksekovadan birinin numarasını istiyor. ama haber ajansı. bilgiyi telefondan alıp teyitsiz yazacak.

    camilerden sokağa çıkın diye sivillere anons yapılan yer. eğer 1 tane sivilin burnu kanadıysa sorumlusu pkkdir.

  • motorlu taşıtlar vergisi

    hala bu vergiyi neden ödediğimizi anlayamadım. zaten biz arabayı alırken bir araba parası vergi ödemiyor muyuz? benzinin, mazotun yuzde 70 i vergi değil mi? muayene ücreti ödemiyor muyum? sigorta yapmıyor muyum? mtv ne lan ne alaka.

  • suruç canlı bombası vs ağrı canlı bombası

    ışıd de kendine karşı ''askeri güç' olarak gördüğü için mlkp'lileri katletmiştir. bunun da adı askeri angajman o zaman. size göre oyuncak dağıtmaya gidiyor olabilirler ama ışide göre savaşmaya geliyorlardı. ışid de kendince halk savunması yapıyor. bana göre de tsk ağrıda adalet ve halkın canının malının korunması dış tehlikelere karşı önlem olarak var. o zaman adı suruç terör saldırısı değil suruç missillemesi ya da suruç meşru müdafası mı demeli ışid buna=?

    ışidin mlkp dışında sivillere de zarar verdiği söylenmiş suruçta. doğrudur inanırım. ışidin adını almak bile mide bulandırmaya yetiyor. yalnız 2 gün önce diyarbakırda da polis aracı taranırken masum bir vatandaş öldü. pkk buna dikkat ediyor mu yani. veya güngören saldırısı, ya da sivil otobüste katledilen masum serap eser.

    bir de bu angajman lafına çok takıldım. hangi savaş hukukunda ya da angajman kuralında canlı bomba var. cidden anlayamadım. bu kadar körü körüne inanç olmamalı. canlı bomba saldırısını meşru görecek kadar gözü kör olmuş insanlarla aynı platformda yazıyor olmak bile insanlık adına utanç kaynağı.

  • 25 temmuz 2015 hdp açıklaması

    hala çakallık peşindeler kürt halkına yönelik saldırı diye. ben de kürdüm kimse bana saldırmıyor. devlet 90lardaki devlet değil. savaşı kürtlerle değil pkk ile.

  • bordo berelilerin 100 ışid militanını öldürmesi

    belki sayı abartılmıştır evet ama bedelli yapıp asker görmeyen adam ( bedelli yapmayı asla küçümsemiyorum şahsi konuşuyorum) sascıyı bordo bereliyi beğenmez olmuş. kodumun sincabı dolmuşta para üstünü isteyemeyen adam buradan ahkam kesiyor.