papaz erigi yiyen papa25
profili

  • erkeklerin sadece güzelliğe baktığı gerçeği

    1. ve 2. tercihimiz; güzellik ve fiziktir. aksini iddia eden net meriçtir.

    yok önyargıymış, yok efenim zekaymış geçiniz.

  • akp'nin bu sefer bitmiş olması

    bırak akp’yi, rte’nin kendisi bile gideceklerini biliyor ama buradaki sözde muhalifler olumsuzluk pompalamaya devam ediyor. bir de ağzını yaya yaya “gitmezler aağğbiii yeaa” demiyorlar mı, çıldırıyorum.

    19 yıldır ülke hiç bu kadar büyük bir kriz yaşamamıştı. düşünün ki; 2018’deki krizden sonraki ilk seçimde istanbul ve ankara’yı kaybettiler. şimdi 2018’den daha beter durumdayız ve sürekli birilerinin yerleri değişiyor devlet içerisinde, neden? son çırpınışları.

    pandemi tuzu biberi oldu bu gidişin. esnafa ve halka yardım edemeyeceklerini anlayınca, bunu unutturmak istediler ve haziran ayından beri sürekli bir şey açıklama peşindeler. ayasofya ile başladılar, doğalgaz bulduk müjdesiyle çıktılar. akdeniz’de bir takım olaylar yaşandı, yunanistan’la savaşın eşiğine geldik, fransız malları boykot ediliyordu hatırladınız mı?

    haziran’dan beri artan dövizi bir şekilde unutturmak istediler ama o iş öyle olmadı. her şeye ama her şeye %60-70 zam geldi dolar kuru yüzünden. her hafta yeni bir gündem yaratmaya başladılar ve halen daha devam ediyor. maksat ekonomi konuşulmasın.

    işsizlik 10 milyonu aşmış, esnaf kepenk indirmiş, esnaf borca batmış, insanlar intihar etmiş, alakalı alakasız herkese maske&mesafe yüzünden ceza yazdılar ama son bitişleri hafta içindeki kongre oldu. kendi ayaklarına sıktılar resmen.

    boş boş etrafa umutsuzluk pompalamayı kesin. müthiş bir enflasyon, aşırı pahalılık, alım gücünün düşmesi, işsizlik, bıkkınlık ve 6.5 milyon gencin ilk defa oy kullanacak olması, ilk seçimde akp’nin çöküşü ve bitişi olacaktır ve bunu kendileri de çok iyi biliyor.

  • sokaktaki kedi köpeği iğrenmeden seven insan

    görsel
    hava soğuk diye aldım balkona, koydum sepete ama paylaşamıyorlar bir sepeti. *

    yani yazın oraya beni de.

    edit: son durum bu ahahah.görsel

  • mide yanmasına öneriler

    edit 2: tamam lan tamam. başlık olması gereken yere taşındı ama ayrıca, bir hemşirenin böyle bir sorunu burada belirtmesi olayını halen anlamadım ya, neyse. *

    (bkz: mide yanmasına öneriler)

    bak burada daha öne açılmışı var. insan bir bakar, bununla alakalı bir başlık var mı diye. bugün kaçıncı defa açıldı sayamadım bu tarz forum tadında başlıklar ve açanlar da genelde hiç şaşırtmıyor, çok az entrysi olan yazarlar. yani yeni çaylaklıktan çıkanlar.

    yıllarca bekliyoruz diye isyan ediyorsunuz, yazar yapılınca da işte sonuç böyle oluyor.

    edit: bu başlığı açanın bir hemşire olması ayrı bir komik. * hastanede hiç mi soracağın kimse yok allasen.

  • 10 ağustos 2020 türkiye-yunanistan savaşı ihtimali

    savaş değildir o. olsa olsa it dalaşıdır. 2 nato müttefikinin halen daha birbirleriye savaşacağını düşünmek cahillikten öte bir durum değildir. hadi iki ülke de nato'dan ayrıldı diyelim; yunanistan, kendisinden kat be kat büyük olan türk ordusuyla savaşa girmeye götü yer mi, bitmiş ekonomisiyle?

    keza, yunan ekonomisinden beter olan türk devleti böyle bir savaşa girer mi? bunu bilen yunanistan nato'dan ayrılır mı? nato'dan ayrılacağı an, rusya ittifakına geçmesi neredeyse kesin olarak bakılan türkiye'yi, nato bırakır mı? tüm bunların haricinde abd, türkiye'de üslerini kapatmaya razı gelir mi?

    yani yunanistan ile savaş ihtimali yüzde sıfır'ın altındadır. oyna devam.

  • devlet bahçeli'nin özel yaşamı

    şöyle başlıklar altında "kimseyi ilgilendirmez bi kere taaam mııı!!" yazanlara bayılıyorum. ulen biz de biliyoruz kimseyi ilgilendirmeyeceğini, zaten kimsenin adamın hayatına renk katmak gibi bir amacı da yok.

    o bizi ilgilendirmez, bu sizi ilgilendirmez. o zaman ne bok yemeye sözlüktesin? hayır, adamın özel hayatı direkt burada ifşa da olmamış. sanırım bir kitaptan alıntı yapılmış. o zaman sana ne hıyar?

    t: beni ilgilendirmediğini öğrendiğim konunun başlığı.

  • seni seveni seç kendi sevdiğini değil

    tüm gün gündemde olan aşırı saçma bir olay. bu tarz ilişkiler kesinlikle uzun ömürlü olmuyor. sevmeyen kişi, ne kadar sevilirse sevilsin bir süre sonra sıkılır ve başka hayallere gider.

    herkes birbirini sevsin lan işte, ne uzattınız.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    ulan önceden bu başlıkta güzel geyik dönerdi, cinsellik her daim olsa da, bu kadar açıkça belli edilmezdi. şu anki duruma bak; adam penisim çok güzel, nude atabilirim yazıyor. dahası, çokça nude talebi geldi diyor. vay amk. bu kadar aç ve sapık mısınız?

    herifler sözlüğü bildiğin hatun düşürmek için kullanıyor. sırf bu başlığa yazmak için yazar olanlar var lan. adamın 50 entrysi var, 50’si de bu başlık için. bunlardan çokça rahatsız olan kadın yazarlar olduğuna da biliyorum.

    ne diyim, allahın abazanları.

  • göbekli erkeklerden hoşlanmak

    elimdeki ekmeği sucuklu yumurtaya daldırmak üzereyim. kesin bilgi mi, çabuk söyleyin lan.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    ya ulan, adam belli ki ingiltere’de yaşıyor ve gelmiş buraya “uk pasaportu isteyen var mı” yazıp, olta atıyor.

    yahu bu kadar mı vizyonsuzsun aq? ya da tipsizin tekisin.

  • wuhan virüsü

    ya şu “amaaan ne abarttınız” yazanlar hakkaten bi sesinizi kesin artık. ulan, koca koca uçak firmaları, 1.5 milyar nüfuslu bir ekonomiye seferlerini iptal etmiş, bilmem kaç yüz milyon dolarlık kârlarından feragât etmiş, rusya gibi çin’in komşusu tüm ülkeler sınırlarını kapatmış, tüm dünya ülkeleri çin vatandaşlarının ülkesine girişini yasaklamış, çin devleti bu vakadan dolayı hastane yetersizliğinden, 3-4 günde koca koca prefabrik hastane inşa etmiş, buradaki ilgi budalası sığırlar “ne abarttanız ya” diyor.

    he amk, bi akıllı sensin di mi? bir sen düşündün bunu o fındık kadar beyninle. bir de şu “ne çok korkuyorsunuz ölümden, gelsin de hepimizi öldürsün” tayfası var ki düşman başına. sen git öl o zaman angut. madem bu kadar bombok bir hayatın var.

    kimsenin panik yaptığı yok, şuraya iki bilgi almak için bakıyoruz ama çöp aq. adam akıllı şeyler yazanları tenzih ederim tabii ki.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    --- spoiler ---
    aranızda

    -165 cm üzeri boyu,
    - fit bir vücudu,
    - cool bir havası,
    - 24 yaşından büyük 35 yaşından küçük

    olup antalya'da bulunan biri var mı?
    --- spoiler ---

    oldu paşam, paket mi istersiniz?

  • türk dizilerinin yurt dışında tutulması

    şili'li bir arkadaşım vardı, o da çok bahsederdi türk dizilerinden. benim bile izlemediğim, bilmediğim dizileri anlatırdı. sadece şili'de değil tabii, çoğu güney amerika ülkesinde türk dizileri çok populer ama özellikle şili'de daha bir populer. çok da hoşuma gitmişti, dünya'nın bir ucundaki ülkenin bir ilinin bir ilçesinde, onun bir mahallesinde, onun da cadde ve sokağındaki bir apartmanında oturan birinin türkiye hakkında ve türkler hakkında bilgi sahibi olması ve anlatması.

    bu yüzden, şili'de türklere karşı inanılmaz bir sempati var. hatta bu arkadaşımın annesi türk dizilerinin hayranıydı ve facetime yaptırmıştı aha bak işte bu da türk diye. kendimi bir an bir kıvanç, bir burak özçivit sanmıştım aq. *

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    (bkz: #97590355)

    hanımlar, allah alkına şu hıyara “sana ne yapraaam” diye cevap versenize. adam bıkmadan, usanmadan 7/24 aynı soruyu soruyor. bir de şunu söylemeyin engellerim diyor paşama bak sen. biri de çıkıp demiyor ki aga sen kimsin ki aq.

    28 yaşındaki birinden sağlam bir şey yemiş belli.

  • 7 kasım 2019 krasnodar trabzonspor maçı

    fenerbahçe’nin olmadığı bir turnuvada, fenerbahçe 1 puan bile getirememiş diyen angutların olduğu başlık.

    geçen sene küme düşme tehlikesi geçiren, ölü fenerbahçe bile gruptan çıkmıştı. bu sene ülkeye puan getiren 2 takım var; biri malatya, diğeri başakşehir.

    şöyle büyüğüz, böyle büyüğüz diyen 3 takım 1 puan aldı. hatta biri gol bile atamadı.

    şimdi o fenerbahçe nefretini göm ve trabzon nasıl yenilecek yine onu izle.

  • 100 bin tl kredi çekip 5 oranlı kupona basmak

    yine ofis canlısı denen kımıl zararlısı, yine kolpa entryleri ve yine bunlara inanan sözlük yazarları.

    bu adam troll aq, troll. aldığı nefes yalan.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    (bkz: anam coştu lan bunlar)

    gece 12’den sonra okumaya bayıldığım başlık. *

    not: erkeğim
    not 2: bazen burada cinsel içerikli sorulara kadınmışım gibi cevap yazıyorum ve tertemiz yiyorsunuz bunu. *
    not 3: yürüyedurun abazanlarım benim.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    --- spoiler ---
    aranızda paraya ihtiyacı olan var mı
    --- spoiler ---

    şöyle bir entry görmüştüm gece. şu an silmiş. gece üşendiğim için yazamadım ama şimdi bu başlığı görünce aklıma geldi.

    bunu yazanın geçmiş entrylerine bakınca nasıl bir orospu çocuğu olduğunu anlıyorsun. eee orospu çocuğu, paraya ihtiyacı varsa seninle yatmak zorunda mı? bu nasıl iğrenç bir teklif amk. buradaki kadınları siz ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki.

    sorum morum yok, bu başlık altında eli sikinde entry giren potansiyel sapıkları engelleyin yeter amk. engellemeden önce de ağız dolusu küfredip öyle engelleyin.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    --- spoiler ---
    patlak mısın?
    --- spoiler ---

    şu soruyu soran orospu çocuğuna mesaj atarak, orospu çocuğu olduğunu söyler misiniz?

    bokunu çıkardınız anasını satayım, hayvan mısınız lan siz?

  • akbil için 100 lira veren uyanığı keklemek

    ahahaha çok hoşuma giden bir hareket olmuş. eline sağlık yazar arkadaş. hâlâ daha olayı anlamayanlar var ve emin olun bunu yapan insan da 2 lirayla zengin olunmayacağını bilir.

    bir istanbullu olarak benim de başıma çok sık gelen bir olay ve hiçbir zaman kart basıp, parayı almamışımdır ama buradaki olay farklı, adam kartı basıyor ve hiçbir şekilde nezaketen de olsa para teklif edilmiyor. bu, terbiyesizliktir, çakallıktır. 2 liradan kaçarken 10 lirasından olmuş ve de çok güzel olmuş. hiç öyle duyar falan kasmayın yani.