nick kullanmak istemiyorum10
profili

  • müge anlı ile tatlı sert

    lan ülkede yüzümüzü güldürecek şey oluyor da, biz fantezi olarak müge anlı kurgusu mu izliyoruz amına koyim ya. olm türkiye, tüm şeffaflığıyla stüdyoda işte. ağlatan program kalkmalı, güldüren program gelmeliymiş... e o zaman kalk polyanna seyret kardeş bu başlıkta işin ne.

    sabahı heyecanla bekliyorum. müge iki çift lafla çekilecek mi yoksa aynen devam mı? ben konuyu kapatsa da anlarım, tehdit ediliyor ve bir yere fena çomak soktu.

  • kırıkkale'de boğazı kesilerek öldürülen kadın

    bu başlığa bugün kaç kez girdim bilmiyorum.

    başlığı görünce durumun vahametini tam kavrayamıyoruz, kafa kesilmesine alıştırdılar bizi çünkü.

    videoyu izleyin. izleyin. izlettirin.

    çünkü oldu. o kadının boğazından, çocuğunun gözü önünde oluk oluk kan aktı.

    o çocuk hayattaki en kıymetli varlıklarından birisini, yine hayatındaki en kıymetli varlıklarından diğeri tarafından katledildiğini izledi.

    "ben ölmek istemiyorum"

    son zamanlarda içimi bu kadar acıtan bir haykırış olmamıştı.

    annesinin ölümünü izleyen o çocuk hiçbir zaman "normal" olamayacak. bunda emeği geçen "baba" ceza almış/almamış olsa ne yazar? o çocuk asla "tam" olamayacak.

    cidden çok korkunç. çok üzgünüm.

    bu kadının boğazının kesilmesinin başlıca nedenlerinden biri "boşanmış" olması ve facebook profilinde "ilişkisi yok" yazabilecek özgüvene sahip olmasıdır. çünkü, "erkek" dediğin, eski karısı da olsa, kadını asla "başı boş" bırakmamalı, ortalığa salmamalıdır! di mi? korkunç.

    eril dilinizin, zihniyetinizin allah belasını versin. bir kadına reva gördüğünüz bu ölümler sonunuzu getirsin. allah olsun ve artık belanızı versin.

  • selahattin demirtaş

    hayatımda 2 şeyden dolayı hiç pişman olmayacak ve kendimle gurur duyacağım;

    1- insanlara verdiğim tüm zaman ve enerjimi hayvanlara yönlendirmem (müjotu eve almam)
    2-aha bu adama inanıp verdiğim oylar. ananın ak sütü gibi helal olsun selo başgan. yüzümü kara çıkarmadın.

  • ekşi itiraf

    uyuyamadım.
    nolur anneme bi şey olmasın.

    kocaman kadın oldum.
    uzun zamandır erkek egemen işyerinde savaşarak çalışıyorum. ve dişliyim, kolay kolay ezilmiyorum.
    evlendim. yuvam ayrı. hayatım ve yolum ayrı. yaslanacak bir dağım var.
    ablam var. kedi köpek gibi birbirimizi yesek de biliyorum, var. koş desem, yetiş desem gelir. var.

    ama bugün anneme bi şey olsa ne kadar kimsesiz, savunmasız, yalnız ve korkmuş hissedeceğim yüzüme vurdu. sanki ona bi şey olursa hayatımdaki tüm savunma sistemim çökecek, duvarlarım yıkılacak ve ben kocaman bir savaşın ortasında çırılçıplak kalacağım.

    babam öldüğünden beri "anneme bi şey olursa nasıl yıkılmadan devam ederim bu yola" sorusunu bulmaya, "en az hasar alarak nasıl yaşarım acaba" sorusunu yanıtlamaya çalışıyorum ama bulamıyorum.

    anne, sen benim kimsemsin. gidersen dünyadaki tüm kötülükler beni bulmuş gibi hissedeceğim ve ne olur gitme. kendine ve ciğerlerine ve kalbine ve beynine iyi bak. ne olur kendine iyi bak. ve benimle geçirebileceğinin en uzunundan vakit geçir. ne olur benden önce gitme bi yere.

  • istanbul gaziosmanpaşa'da kediye tecavüz

    merhaba arkadaşlar. bu başlıkta bana "angut" dendi, iki çift laf edeyim o halde.

    müjgan semt kedisi. kimse alıp atmıyor yani. saati gelince kendisi dükkan dükkan geziyor. bebelerini emzirmeye de kendisi gidiyor, işi bitince çıkıp dönüyor.

    gaziosmanpaşa insanına herkesten önce laf edebilecek hadde sahip olan kişi benim. çünkü burada yaşıyorum. varoş, ne idüğü belirsiz insan dolu bu ilçede kapkaça, tacize uğrayan benim ve hatta siz kabul etmeseniz de her ne kadar dışarıda da bakılsa müjgan benim kedim çünkü.

    o beğenmediğiniz esnaf, doğumunda müjgan'ı gayet içeride sıcak tutmuş, amrliyat dönemlerinde de kapalı alanda dükkanlarında bakımını yapmışlar. ancak müjgan'ın bir rutini var arkadaşlar.

    bahçesinde 20 kedi 3 köpek olan bir insanın bir kedinin rutinlerini göz ardı ederek yorum yapmasına ağzımı bırakıp gözlerimle gülüyorum. angutmuş. angut sensin hıyar diyebilirim ama salon kadını çizgimden çıkmak istemiyorum.

    velhasıl, kimse müjgan'ı eve almak zorunda değil. böyle bir sorumluluğu yok. çünkü o semt kedisi. dükkanlar arasında gezmeyi seviyor. her dükkanda sevilip ayrı ilgi görmeye alışık. rutini var. saat saat belirli dükkanları geziyor. ben ve esnaf onu eve almadığı için onun "tecavüz"ünü meşrulaştıracak beyanlarınızı alın kıçınıza sokun. 3 gram aklın 5 gram fikrin var, kalkmış bi de oradan ahkam kesiyor; yok efendim angutmuş da, etekle bu nasıl bağdaştırılıyormuş da.

    bi düşün bakalım, nasıl bağdaştırdık?

    her insani eylemin içine içinizdeki pisliği sokup bokum gibi eleştiri yapmasanız ölmezsiniz. mesela sen güzel kardeşim varlığını en azından bu başlıkta göstermezsen ölmüyorsun.

    evet, maalesef ölmüyorsunuz.

  • istanbul gaziosmanpaşa'da kediye tecavüz

    edit 3: arkadaşlar konuyu detaylandıracağım demiştim. pentiye, kuruyemişçiye, maratona ve emlakçıya gittim. hepsinden kedinin sahiplenmesi için izin istedim ve müjgan'ı kendilerinden teslim alıp eve getirdim. emin ellerde şu an. yalnız kendisine yuva arıyorum çünkü ruhsal olarak kabullenebilir ve sevgimi verebilir bir durumda değilim. yanına her gittiğimde ağlamaklı oluyorum.

    edindiğim bilgilere göre müjgan inanılmaz dirayetli bir kedi. ayrıntılı yazacağım içi kaldıramayanlar olabilir ama açık açık yazacağım. bilinsin istiyorum.

    hayvanın karnı komple ameliyatlı. operasyonu 3 saat sürmüş. veterinerin numarasını aldık detaylı görüşeceğiz. bağırsakları parçalanmış. makatında dikişi var. iç organları zarar görmüş. zaten hayvan normalde 4 kilo kadardı şu an tüy gibi kalmış. kendisine asla dokundurmak istemiyor. çok sakin yaklaşmanız gerekiyor. ani hareketlerden ürküyor. yüksek sesten korkuyor. pusete asla girmek istemiyor. şu an evdeki kediler sebebi ile ayrı odada kalıyor ve yanında birisi olmadığında ağlıyor, bağırıyor. bu hayvan şu an inanılmaz tedirgin. kendisine bir şey yapacağımı sanıyor ve öyle davrandıkça içim eziliyor.

    maratondaki fidan hanım tedaviyi üstlenmiş ve gözü gibi bakmış çocuğa, allah razı olsun. pentideki kızlar da kapılarını açmışlar. ama yeterli değil. müjgan'a iyi bakabilecek birine ihtiyacım var ve sizden destek bekliyorum.

    kişinin bulunmasına gelince, ibb bugün esnafı ziyaret etmiş ve görüntüleri almış. tweetler ve sözlük etkili oldu. hepinize çok teşekkür ederim. ama bulunana kadar bu başlık gündemde olmalı. bu yüzden lütfen takipte kalın.

    esnaf bulunsun ve bize getirilsin diyor. bunu cidden çok istiyorlar çünkü müjgan, müjganın kardeşi ve müjganın çocukları o semtin çocukları. müjgan'ı annesi pentide doğurmuş. teslim alırken kızların ağlamasına şahit olsaydınız, oradaki çaresizliği görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.

    lütfen, yardımcı olun bana.

    edit 2: 1 saat içerisinde pentide olacağım. kuruyemişçi ve esnaftan kamera görüntülerine ulaşmaya çalışacağım. bana destek olabilecek yakın civarda birileri varsa destek rica ederim.

    ne kadar ses çıkarırsak o kadar sonuç alabiliriz.

    tecavüze sus. rüşvete sus. zulme sus. her şeyin üstü örtülüyor. müjgan için bu konunun kapatılmasına izin vermeyeceğim.

    yardım istiyorum.

    edit 1:konu detayı;

    müjgan bir kedi. gaziosmanpaşa bağlarbaşı caddesinde 3 dükkanda esnaf tarafından bakılıyor ve gece de dükkanın önünde konaklıyor.
    bu hayvana penti mağazasındaki kızlarımız sahip çıkıyor.
    3 hafta önce perşembe günü müjgan bebeklerinin olduğu emlak dükkanında bebelerini emziriyor. daha sonra penti mağazasına gidip uyuyor. saat 9 civarı mağazayı kapatan kızlar hareket sensörü olduğu için müjgan’ı içeride tutamıyorlar dolayısıyla kapının önüne çıkarıyorlar. müjganın kuruyemişçide konaklama saati geliyor ve gece 12ye kadar kuruyemişçide kalıyor. dükkanı kapatan kuruyemişçi gittikten takribi 1 saat sonra vahim olay gerçekleşiyor.

    kuruyemişçinin karşısındaki kuyumcuda görülen kamera kayıtlarında 35-40 yaşlarında bir sapığın dükkanın önünden kediyi kucağında alarak ara sokağa götürdüğü görülüyor. tecavüzün gerçekleştiği sokaktaki kameralara bakılması ve kişinin bulunması için emlakçı islam bey karakola gidip şikayette bulunuyor. görüntüler iletiliyor. sabah müjgan kan revan içinde, makatı parçalanmış, kuyruğu zarar görmüş, tüyleri yolunmuş, yarı baygın bir biçimde bulunuyor. veteriner tarafından tecavüz edildiği onaylanıyor ve şikayet karakola tekrar tekrar iletiliyor.

    sonuçlar ile ilgili kimse bilgilendirilmiyor!!!

    müjgan kritik durumu atlattı. hala yürümekte zorlanıyor ve dokunmak istenildiğinde ürküyor. ancak bu ona yapılan vahşeti yok saymamızı gerektirmiyor.

    bu kişinin bulunması gerekiyor.

    ---------------------------------------------

    merhaba

    durumu detaylandıracağım iş yoğunluğu sebebi ile yorumumu geceye saklıyorum ama öncelikli olarak konunun dağılması için desteğinizi rica edeceğim. bu insan artığının bulunması için bana destek olun. sessiz kalmayın.

    http://www.anadolukedisi.com/…da-kediye-tecavuz/123

  • geceye bir şiir bırak

    ılık süt gibiydin
    sen, uf uff.
    benim ağzımda bir zehir vardı,
    beni bu dünyaya ağzımda,
    hoh,
    bu zehirle bıraktığında
    ben senin kötü olduğunu
    anlamamak için,
    çok çalıştım.
    benim seninle ilgili
    bildiğim her şey bir
    yalandı. buna çalıştım.
    tersinden bir adaletsizliği
    anlamam gerekti benim,
    ve ben
    hoh,
    ben bunun için bir afrikalı gibi çalıştım.
    ılık süt gibi,
    ılık süt gibi olduğun,
    hooohhh
    benim uydurmamdı.

  • çirkin kızlara tavsiyeler

    sizi çirkin olarak görenden değil de size çirkin hissettirenden uzak durun.
    o orospu çocukları alttan alttan özgüveninizi sikip atmaya niyetliler çünkü.

  • poyraz karayel

    begum yilin en guzel atarini yapti. ders olsun, olen insanlari badem gozlu yapmaya meyilli ikiyuzlu herkese ders olsun.

  • hayata dair iç burkan detaylar

    tam 2 saattir iki kadin mermer ovuyoruz. elimizle. bol bol su. sandaletlerim islandi. olsun. bas kismini ov diyor annem. zambaklar kok salmis iyice. cok guzeller diyorum. mermeri ov diyor. ovuyorum iste anne. elimle hem de. simdi arkadaki mezarligin kenarina oturdum. yaktim bir sigara. guzelce ovdugum mermere bakiyorum bir de islak mis gibi kokan topraga.

    cok guzel oldu diyor annem. tertemiz oldu kocam. bayram temizligini de yaptik.

    "ıyi bayramlar baba, keske burada olsaydin."