oyledusunmuyorum72
profili

  • kadınların ilişkide yaptıkları hatalar

    iğnelemek.

    çok iğneliyorsunuz abicim. seviyorum dediğiniz adamı bile mütemadiyen eleştirip aslında kendinizin dahi istemeyeceği öyle kalıplara sokmaya çalışıyorsunuz ki, bir noktadan sonra ilişkileriniz de çekilmez bir hâl alıyor.

    yapmazsınız muhtemelen ama şu başlık altını 3-4 sayfa okuyun mesela, çuvaldızı kendine batırmayı geçtim, hâlâ hatanın aslında hep karşı tarafta olduğunu iğneleyici bir dille belirten o kadar çok entry göreceksiniz ki, dediğimi hemen anlayacaksınız.

    ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, sizin dilinize pelesenk olan o “çok sevmek” ifadesi çoğunlukla takıntılı bir hayatı zindan etme gayretinden ibaret oluyor. şu özelliğinizi kırpsanız aslında hem siz hem de partneriniz rahatlayacak. denemesi bedava.
    edit: harf hatası.

  • adana'da evde ölü bulunan iki aylık bebek

    olur da bir gün bir ortamda anneliğin bir içgüdü olduğunu öne süren olursa açın şu başlığı, haberi gözlerine sokun.

    ebeveynlik içgüdüsel değildir, sorumluluk bilinci gerektiren büyük bir yükümlülüktür. böyle insanların üremesi, çocuk yetiştirmesi toplum için bir bekâ sorunudur ve kontrol altında tutulması zorunluluktur.

  • ters yönde araç süren bayan sürücü

    gerçekten artık alınma gücenme olmasın diye “benim de kadın şoför arkadaşlarım var ama kardeşim gibidirler” diyecek noktaya geldim ama bu ne lan?

    mesele trafikte hata yapmak değil, tüm araç kullanan insanlar yapar. mesele bilincini kaybetmiş gibi sıfır farkındalıkla gitmek. kadının yaptığı yanlışın bilincinde dahi olmadığına o kadar eminim ki, muhtemelen şu an kendisine ulaşılsa ve video izletilse “aa ters yön müymüş orası” diyecektir.

    trafik yalnızca kendinizden değil, başkalarının da hatalarından mesul olduğunuz bir alan ve biz bu ülkede gerçekten şansa yaşıyoruz.

  • bir anda silen insan

    başlık altında “bu benim, bir anda silerim” yazmayanı bir anda sikiyorlar sanırım.

    yemin ediyorum hepinizin kendini farklı zannetme özelliği dahi birbiriyle o kadar aynı ki, biraz okuma özelliğiniz olsa ve entry'lere birkaç satır göz gezdirseniz anlayacaksınız. ben size hayatınızdan sildiklerinizin kim olduğunu söylüyorum, not alın.

    siz bir anda herkesi silmiyorsunuz abicim, siz “neriman ben sensiz yapamam, hüseyin sensiz hayatın tadı tuzu yok” diyeni bir anda siliyorsunuz.

    yoksa hayatınızın içinden geçenler her zaman hayatlarınızın bir köşesinde, içinizde bir ukde olarak kalmaya devam ediyor.

  • markette altına işeyen hatun

    saçma videodur.

    -kamera neden işeme hadisesinden önce açık?
    -abla işerken gram istifini bozmuyor.
    -ablayı geçtim markette kimse istifini bozmuyor.

    kurgu desen bunun kurgusu mu olur amk? değil desen apaçık bir taciz eylemi var.

    madem bir bok yiyeceksiniz, bari kız işemeye başladıktan sonra başlatsaydınız videoyu. her haliyle mantıksız.

    edit: aldığım mesajlardan ve alttaki entry'lerden anladığım kadarıyla kurgunun da ötesinde bu bir fanteziymiş. ben yaşlanmışım sözlük, yeni nesil gümbür gümbür geliyor.*

  • istismarcıların tutuklanmasına tepki gösteren grup

    yıl 1925, ülkenin kurucusu diyor ki:

    ey millet! iyi biliniz ki, türkiye cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. en doğru, en gerçek tarikat medeniyet tarikatıdır.

    ve yıl 2022. haber metninde şöyle bir ifade geçiyor:

    --- spoiler ---

    “birtakım iftiralarla, birtakım baskılarla olayı bu şekilde yansıtarak 'tarikatlar kötüdür, cemaatler kötüdür' algısını asla kabul etmediğimizi beyan etmek istiyoruz.”
    --- spoiler ---

    geriye gitmek konusunda bu kadar ısrarcı bir toplum daha var mıdır merak ediyorum.

  • bir kadın nasıl kaybedilir

    şu başlıkların altına onu çok sevin yazılmayınca sikiyorlar sanırım.

    öğrenmişsiniz bir kalıp, papağan gibi kadını da erkeği de aynısını yazıp duruyor. bir de herkes ilk defa kendi aklına gelmiş ve hayatın anlamını bulmuş gibi bir motivasyonla yazıyor, iyice trajikomik oluyor.

    siz sevmiyorsunuz, sevgi ayağına karşıdakinin hayatını zindan ediyorsunuz. anlamsız sorumluluklar yüklüyorsunuz, karşıdaki de kaçıyor.

    aslında teoride haklısınız, kendi formatınızda çok severseniz kaybedersiniz ama önce bir “sevgi” anlayışınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

  • evlenecek erkeklere tavsiyeler

    evlilik sürecine giden yolda aklınızda ufacık bir “ben n'apıyorum amk” düşüncesi varsa bu yola girmeyin. hayır “sonra bakarız” değil, doğru zaman tam şimdi. her geçen gün daha geç olacak çünkü, kendinizi kandırmayın.

    vicdan yapmayın. biliyorum gireceksiniz ama kendinizce “söz verdik, ayıp olur” moduna girmeyin. ayıp olur diye evlilik yoluna girilmez.

    bu anlayış hem kendinize hem de karşınızdaki insana haksızlık zaten. bırakın kendine yol çizsin, imzayı attıktan sonraki süreç emin olun daha komplike.

    ruh eşi diye bir şey yoktur. bu anlayış bir hastalıktır*. o an uygun olan şartlar vardır. hem kendinize hem de karşıdakine böyle bir sorumluluğu yüklemeyin.

    kadınlar çoğunlukla başlangıçta daha coşkulu severler. erkekler ise daha çok zamana yayar bu sevgiyi. o nedenle bu coşku bitip yerini soğumaya bırakınca size öyle bir yabancı muamelesi yaparlar ki, bir anda kapı kolundan daha değersiz bir varlık olabilirsiniz onlar için. bir sabah uyandıklarında sizden vazgeçmiş olabilirler. bu onların doğasında var, suçlamak yerine bilinçli olun. takıntılı gibi onsuz bir hiç olduğunuzu düşünmek sizi yıkıma sürükler. buna engel olmak için, kimseye “gitmez” gözüyle bakmayın. giderler, gidiyorlar.

    bütün bunları göze alıyorum, ben bunun bilincindeyim diyorsanız atın o imzaları. bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

  • en az 1 hafta cevapsız kalmayı hak eden mesajlar

    “kardeşim bana x tl atsana haftaya öderim.”

    bu tarz bir mesajı tepeden okurum ve 1 hafta olmasa da uzun bir süre açmam.

    sevmiyorum kardeşim, borç vermeyi de almayı da sevmiyorum. açlıktan ölecek noktaya da gelsem kimseden borç istemedim. çağımızda kredi kartı var, çok sıkışıksan ve haftaya ödeyebileceğin bir meblağda para lazımsa oradan kullan.

    onun limitini doldurmuşsan zaten sıçmışsındır, o para bana geri gelmeyecektir. ayağını yorganına göre uzatmayı öğren.

  • mesajı gördüğü halde 7 saat sonra cevap veren kız

    ne zaman müsait olursanız o zaman cevap verin veya içinizden gelmiyorsa siz de cevap vermeyin.

    işi vardır, o an tam performans cevap veremeyecek gibidir, modunda değildir, sizinle o an konuşası yoktur bir ton sebebi olabilir, hiç fark etmez.

    tavır koymayın, bu konu ile ilgili laf çarpma gibi davranışlara hiçbir şekilde girmeyin. şunu anlayın, insan ilişkilerinde zorlamalar her zaman iletişimi zayıflatır ve sonunda kopartır.

    olacağı varsa zaten sizinle konuşmayı devam ettirecektir. olacağı yoksa da zaten üzerine konuşulacak bir konu yoktur. kafanızı yormanıza, diretmenize değmez.

  • istanbul'da 19. kattan şampanya şişesi atan iranlı

    abartıyor muyum bilmiyorum ama ceza kanunumuzda yapılacak bir düzenleme ile bu tarz hareketler sonucunda kimse ölmemiş olsa dahi, ilgili kişiye “olası kast ile öldürmeye teşebbüs etmek” suçunun en azından indirimli bir halinin verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    aynı şey trafikte makas atan orospu evlatları için de geçerli. öyle trafiği tehlikeye sokmaktan idari para cezası değil, vereceksin alt sınırı 5 yıl olan hapis cezası, bak bakıyım nasıl azalıyor böyle sikik tipler.

  • 8 temmuz 2022 zamlı maaşı görünce yaşanan mutluluk

    olmayan mutluluktur.

    zam değil sabun köpüğü o. içtiğin bir kahve 30 lira abim neyin mutluluğundan bahsediyorsunuz gözünüzü seveyim.

    şimdi bu haliyle 38 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum.

  • babalarını başka bir kadınla basan ailenin videosu

    bölmek istemem ama kadının “sen de çekileceksin davadan” gibi bir söylemi var. adam “gidin” diyor, çocuk “babamın evinde” kadın var diyor, kız telefonda “benim babamın evine gelmiş” diyor. oturan kadındaki rahatlık da bundan kanımca, aile evinde iş üstünde basılmış gibi değil. koltukta çerez yiyorlar. zaten ev de bildiğin eşyalı 1+1 ev gibi, valiz alınmış ve gelinmiş izlenimi oluşturdu.

    kuvvetle muhtemel boşanma aşamasındaki çiftlerden bir tarafın, mahkemeye haklı bir sebep sunmak için yaptığı bir baskın olayı.

    eğer öyleyse adam konut dokunulmazlığının ihlalinden ceza davası bile açabilir.

    12 saniyelik videodan en fazla bu kadar çıktı.
    better call oyledusunmuyorum.

  • evlilikte seksin bitme sebebi

    sizden rica ediyorum, şu başlık altında sadece daha önce en az 1(bir) defa evliliği deneyimlemiş olanlar yazsın.

    her sike yapacak bir yorumunuz var amk. “ağğğbiii ben sevgilimle bir defa eve çıkmıştım, vuruyordum tavana yapışıyordu ihihi” falan diyip burada komik duruma düşüyorsunuz. yemin ediyorum sözlüğün en kanser kitlesi bunlar gibi geliyor bana. abim demek ki böyle bir şey oluyor ki başlığı açılmış, kitleler hemfikir olmuş. gidin seks yapmak isteyenler başlığında yazın seks hikayelerinizi.

    evlenip de bu durumu yaşamayanlara ise hiçbir şekilde lafım yok, ne mutlu onlara.

    bu konuda bir iki kelam da ben etmek isterim. bu defa sebebi tek taraflı değil gençler üzgünüm. erkeğin/kadının salmasıyla ilgisi yok yani.

    kendini salsan da, salmasan da, karşındaki yunan tanrı/tanrıçası olsa da, o evlilikte seks bitecek. bitmese bile ifası gereken bir görev konumuna gelecek. ayıp olmasın artık diye çok istekliymiş gibi rol yapacaksın, işiniz bitince de sevgi sözleri söyleyip, bambaşka iç seslerle uykuya dalacaksınız.

    sebebi basit. seks, heyecan gerektiren bir aktivitedir. bir noktadan sonra ön sevişme evresi dahi benzer olan sekste de heyecan aramak pek mümkün değildir. düşünsene aynı insan, aynı yaklaşım, aynı meme, aynı penis her neyse, ne çıkacağı o kadar belli ki zaten, daha ilk göz göze geldiğin anda serim düğüm çözüm olarak senaryoyu kafanda çizip bitirmiş oluyorsun.

    çoğu evli için seks öyle bir noktaya geliyor ki, artık "bana ilişmese de yatsak" noktasına dönüyor olay. inanmazsınız ancak bu erkek için de böyle oluyor. lafım size yani heyecanlı kardeşlerim, öyle vurdum tuttum çektim olaylarına elveda diyeceksiniz. gerçekten o “hayatı boyunca tutkulu seks arayan” siz değilmişsiniz gibi, seks yerine dizi izlerken uyuyakalmanın daha cazip geldiği durumlar olduğunda anlarsınız ne demek istediğimi.

    tutup karşıdakinin bedenini suçlamayın yani. suçlu iki taraf da değil, doğamızın gereğidir.

  • lüks araçların içinden hep yakışıklı erkek çıkması

    bu nasıl bir illüzyondur ki, dar paçalı nargile müptelasını bile yakışıklı gösteriyor.

    (bkz: tamamen duygusal)

    ekşici bmw'li yiğitler şimdi arkadaşın dm kutusunu fotoğraflarıyla patlatıyordur zaten. sabaha fikri değişir genç kardeşimizin.

  • çocukları gizlice videoya çeken pakistanlılar

    ciddi bir milli güvenlik sorunudur. önlem alınmazsa yakın geleceğimizde terörün verdiği zarardan fazlasını verme potansiyelleri var bunların.

    bu işin siyaseti, ideolojisi de yok. can güvenliği söz konusu. kim bilir ne iğrenç, hayal dahi edilemeyecek düşünceler var örümcek beyinlerinin içerisinde. orta doğulu işte, dünyaları bastırılmış cinsellik ve kafa kesme üzerine kurulu.

    şu görüntüleri görüp hâlâ hümanizm kasmaya çalışanın aklından şüphe edeceğim. kanserli hücre gibi yerleşiyorlar içimize.

  • açık giyinen kadınlara dansöz diyen teyze

    yine standart paket;

    benim yaşım kaç,
    büyük resmi görün,
    ben anneniz yaşındayım,
    uyarmakla yükümlüyüm,
    bana soracaklar vsvs diyen mide bulandırıcı çomar replikleri.

    şu “büyüklere saygı göstereceksin” tatavasını kim çıkardı acaba ya. çocuklar yemin ediyorum saygılarından iyi sabretmişler.

    sana ne amın feryadı diyip kovalayacaksın aslında yanından da, işte o seviyeye inemiyor insan.

  • habertürk'te canlı yayındaki konuşma

    kibarlık aslında bunun adı, yapmayı unutmuşuz o yüzden ters geliyor olabilir.

    insanların birbirini böyle mutlu etmesinde bir sakınca görmüyorum. hatta gayet pozitif geldi bana.

    sorun, bunu haber yapan o karanlık zihniyette.

  • 66 yaşındaki ninenin aşık olup dolandırılması

    şu halkın başına ne geliyorsa sevgi eksikliğinden geliyor.

    aşkilopum kübroşum diyene de 100.000 vermezsin. balım, sütlü çöreğim, çemensiz pastırmam dese neyse.

  • seni seveni seç kendi sevdiğini değil

    saçmalık.

    sonra hayat boyu aklın kendi sevdiğinde kalsın. böylece hem kendine hem de seni sevene hayatı zehir etmiş olursun.

    sevmediğin insanla sırf seni seviyor diye hayat mı geçer?

    (bkz: dolu gibi gözüken bomboş sözler)