ergenlige girememis pikachu9
profili

  • 2021 yangınları için sabotaj ihtimali teorisi

    sene olmus 2021, whatsapp konusmalarinin ekran goruntuleri kanit olarak servis ediliyor. ya siz cok salaksiniz, ya da insanlari gerizekali yerine koyuyorsunuz.

    pkk veya atesin uzerinden amuda kalkip atlayan orospu cocuklari insiyatifi gibi bir grubun uyesi olsam bu yanginlari cikarmamis olsam bile ben cikardim derim. sifir efor ile ulkenin butun guney seridini yaktiklarini iddia edebiliyorlar, adamlar icin yasanabilecek en iyi senaryo. zaten inanmaya dunden razi azimsanamayacak bir kesim var, ortamlarda ben yaktim dersin kim bilecek?

  • taylan antalyalı

    takimlarindaki zenci oyuncularin sikini boyunlarina dolamali beste yazan "heteroseksueller" tarafindan lince ugrayan galatasaray futbolcusu.

  • amd intel çekişmesi

    ryzen 5000 serisi varken hala intel diyenleri gördüğümüz versus. hele bir de intel için f/p diyenleri gordu ya bu gözler (intel'in k serisi için istediği premium artı z serisi motherboard gereksinimi diye bir gerçek var) , kör olaydim daha iyiydi. allah akıl fikir versin.

    burada canhıraş intel övenler bana "cadillac ve ford. amerikan arabasından şaşmayacan yigenim" diyen yaşlı taksicileri anımsatıyor.

  • 2020 bahreyn gp

    "halo ne abi yeaaa, korkan surmesin bu arabayi. olmek istemeyen gitsin barbie oynasin" diye oten gotu kanepeden baska yer gormemis orospu cocuklarini sus pus eden bir kazaya sahne olan yaris.

    grosjean'in helvasini yiyordunuz o itin gotune soktugunuz halo olmasa.

  • 27 eylül 2020 fenerbahçe'nin paylaştığı fotoğraf

    ayni pozisyon ferdi ve kendi boyutlarinda bir galatasarayli oyuncu arasinda gerceklesse ikisinin de yere dusmesi ile sonucalanacak ve galatasaray lehine faul verilecekti formadan cekildigi icin. ancak luyindama'nin bir bucuk ferdi etmesi sonucu ayakta kalmasi ve geri sendelemesi yuzunden bir hafta holiganlarin kuru gurultusunu dinleyecegiz sozlukte.

    kendini yere biraksan bir turlu, birakmasan bir turlu.

  • diyanetin tabure yasağı

    (bkz: dinin boş adam işi olması)

    (bkz: diyanet'in 11 ayda 9.6 milyar harcaması) adamlar boyle isler hakkinda kanaat getirsin diye maas veriliyor milletin vergilerinden.

  • basketbol milli takım marşını reynmen'in yapması

    --- spoiler ---

    daglari, taslari, izbe yamaclari, en sert kislari asdik geldik.
    --- spoiler ---

    milli takim marsi mi tekerlek reklami mi karar veremedim derken petlas'in tekerlek markasi oldugunu ogrendim. umarim sadece reklam sarkisidir ve resmi turnuva marsi olarak dusunulmemistir.

  • 90 kg'dan az olup erkeğim diye dolanmak

    (bkz: #84088225) basligi acan yazarin kendisi 82 kg. en azindan oz elestiri yapabilen bir kardesimizmis.

  • 29 kasım 2018 serdar aziz'e verilen ceza

    kurallar cercevesinde yerinde verilmis karar.

    hata yapan hakeme saldirmak ya da uzerine top atmak gibi bir hak mi taniniyor futbolculara da bu cezaya tepki gosteriliyor?

    not: gs