senirsirt9
profili

  • bir ilişkide olması gereken üç şey

    1- tarafların birbirini rahat bırakması ( bi sal, kendi haline bırak durumu)
    2- sevgi ( sevgi peşinden saygıyı, fedakarlık ve hesapsızlığı ve değiştirmeye çalışmamayı getiriyor)
    3- olgunlaşmış kişilik ve beden. (saglık yani)

  • market kasiyerlerinin asık suratlılığı

    iddialı olacak ama gülümsememe asık suratla karşılık veren olmadı hiç. her türlü ekonomik sıkıntının muhatabı ve kaynağı da onlarmış gibi davranılan bir meslek grubuna göre pek tatlılar bence.

  • kendine aşık olur muydun

    aşık olmazdım, öyle çarpıcı ve çekici gelecek özelliklerim yok lakin arkadaş olabilirdim. arada eline vurup ekmeğini falan almak için. gerçi bu da benim sonuçta, ele vuracak olan taraf ben olmam.

  • doktorların bilinçli hastaya tahammül edememesi

    bilinçli hasta kendini bilen , saygılı ve mantıklı yerli yerince soru soran ve tedaviye uyan hasta demek değil mi? niye tahammül edemesinler ki.
    galiba ahkâm kesen hastalara da bazen bilinçli kelimesi yakıştırılıyor olmalı...

  • taktir miğde çokta üçlüsü

    beyendim, emeyine sağlık, bende.

  • okullarda kürtlerden nefret etmenin öğretilmesi

    35 yıldır okullardayım. böyle bir suçlama için kurguladığı başka bir alemin içinde yaşıyor olmak gerekir. haddini aşan bir suçlama olmuş.

  • kilosundan utanmayıp bikini giyen kadın

    46 beden bir kadın olarak kendime en yakıştırdığım giysilerden biri. aynaya baktığımda hiç de kötü olmayan bir görüntüm var, derli toplu ve güzel hisseden bir kadın. standart bir kalıp yok! insan yakıştığını, iyi hissettiğini düşündüğünde rakamlar tuzla buz oluyor
    gerçi hakan akkaya 46 beden kadın kelimelerini hakaret etme cümlesi olarak kullanıyordu ama işi gereğiydi tabi. beni güldürmüştü sadece:))
    edit: kategorize edilmeye karşı yazılmıştır.

  • kadının en seksi yeri

    şunları okuyunca hiç seksi bir tarafım yok hissine kapılıyorum, kalın ayak bileklerim var, biçimsiz bir boyun ve tülbür saçlar, gamze mamze de yok hiçbir yerimde:) lakin gülüyorum.

  • türk doktorlarının ortak özellikleri

    valla her şeyin başı sağlık götümüz sıkışınca koşuyoruz hastanelere çok şükür tedavi de oluyoruz . allah eksikliklerini vermesin . ortak özellik yazamadım galiba