sex lahmacun rockn roll9
profili

  • 27 kasım 2019 türk ekonomisinin toparlanması

    reis black friday takip edip indirimlere kanmış

  • dilipak'ın depremi gay ve lezbiyenlere bağlaması

    marmara gay hattı

  • ilişki durumunu bir siyasi sloganla anlatmak

  • erkek eli sıkmayan kadın

    çok basit bir olay gibi görünse de üzerine sosyolojik çıkarımlar yapılabilecek kadar da karmaşık bir durum. az önce ilk defa başıma geldiğinden ne yapacağımı bilemedim. elim havada kaldı hem de kendi evimde, kendi davet ettiğim misafirin yanında gelen bir türbanlı kadın yüzünden. moralim mi bozuldu yoo. ama yine de bence hoş değil. bilemiyorum altan bilemiyorum. insanlar bir garip.

    edit: lan aptal herif, o yapmayınca tercih, ben yapmamasını garipseyince benim abazalığım mı oluyor. ne zaman bitecek bu ikiyüzlülüğünüz. adam gelmiş, senin 31 çekmekten nasırlaşmış elini ben bile sıkmam zaten. sen beni nereden tanıyorsun da böyle bir mantık yürütüyorsun, yemin ediyorum sike sürülecek akıl yok lan bu dincilerde.

    edit 2: elini ilk uzatması gerekenin kadın olması gerektiğini bilmiyordum. ev sahibi ben olduğum için haliyle karşılamak ve davet etmek için elimi uzattım. hepinizden özür diliyorum. sevenlerim beni affetsin.*

  • bartu ben

    güzel pr çalışması. bir iki değil baya baya 20 yazar ile reklam yapmışlar. ulan bari araya beğenmedim falan yazan da serpiştirseydiniz. olmadı. yine yemedik.

  • başörtülü avukattan tokalaşmaya suç duyurusu

    benim başörtülü bacımı tokalaşmak suretiyle ellediler.

    yemin ediyorum şansa yaşıyoruz, maazallah bizimle de tokalaşabilirlerdi bu medeniler.

  • kocam bana bakmak zorunda

    kendisini evcil hayvan zanneden kadın beyanı. hayatı boyunca elle tutulur hiçbir başarısı olmayan; cebine parasını babasının koyduğunu, altındaki donu bile annesinin yıkadığını düşündüğüm insanlardır bunlar. parazit gibi çoğalır, sosyal medyada zehirli düşüncelerini serbestçe etrafa saçar, whatsapp gıybet gruplarında diğer kızları ağlarına düşürür, kadın programlarında gördükleri kıyafet ve ev eşyaları için ruhlarını satarlar.

    evlenilmemesi gereken, azalarak değil birden tükenmeleri gereken insanlardır. ama malesef bizim abaza erkeklerimiz bunların kıçlarını kaldırıyor ve kendilerini nimetten saymalarına neden oluyorlar.

    edit: bazı fikir fukaraları diyor ki; her kadına böyle yaftalamalarda bulunamazsınız. oğlum siz aptal mısınız? başlık zaten “kocam bana bakmak zorunda” şeklinde ve biz de bunu diyen kadınlardan bahsetmiyor muyuz? senin bahsettiğin her kadın nerede acaba?

  • atatürk'ün 3997 kitap okuduğu yalanı

    üst edit: yetişemeyeceğim sayıda mesaj almaya başladım, kitap okumak pahalı bir hobi(!) o yüzden sizlere kendi epub arşivimi paylaşacağım, oradan istediklerinizi okuyabilir, daha sonra sevdiğiniz kitapları satın alıp hem yazara katkıda bulunur hem de kütüphanenize katarsınız.

    [#81259965 712 kitaplık elektronik arşiv için tıklayınız.]

    günde ( minimum )100 sayfa okuyan biri olarak haftada ortalama 3 kitap okuyorum. yılda +-150 eder. yani toplam 25- 30 yılını alır bu kadar kitabı okumak ki günde sadece iki saat ayırmış olsa bile gayet de olası.
    not: 100 sayfa ortalama 2 saatte bitiyor. yazarın üslubuna göre tek seferde bitirilen 300 sayfalık kitaplar da çok denk geldim. 100 sayfa hiçbir şey aslında ama bence yeterli. her şeyin fazlası zarar.

    sosyal medyada hayvan gibi zaman harcamak yerine 2 saat kitaba ayırsanız zaten asıl olayın okumak değil, anlamak olduğunu farkedersiniz.

    edit: nasıl günde 100 sayfa okuyorsun amk? diye soranlar oldu;

    valla ben ses gürültü sevmiyorum o yüzden evde tv yok, insan da yok. alışkanlık biraz, biraz da konsantrasyon meselesi.
    eğer seçtiğin kitap güzelse zaten fark etmiyorsun bile.

    kitap önerisi isteyenler oldu:

    gölgesizler- hasan ali toptaş,
    iki şehrin hikayesi- charles dickens,
    aylak adam- yusuf atılgan

    [#68559909 daha fazlası için ]

  • ülkenin gidişatını tek cümleyle anlatmak