babasolo10
profili

  • cnbc-e

    şimdiki gençlere fantastik gelebilir ama cnbc-e'den dizi mi izlesem ntv'den premier lig mi izlesem diye ikileme düşerdik haftasonları.

  • yaşını göstermiyor olmanın dezavantajları

    lan oğlum profil foton 40 gösteriyor sen 37 olduğuma inanmıyorlar diyorsun. profil fotosunu kaldır öyle salla bari.

  • fehmi mert günok

    hatalı goller yedin, ne söylemek istersin?

    mert : öncelikle kestane balının diyarı zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar...

  • sergen yalçın

    çok ağır bir yenilgi, ne düşüyorsunuz?

    sergen yalçın : öncelikle kestane balının diyarı zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar...

  • akp'li vekilin trafik polisini açığa aldırması

    büyük ihtimalle polis vekili muhalefet partisinden sandı. o yüzden zorluk çıkardı. vekilin aracının passat olması, vekilin türbanlı olmayışı polisi yanılttı zannediyorum. zaten videonun sonuna doğru hangi parti diye soruyor. üzülmedim.

  • 4 haziran 2021 doğal gaz keşfi

  • lionel messi

    ulan ne bayern'miş. adam başka yerde oynamaz, futbolu barça'da bırakır derken şirazesini kaydırdılar, formadan soğuttular.

  • hande lala sarıoğlu

    fatih altaylı'nın gereksiz ve yersiz tepkisine maruz kalan sunucu. hande hanım zaman zaman saçma sorular sorsa da emre'yle ilgili sorusunda gayet haklıydı.

    şunu da belirteyim, hande sarıoğlu galatasaray taraftarı, fatih altaylı galatasaray taraftarı, bunları yazan ben de galatasaray taraftarıyım.

    fatih altaylı gayet de adamına göre yorum yapan bir insan. bunu ahlaksızlık olarak görüyorsa yapmaması lazım. emre belözoğlu o tokadı atsaydı net kırmızı derdi.

  • aşk-ı memnu

    küçümsenmemesi gereken dizi. konusu yasak aşk gibi görünse de çok önemli toplumsal başka bir sorunu öyle işliyor ki, bekarlar elinde kalem kağıtla not ala ala izlemeli bu diziyi. yanlış evlilik!

    adnan bihter'in kendine uygun olmadığını bile bile evleniyor. olsun diyor, genç ve güzel. bihter adnan'ın kendisine denk olmadığını bildiği halde o da olsun diyor, zengin ve babacan. bakın burada önemli bir nokta var, dizideki en aklı başında, en sağduyulu erkek karakter adnan bile bile yanlış evlilik yapıyor. etrafımda böyle insanların yanlış evlilikler yaptığını görüyorum. her bakımdan olmasa da birçok bakımdan yetersiz gördükleri insanlarla evlilik yaparak iki hayatı birden mutsuzluğa yuvarlıyorlar.

    behlül iki kere yanlış evliliğin kıyısından dönüyor, sevmeden, belki de hoşlanmadan elif ve nihal'le nişanlanıyor.

    elif ve nihal kendilerini sevmeyen, hatta kendilerine zaman zaman kötü davranan adamla evlenmek istiyorlar. uyarıları, işaretleri gözardı ediyorlar.

    ben, yani dizi yayınlanırken "türk dizisi izlenir mi yeaa" diyenlerin bayrak sallayanı, bunu söylüyorum size, evlenmeden önce mutlaka izleyin. emin misiniz, iyice düşünün. denk misiniz? iyice ölçüp tartın. dizideki gibi hüsran yaşamayın.

    bak şuraya da en sevdiğim 5 diziyi yazıyorum:

    the wire
    the sopranos
    oz
    breaking bad
    aşk-ı memnu

  • ozan tufan

    pas mı atıyor iftira mı atıyor belli değil. pas attığı adam kurtulmak için başkasının başını yakıyor.