benimadimfatiko12
profili

  • astronot göndermenin kimsenin ilgisini çekmemesi

    astronot göndermek derken, parasıyla uzay turizmi yapan bir firmaya ödeme yapıp birini göndermek, pek de başarı sayılmayacağı içindir belki.

  • dolar 40 tl olur mu

    daha 2 ay önce 20 küsür tl'ydi. 2 ayda %35 artarak 27 tl'ye dayandı. bi %35 daha artarsa 40 tl. yani hiç de öyle uzak bir ihtimal falan değil.

  • aylık 250 bin net kar getiren şirketin fiyatı

    bu kadar para kazandıracak bir iş kurup yönetiyorsun, ama satış bedelini gelip ekşi'de soruyorsun!!! sen öyle bir işi nasıl kurabildin yahu?

  • bitcoin'i geçebilecek coin

    ben aldığım hafta çakılan, zararına satmayayayım diye uzun süre bekletip, sonunda bundan bir cacık olmaz deyip sattığım bir coin olursa, o hafta buradan bildiririm. o kopar gider, kimse tutamaz emin olun.

  • fethullah gülen cemaati

    islamcılar için 2016'dan sonra, islamcı olmayanlar içinse 35-40 yıldır falan terör örgütü olan yapı.

  • sokak röportajında dayının ağzına telefon sokmak

    biri twitter'a yazmış, 2001 krizinin sembolü fırlatılan yazar kasaysa, bu krizin sembolü olmaya en güçlü aday da ağza sokulan telefon olabilir diye. bakalım, zaman gösterecek.

  • erkeklere çekici gelen kadın meslekleri

    lağğnn bırakkk...
    manken, foto model, oyuncu, şarkıcı diyen hiç yok. her erkeğin bu işleri yapan, hasta olduğu, dünyadaki diğer bütün kadınlara tercih ettiği birileri yok mu? ne kadar yalancısınız ya...

  • milli uzay programı

    rte'nin başta kendi seçmeni olmak üzere tüm ülke halkıyla yabancılaştığının göstergesi. partisinin sözcüsü, 7 yıllık bir iphone modelini vatandaşa çok görürken, işsizlik almış başını giderken, seçmenin karşısına uzay programı gibi şeylerle çıkmak, erdoğan'ı 19 yıldır iktidarda tutan popilizm siyasetine taban tabana zıt bir hareket zaten.

  • chp'den 3 milletvekilinin istifa etmesi

    üç ay önce ekonomi ve maliye bakanın istifa etmesi, 2 gün boyunca medyada haber bile yapılamamıştı. iktidar partisinin eski ekonomi bakanı ve başbakanı ayrı ayrı parti kurdu, 1 yıl sonra ayıp olmasın diye bir iki programa ancak çıkartıldılar. bugün 3 vekili istifa etti diye tüm medyada chp'nin çöktüğü konuşuluyor.

  • türk kızının flört dönemindeki en büyük hatası

    bizim zamanımızda fazla naza çekmekti. hemen evet demeyeyim, atlamış gibi olmayayım diye haftalar, hatta aylarca havada bırakır, "çok ısrar etti, çok peşimden koştu da öyle ikna oldum" diyebilmek için flört dönemini sakız gibi uzatırlardı. tabi o arada gururlu, doğru sinyalleri alamayan, ya da "istemiyor galiba" diye düşünüp saygılı davranarak uzaklaşan bir çok iyi taliplerini kaçırmış olurlar, en yapışkan tiplere kalırlardı. şu sıralar ne gibi hatalar yapıyorlar, ben de okuyup öğreneyim bakalım.

  • türkiye'de en fakir insanın 4 dairesi var

    en fakirin 4 dairesi varsa, birinde kendi oturuyor diyelim, diğer 3'ünde kim oturuyor peki? hep suriyeliler falan mı?

  • akpliyim demeden akpli olduğunu anlat

    cehape zamanını da gördük
    (20'li,30'lu,40'lı yaşlarda olduğu halde, 69 yıldır iktidar olamamış bir partinin iktidarını gördüğünü söylüyor)