nick ararken kaybolan yazar14
profili

  • güneş kreminin 500 tl olması

    halk sağlığı için hollanda hükümetinin bedava dağıttığı kremin fiyat olarak coşması durumu. ne ülkeler var be halk için çalışan. ortadoğu kırsalında olağan durum.

  • tahin helvası süper olan markalar

    eskişehir menşeili tanınmış helvacı bu konuda cidden çok iyi, ermenek tahin helvası da harikadır. koska falan bunların yanında eyrelti durur.

  • son sahur

    bu sene şu saatlerde yapılan sahurdur. tüm islam aleminin son sahurunda bolluk ve şefaat dilerim. darısı diğer yıllara. son yılların en ilginç ramazan ayını yaşadık, korona denilen illet yüzünden adam gibi birlikte yaşanacak sofralara, paylaşımlara özlem duyduk ama seneye umarım bunun acısını çıkarırız. her davet edildiğim sofranın bolluğuna erişmek üzere. oruçlarını tutan tüm müslüman dostlarımın ramazan bayramını kutların.

  • en güzel erkek parfümü

    (bkz: başlık içinde loop yapan girdiler)

    ulan neredeyse 900'e yakın girdi var ve toplasan hepi topu 10-15 parfüm dönüp durmuş. he anam; acqua di gio, hugo boss, 212...

  • uber kamu düzeni için bir tehdittir

    sayın muhteşem vekilimizin kaç tane taksi plakası var acaba? yada yoksa bu nasıl bir açıklamadır?

    hizmeti zikmek olarak anlayan taksicileri yola getireceklerine 'zikişe devam über haram' olayına giriyorlar.

  • ütüyü hayatımızdan çıkarıyoruz kampanyası

    laaan kesinlikle desteklemediğim kampuş. o ne öyle kırış kırış gömlek, pantul, tişört? hem benim haftada 1 ütü ayağına löplettiğim bira seronomisine ne olacak? lan hanımı ütü yapıyorum ayağına alıştırdığım biralanma özgürlüğüme ne olacak? ayıptır, günahtır.

    ayrıca benim hanım çorap ve külot ütüleme manyaklığı sayesinde inanın mantar sorunum kalmadı. hatun öyle bir ütülüyor ki mantar canlısı artık pes etti.

    haftada 1 gün hanımdan bu görevi alıyorum. bana genelde 2 çamaşır makinası kadar ki genelde benim giysiler denk düşüyor, tv'de açıyom siyaset yada spor programını, 2 vuruş ütü - 2 fırt bira. off hayatlar keka. win win olayı :) kapiş?

    evlilikte böyle çılgın atraksiyonlara girin derim. baktın ütülenmeyecek yada zor olanlar var aynen sepete iade :)

  • prensip gereği tesettürlü bayanları istemeyen otel

    baksen hele: 'islami otelde politik bir sebepten değil, dini bir sebepten dolayı açık gezinmek yasaktır'. oysa tesettürü yasaklamak dini değil, politiktir.

    gel de bu sıçmığa cevap ver!!! onun penceresinden saçma yasak. ulan ben de bikinili hanım yanında çadır giyen hanımla aynı havuzda yüzmek istememem. ola ki xyz dinine göre günah olduğu için istemiyorum!1!!. var mı ötesi?

    sen kendine göre isteyince olmalı, ben kendime göre isteyince politik. yesinler senin mağduriyetini.

    islami otelde din kuralı olacak ama serbest otelde koyulan kurallara göre değil !1!! bi sigigit lan.

  • araplar osmanlı'ya ihanet etti yalanı

    eğer ülke sınırın cetvelle çizilmiş gibiyse bilin ki orada ingilizler vardır. şu anki arap coğrafyasına bakıyorum ve arapların nasıl bir göteleklikle bize ihanet ettiğini net görüyorum. bunlara yollanan 25 peygamber bile baş edememişken hala arap yalakalığı nedir arkadaş?

    emir faysal'ın 11 ağustos 1919 günlü mektubu: "bütün müslümanların gözleri ingiltere'ye dikilmiştir. türk-müslüman imparatorluğu'nun yıkılmasında asıl kuvvet olan araplar, şimdi ödüllerinin ne olacağını bilmek istiyorlar." (erol ulubelen, ingiliz gizli belgelerinde türkiye, s.118)

    mekke emiri hüseyin, 11 mart 1917'de bağdat'ı ele geçiren general mod'a, "bağdat'ı turanilerden(türklerden) kurtardığı için allah'a şükrettiğini, ingilizlerin başarılarına duacı olduğunu" bildirecektir. (fahri belen, 20. yüzyılda osmanlı devleti, s.303-304)

    lawrens'in altınla satın aldığı, derleyip toparladığı araplar, bütün yarımadada osmanlı askerlerini ve teşkilât-ı mahsusa ajanlarını tek tek avlarlar. bu toplu katliamlar, zaman zaman lawrens'de bile tiksinti duygusuna yol açar. (tuncay özkan: bir gizli servisin tarihi, 1997:44-45)

    kitaplarda, belgelerde, gözlemlerden en çok yemen'de yitirdiğimiz türk asker sayısını aradım. farklı rakamlar çıktı ortaya. üzerinde birleşilen rakam 300 bin! bir ansiklopedideki not ise kaybın büyüklüğünü anlatmak için rakamı gereksiz kılıyordu: tarih, yemende ölen türklerin sayısını bilmiyor, öğrenmekten de ürküyor! (mustafa balbay, türkler mezarlığı yemen, istanbul, 2005)

    filistin bayrağı, ilk olarak şerif hüseyin tarafından 1916'daki osmanlı devleti'ne karşı yapılan arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlandı. kaynak: wikipedia

    hicaz-yemen cephesi

    arap ayaklanması

    medine müdafaası

    türk askerine mehmetçik adı, medine müdafasında verilmiştir.

    (bkz: arabistanlı lawrence)

    (bkz: mısır'da 15 bin mehmetçiğin kör edilmesi)

  • referandumda hayır demek için tek bir sebep

    yalana tahammülü olmayanlar için gelsin:

    artık 4 yılda değil 5 yılda bir seçim yapılacakmış!!1!!

    ulan 4 yılı kim çıkarttı? yıl: 2007

    gelir testi kaldırılıyormuş!1!!!!

    ulan bu testi zamanında kim çıkarttı? yıl: 2012

  • türkiye'de siyasetçilerin ortalama 90 yıl yaşaması

    demek daha 28 yılı var, ortalamayı tutturursam sadece 5 yıl onsuz yaşayabileceğim amk.

  • hakkıyla görevimi ifa etmiyorum

    sızlanma, sen o mercedese binerek zaten görevini ifa edemeyeceğini ıspatlamıştın.

  • gültan kışanak'ın tutuklanması

    darısı suç işleyip iktidar ardına sığınan leş hainlere.

  • homoseksüellerin genellikle solcu olması

    söyleme cesaretinde olanları kapsayan tespit, oysa o kadar çok gizli homoseksüel var ki en muhafazakar kesimde aklın götüne kaçar.

  • son sahur

    2015 yılı için 15 temmuzu 16 temmuza bağlayan gece imsak vaktinde son bulacak sahurdur. tüm oruç tutan halkıma selam olsun. daha nice ramazanlara kavuşun sevgi ve hoşgörü ile.