tyyr15
profili

  • tuğçe kazaz'ın mehmetçik gazze'ye gitsin paylaşımı

    oğlum kadın gitsin demiyor mal mısınız?

    dinlediğini anlamayan düşük ıqlu birinin açtığı başlık. tuğçe kazaz'ı da savunduk, bakalım hayat ne gösterecek.

  • 18 ekim 2023 davutoğlu'nun erdoğan'a seslenmesi

    bu adama değil, bu adamın oraya gelmesini sağlayan kılıçdaroğlu'na değil, kılıçdaroğlu'nu eleştirince bizi troll ilan eden orospu çocuklarına sormak lazım bu durumu.

    davutoğlu istediği kapıyı buldu. savaşı bahane ederek yeniden içeri girmek istiyor... gibi.

  • meral akşener'in ihaneti

    kılıçdaroğlu trollü konuşuyor, konuş troll.

  • kadınların kötü günde terk edip gitmeleri

    33 yaşındayım, öğrendiğim bir şey var bu konularda, bir erkek hiçbir şekilde bir kadına inanmamalı, ona güvenip, sırtını dayamamalı. işin maddi kaybını, yalnız hissetmeyi geçiyorum, bıraktığı hayal kırıklığı bir enkazı kaldırmaktan çok daha zor.

  • sinema tarihinin en iyi intikam filmi

    aklıma direkt lucky number slevin filmi geldi. pek değeri bilinmeyen iyi filmlerden.

  • amazon.com.tr

    trendyol ya da hepsi burada trolleri de görmüş olduk bu sayede.

    tanım: internetten doğru düzgün alışveriş yapabileceğiniz tek platform.

  • akp'li başkandan işçilere ağır hakeret

    şehit yakınına hakaret edildiği gerekçesiyle ortalığı ayağa kaldıran troll kardeşler, buyrun şu konu için de bir iki kelam edin.

    akp'nin ve akp'linin hiç şaşırtmayan davranışı.

  • çocuk istiyorum ama koca istemiyorum

    evet, doğacak çocuğun fikrinin bir önemi yok. "ben özgürüm, istediğimden çocuk yapar sonra o çocuğun yaşam hakkı vs düşünmeden hayallerime, eğleneceme alet ederim."

    zihniyetinizi düdüklesinler.

  • özgüven ve ego arasındaki fark

    özgüvenli, bilgili ve tahammüllü kişidir. egolu, kibirli ve tahammülsüz kişidir.

  • 19 eylül 2019 tff maç tekrarı kararı

    (bkz: olmamış olaylar hakkında başlık açmak) ya da sıçmak.

  • fatih terim'in sicili

    fatih terim'in sicili ali koç'un hayallerinden daha büyüktür. tff aynı açıklamayı mustafa cengiz yapsa ne yapardı acaba asıl mevzu bu...

  • norm ender

    öncelikle 2000li yıllardan beri rap dinlediğimi, sizin (buradaki siz, fero, ezhel, şehinşah, khontkar, berkcan güven vb. müziği rap diye savunanlar) rap sandığınız şeyin rap müzikle alakası olmadığını belirteyim.
    ortada çok boktan bir durum var ve buna türkçe rap başlığında değinmiştim. uyuşturucu, kadın, para ekseninde boktan bir müzik var ve bunu dinleyen 10-20 yaş aralığı çocuk, ergen ve ergenlikten kurtulamayanlar. bu boktan işlere tepkiyi sagopa kajmer'den ve ceza'dan beklerdim. sago bu konularda aşırı sessiz, ceza sağolsun feat attı bu dangalaklarla. tüm rapçilerin, rap dinleyenlerin bayıldığı fuat(ki ben bu malı hiç sevmem) bu adamların yaptığı işi eğlenceli bulduğunu söyledi bir röportajında. yani usta bildiğimiz adamlar suspus. dedik bu işe emek veren yılların rapçileri var, sağolsun çoğu bunlar gibi rap yapmaya başladı ya da hiç ses çıkarmadı bir kaç istisnayı saymazsak. yani paranın olduğu yeri fark eden, şarkılarında bahsettiği tüm idealleri, prensipleri sattı. baktık ses çıkmıyor, çıkaran da kendini pek duyuramıyor, yılların dinleyicisi olarak rapin katledişini izliyorduk üzgün gözlerle.

    sonra bu tiplere bir diss gelmiş, herkes konuşuyor. kim dedim, norm dediler. güldüm geçtim, salak saçma diss atıp, eski sevgilisine hakaret ederek ünlü olmuş bir adam. fakat rap seven biri olarak dinledim. sonra tekrar dinledim, tekrar dinledim fark ettim ki, dinlemeden edemez olmuşum. en beklemediğim, hatta hiç beklemediğim bir adam ses etti bunlara ve bunu hem iyi bir şarkıyla hem de herkese göstere göstere yaptı. hiç sevmediğim adamı destekler oldum.

    önünde çok ciddi bir potansiyel var, şu ara işleri tam tersine çevirebilir ve sago'dan, ceza'dan daha mühim bir iş yapabilir türkçe rap için.

  • hayal edilen vs sahip olunan araç

    hayal edilen araç: yok.

    sahip olduğum araç: yok.

    resmen hayalimi yaşıyorum.

  • fatih terim

    hata yapmış mıdır? yapmıştır, insan sonuçta. egolu mudur? zaten bu tarz karakterlerin hepsi egoludur. kimi dışarı yansıtır, kimi yansıtmaz. fakat gelmek istediğim nokta farklı. şimdi son maçtan başlayalım, başakşehir takımı gol attı. belki de bir anda tüm ihtimalleri tersine çevirdi. sen nasıl bir karaktersin de topu taraftara doğru vuruyorsun? bunu kadıköyde yapsan iş polis otosu yakmaya gider, inönüde yapsan taraftar sahaya iner, trabzonda yapsan allah muhafaza adamı öldürürler. bu yapılan ve olayların başlamasına sebep olan bu karaktersizliği kimse konuşmuyor, neymiş efendim hoca rakip takım kulübesine yürümüş. zaten onlar sevgi pıtırcığı hoca kötü.

    bir de kebapçı olayı var. hani şu dövdüm diye fenerbahçe ve beşiktaş taraftarlarınca heykeli dikilen ama mahkemeye darp raporu veren dangalak. adamın karısına, kızına laf edilmiş. sizin karınıza küfür etsem ne yapacaksınız? biraz şerefli olun doğruyu söyleyin..

    son olarak. bu onca laf eden şerefsizler, iki gün önce euroleague finalinde cska adına tezahürat yapan fenerbahçe taraftarı. hani şu basketbolda elit takılan taraftarlar. kimse lafını etmiyor ama hayatımda gördüğüm en büyük haysiyetsizlik örneği.

  • mansur yavaş seçilmişse hdp oylarıyla seçilmiştir

    hdp'nin arka planda akp'nin köpeği olduğunu gösteren detay. madem öyle gir seçime, konuşma.